středa 19. února 2020

ZKOUŠKA NOVÝCH ZAPÉKACÍCH LAKŮ NA NEHTY

Krásnou středu vám všem! Dnes pro vás mám článek týkající se nehtů. Jak už jistě víte, již před delší dobou jsem si začala dělat sama doma gel-lak. Vydrží mi o hodně déle, než klasické laky na nehty. To je taky ten hlavní důvod, proč jsem si gel-laky oblíbila. Když jsem si mohla na stránce www.RajNehtu.cz vybrat něco na nehty, vybrala jsem si samozřejmě - jak jinak - než zapékací gel-lak. Mají tam opravdu velký výběr barev, což je skvělé. Vybrala jsem si ze všech těch barev nakonec světle šedou barvičku se třpytkami. Balíček mi přišel opravdu krásně zabalený. I z toho jsem měla velkou radost. Navíc byla k balíčku i propiska. Jednu propisku z těchto stránek mám už v kuchyni a píšu si s ní nákup, takže mám radost, že mám další a i taková maličkost mi udělala velkou radost :)



Co se týče konzistence laků, tak jsem moc spokojená. Konzistence base coatu a top coatu není moc tekutá, ani moc tuhá. Dá se jednoduše a dobře nanést. Štětečky mají klasický tvar a laky se s nimi nanáší opravdu dobře. Co se týče balení, je obrovské. Mám doma cca poloviční balení base coatu a top coatu a to mi vydrží většinou celý rok. Možná i o kus déle. Tato balení mi vydrží tak na dva roky, protože jsou opravdu obrovská, jak můžete i sami vidět na fotce.

Doposud jsem nějak moc nepoužívala primer pod gel-lak. Ale vždy jsem chtěla. Tak jsem si vybrala i ten. Myslím, že trochu napomáhá tomu, aby lak následně déle vydržel a aby lak lépe přilnul. Na mých nehtech to nebyl nějaký razantní rozdíl, ale lak následně vydržel na nehtech o trochu déle, než normálně, to určitě ano. Rozdíl pár dnů tam byl.




S barvičkou laku jsem byla taky spokojená. Nicméně mi trochu vadí to, že je trochu průhlednější, než jsem zvyklá. I když si dám dvě vrstvy laku, jsou pod ním vidět špičky nehtů. Byla bych raději, kdyby vidět nebyly. Světle šedo-stříbrná barva se třpytkami je jinak ale opravdu pěkná a decentní barva, která se následně hodí ke všemu, co si na sebe člověk vezme.

Co se týče base coatu, top coatu a primeru - zkoušela jsem je použít také s jinými laky. A musím uznat, že jsem byla nadšená. Lak mi na nehtech vydržel opravdu o dost delší dobu a práce s laky byla jednoduchá a rychlá. Tady ještě pro ukázku nehtů, které jsem si udělala s barevným lakem, který jsem již měla doma.

Base coat: k zakoupení zde
Top coat: k zakoupení zde
Primer: k zakoupení zde
Barevný lak: k zakoupení zde

Za sebe tedy mohu tyto zapékací laky určitě doporučit. Příště bych si však určitě vybrala nějakou tmavší a sytější barvičku. Nicméně co se týče práce s laky, nemohu vytknout nic. Balení jsou taky obrovská, takže vydrží snad věčnost. Navíc i velmi dobře drží. Ceny na e-shopu mi také přijdou fajn. Takže za sebe určitě mohu doporučit.


*Produkty mi byly poskytnuty ZDARMA k vyzkoušení. NEJEDNÁ se o placenou spolupráci.
Děkuji www.rajnehtu.cz

POUŽÍVÁTE RÁDI GEL LAKY A NEBO POUŽÍVÁTE KLASICKÉ LAKY NA NEHTY?


6 komentářů:

  1. Taky si doma dělám nehty a používám gel laky. Barvička je to pěkná, ale taky by mi vadilo, že je průsvitná.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Já používám laky s gelovým efektem, ale mám nehty hrozný :D teď si dávám třeba od laků úplný oddych, takovou hrůzu ještě svět neviděl.

    <a href="http://somethingbykatep.blogspot.com/Somethingbykate</a>

    OdpovědětVymazat
  3. Já dřív používala obyčejné laky, ale ty nic nevydrží. Tak jsem zkusila gel lak, ale taky nic moc. Hlavně se mi tedy lámaly moje nehty, takže každý nehet jinak dlouhý, no nebylo to hezký. :D Tak jsem přešla na akrylové nehty. Už je mám několik let. :D
    Ta druhá barva je hezčí, nevypadá tak průhledně. :D

    wonderful-time.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Minulý rok jsem také přešla na domácí lakování gel laky. Dlouho jsem to předtím rozmýšlela, četla recenze a koukala na videa ale dnes na to nedám dopustit! Normální lak mi nevydržel ani jediný den, tenhle mi vydrží i dva týdny, pak už mám nepěkné odrosty a většinou dělám znovu :) Umělé nehty se mi nelíbí vůbec, takže za mě naprosto ideální řešení! Normální laky už používám jen na nehty u nohou, tam mi vydrží dlouho :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já tedy chodím na gelové nehty, takže si sama nelakuju, ale tenhle lak vypadá moc hezky. :-)

    Lucka z Seriouszone

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)