středa 26. února 2020

PO DLOUHÉ DOBĚ: MŮJ KOSMETICKÝ MINI-NÁKUP

Krásnou středu vám všem! Taky se už těšíte na víkend? Já ano. Sice mám sobotu ještě pracovní, ale odpoledne už budu mít volno a těším se na ten klid. V poslední době ty víkendy nehorázně rychle utíkají. Nestačím nic udělat a už je neděle večer. Člověk navaří, poklidí, podívá se na film, jde nakoupit nebo na procházku a je konec víkendu. Hrůza, hrůza. Potřebovala bych víkend minimálně o 4 dnech. A nebo 5 dní odpočívat a dva dny pracovat. To by bylo super, co? :D No, ale o tom si asi můžeme nechat zdát. Nicméně vám chci dneska ukázat můj kosmetický nákup. V poslední době nějak hodně kosmetiku nenakupuju. Sem tam nějakou masku nebo něco, co mě hodně zaujme, ale gigantické nákupy kosmetiky se u mě už nekonají. A jelikož jsem si po dlouhé době koupila víc věcí napojednou, a vy jste si o tento článek psali, ukážu vám co mám nového.


První je nekosmetická věc a je to difuzér. Difuzéry si v poslední době kupuju čím dál častěji. Dávám si je ráda do chodby. Příjemnou pomerančovou vůni jsem ještě v difuzéru neměla a i proto mě tento krasavec zaujal. Po přičichnutí voní opravdu výborně, tak jsem zvědavá, jak provoní místnost. Šampon, který na fotce vidíte, stál doslova pár korun a i proto mě zaujal. Druhým důvodem pak byly dobré recenze ostatních uživatelek. Protože mám občas citlivou a začervenalou pleť, kupuju si ráda krémy právě pro citlivou pleť, nejlépe takové ty lékarenské a nebo zkrátka krémy, které nemají přehnanou parfemaci a podobně. I když i ty občas použiju. Pořídila jsem si tento krém pro citlivou pleť a moc se mi líbí, že je ve vytlačovací tubičce, takže do toho nebudu muset hrabat prsty. Super! Dalším kouskem je sérum na narovnání vlasů. Používám ho před použitím žehličky. Překrásně voní a vlasy nemastí. Více infa zatím nepodám, protože jsem ho zkoušela zatím jen dvakrát.


Miluju plátýnkové masky, ale to už zajisté víte z mých článků spotřebováno. Objednala jsem si další tři na zkoušku. Jednu s obsahem šnečího slizu, druhou kolagenovou a třetí nějakou japonskou krásku. A protože jsem na masky tak trochu blázen a velmi ráda zkouším nové čistící masky, musela jsem si vzít i dvě z této sekce. Zaujalo mě nepřeberné množství masek, ale nakonec jsem zůstala jen u dvou. Až je spotřebuju, tak se těším na objednávku dalších. Jedna maska je s obsahem jílu a ta druhá s obsahem tea tree. Masku s obsahem tea tree budu používat asi narychlo ve sprše, protože má působit kolem 3-5 minut.

A to je celý můj kosmetický nákup. Dejte mi vědět, která z věcí vás nejvíc zaujala a taky mi napište, zda milujete masky a zkoušení nových masek. Protože já ano a jsem na to fakt tak trochu ujetá! :D Tento článek není žádná spolupráce, ale i tak vám ráda doporučím stránku, ze které jsem objednávala. Jen varování předem - je tam takových nádherných věcí, že neručím za vaše velké nákupy :D Objednávala jsem ze stránky www.makeup.cz


 JAKÝ KOUSEK VÁS ZAUJAL?

10 komentářů:

  1. Jsem zvědavá na ty masky, já mám nejradši plátýnkové, ale vadí mi, jak studí :D Jinak stránku znám, ale nikdy jsem si tam nic neobjednala a všimla jsem si, že mají i některé masky, které kupuji na Ali.
    Kriss

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já si v poslední době to jak studí užívám :)

      Vymazat
  2. Hned se jdu kouknout, co pěkného tam mají, jestli bude mít pěnženka šok, tak to budeš mít na svědomí:-D Masky úplně zbožňuji, těm neodolám nikdy:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Mě nejvíce zaujala maska s obsahem Tea Tree. Taky čekám na svou mini objednávku, jen z jiného e-shopu.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta je fajn, je to taková pár minutová rychlovka do sprchy :)

      Vymazat
  4. Z tvých nákupů žádný produkt neznám, tak se budu těšit na recenze :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty plátýnkové masky vypadají super! :) nic ale neznám, těším se na případné recenze :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)