neděle 5. ledna 2020

UPDATE PRODUKTŮ NA DODĚLÁNÍ + ZAPOJUJI SE DO "PROJECT PAN" - ZAPOJÍTE SE TAKY? :)


Krásnou neděli vám všem! 23.listopadu jsem vám na blogu ukazovala produkty, které už mám doma dlouho a ráda bych je co nejdříve dopotřebovala. Jednalo se celkem o 9 kousků. No a dnes bych vám ráda ukázala to, jak jsem na tom a co jsem už spotřebovala a jak jsem s ostatními, které jsem nestihla dopotřebovat, postoupila.

Co se týče vůní, jsem na tom následovně, jak můžete vidět na fotce. Jsem na dně se všemi a bude to trvat už jen chviličku, než je dopotřebuju. Vůně používám opravdu často, většinou kdykoliv, když jdu ven. A tělový sprej mám na doma a na večer. Ráda se večer či po sprše nastříkám tělovým sprejem Celebre. 

Tužky na rty jdou spotřebovat pomalu, tudíž je ještě stále dodělávám a ještě to asi chvíli potrvá. Tužku na oči používám také často a myslím, že za měsíc/dva by mohla být dodělaná. Pomádu Astrid upřímně nesnáším a jelikož jsem ji používala jako nemocná, nechci ji už používat. I proto, že mi nevyhovuje a i proto, že na ní jsou zajisté bacily. Řasenku Maybelline jsem již spotřebovala a stejně tak i skvělý balzám na rty Golden Rose. Více se o těchto kouscích dozvíte ve spotřebovánu.



Mimochodem - rozhodla jsem se, že si na rok 2020 udělám takový "project pan". Někteří z vás to určitě znají. Jedná se vlastně o to samé, co vám ukazuji teď. Vyberete si produkty a ty se snažíte dopotřebovat. Až do dna - na "pánvičku". Proto si také youtuberky a blogerky často vybírají kousky, které trvá dlouho dopotřebovat. Například oční stíny, pudry, tvářenky či rtěnky.

A protože máme rok 2020, rozhodla jsem se, vybrat si 20 produktů, které chci v tomto roce dodělat. Půjdete do toho někdo se mnou a dáte si taky challenge třeba s nějakým očním stínem/tvářenkou/rtěnkou/makeupem a budete se ho snažit dopotřebovat? :) V nějakém z dalších článků vám ukážu, co jsem si na dopotřebování vybrala. A tentokrát jsem si i produkty označila, jako to dělají ty americké youtuberky. Abych věděla, na jakém množství začínám a kolik za nějakou dobu ubylo. 

Zapojíte se se mnou do "project pan"? :) Můžeme spotřebovávat společně a motivovat se! :)


11 komentářů:

  1. Já už si delší dobu nekupuji kosmetiku jen proto, že by se mi líbila. Nové kousky si kupuji až když mi předchozí dojdou, takže vlastně něco podobného dělám taky. :) Jinak se mi ten projekt moc líbí! :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  2. Já to mám podobně jako Little Dreamer - novou kosmetiku si kupuji těsně předtím, než mi dojde ta, co mám. Aktuálně mám po víc kusech rozpoužívané jen rtěnky (2), pomády na rty (těch asi 5 - mám je po různých místech - v práci, na chatě, na chalupě, doma u postele, v kabelce...) a krémy na ruce (s těmi je to podobné ;-)). Takže já můžu jedině pokračovat ve stávajícím stylu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já se asi nezapojím, mám v tom svůj systém. A v poslední době kosmetiku kupuji opravdu jen když potřebuji, nebo když mě něco hooodně zaujme. Dokonce ani na Vánoce jsem moc kosmetiky nechtěla. Momentálně jsem si určila cíl, co dopoužiji za krémy na ruce, ale tak nějak si to třídím postupně. :)


    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. Zajímavý projekt, slyším o tom prvně, ale zas je pravda, že tolik času youtube nevěnuji a moc beauty tam blogerek nesleduji. Asi to ani není špatný nápad, doma mi leží za pár kousků, co by potřebovaly dodělat a používám je ne až tak často. Popřemýšlím o tom:)

    OdpovědětVymazat
  5. Pořád si říkám, že mám sice hodně kosmetiky, ale ve finále jí zase tolik nemám, takže já dopotřebuji spoustu produktů prostě přirozeně tím, že je používám každý den a nepoužívám různé. Takže já bych se klidně zapojila třeba v případě makeupu či korektoru, protože to chodím dokupovat snad co 3 měsíce :D
    Paletky očních stínů jsou podle mě ale věc, která snad spotřebovat ani nejde ne?! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale jde, viděla jsem na to spoustu těchto projektů :D právě se o to i já snažím :D :D

      Vymazat
  6. Tělový sprej? O tom jsem ještě neslyšela. :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)