neděle 19. ledna 2020

PROJECT PAN ROKU 2020 - 20 KOUSKŮ


Krásnou neděli vám všem! V předešlých článcích jste mohli zaznamenat článek, kterým jsem vám sdělovala, že se zapojuji do tzv."project pan". Velmi mě tento projekt zaujal a to především u amerických youtuberek, které to opravdu "prožívají" a kreslí si na kosmetiku čárky a značí si, na jakém množství začali, jak postoupili a tak dále. Fascinuje mě, jak si užívají to, že spotřebovávají dané produkty a celkově se mi líbí ta myšlenka, že člověk dopotřebuje až do dna produkty, které by se jinak třeba mohli pokazit a nebo bychom na ně zapomněli. Já jsem si do svého seznamu vybrala pár kousků, které vím, že nebude tak těžké spotřebovat. Ale také jsem si vybrala pár kousků, které nevím, zda se mi podaří spotřebovat. A teď vám ukážu, co jsem si pro spotřebu vybrala. Jelikož je rok 2020 vybrala jsem si tématicky 20 produktů, které chci dodělat až do dna. 

Níže se můžete podívat na můj seznam. V průběhu pár měsíců vám určitě ukážu update, jak na tom s produkty jsem. Věřím, že se mi podaří dopotřebovat všechny, ale bude to pro mě challenge!

1. Biofresh růžová voda
2. Balea voda ve spreji
3. Avon Encanto tělový sprej
4. Ráj nehtů olej na nehty
5. Mast řepík lékařský


6. Dermacol báze pod makeup
7. Balea oční krém
8. Essence bílá tužka na oči
9. Golden Rose rtěnka v tužce
10. Delia Cosmetics sérum na řasy


11. Bielenda balzám na rty v kalíšku
12. Delia Cosmetics zabarvený balzám na rty
13. Carmex balzám na rty
14. Avon zabarvený balzám na rty
15. Essence paletka očních stínů


16. Rimmel pudr Stay Matte
17. Rival de Loop bronzující pudr
18. Annabelle Minerals makeup
19. Annabelle Minerals makeup
20. Loreal  Infallible makeup


A tady náhled některých produktů 




ZAPOJÍTE SE SE MNOU TAKÉ DO "PROJECT PAN" A SPOTŘEBUJETE ZA TENTO ROK NĚJAKÝ OČNÍ STÍN, RTĚNKU, MAKEUP ČI TVÁŘENKU? :)

16 komentářů:

  1. Držím palce ať se se spotřebou daří:-) Rozhodně bych chtěla taky spotřebovávat, hlavně produkty z dekorativky. Ten tělový sprej Encanto mi moc voní:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já se pustím do vzorků a minibalení - zvyk schovávat je mám ještě z doby, kdy nebyl žádný výběr malých balení, takže jsem si je nechávala na dovolené nebo školení. Ale nějak se mi tu fakt hodně "pomnožily", takže je čas na nějakou redukci. Pokrok bude sledovatelný v mých článcích "Z kosmetické poličky", bude-li jaký.

    OdpovědětVymazat
  3. No teda, tak o tomto projekte som ešte nepočula. Ale može to byt zaujimave... Snad sa ti podari všetko spotrebovat, tak ako si si naplanovala.
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj,
    já mám spotřebu hodně slušnou, ale pomalu mi jde dekorativka, tedy něco z ní. Vyndala jsem si proto tři tvářenky, které bych chtěla za tento rok zlikvidovat. Ještě bych ráda vybrala něco na rty, tam mi to taky jde pomalu, ale vše ostatní dodělávám každý měsíc, však se na moji spotřebu můžeš mrknout na blog:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Mě projectpan baví sledovat, ale nikdy si nestanovím na začátku určitý počet produktů. Dělám to průběžně podle toho co se mi zdá, že už mám dlouho nebo už je tam na dně. Produkty si vystavím vždycky nějak na oči, aby mě to nutilo je používat. Teď se zaměřuju na vzorky, kterých mám hodně.
    Kriss

    OdpovědětVymazat
  6. Myslím, že nebude problém tyto věci spotřebovat, jestli je používáš každý den. Jedině tak ta paletka očních stínů. A ještě uvidím, jestli se do této výzvy zapojím :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No i ty produkty na rty pro mě asi budou menší challenge! :D

      Vymazat
  7. Já se vsadím, že něco spotřebuji :-D pudr mi už pomalu končí a mám ještě jeden v záloze.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to já mám taky v záloze, možná se k němu i tento rok dostanu konečně :D

      Vymazat
  8. Tak s touto challengí ti moc držím palce, jsem zvědavá na výsledek! :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)