pondělí 9. března 2020

BRANDNOOZ BOX - ÚNOR 2020



Krásné pondělí vám všem. Taky se těšíte na jaro? Já tedy moc. Netěším se na ty ohromné tropy v létě, to ne. Ale na krásné teplé jaro, to se opravdu těším. Těším se na chvíle, kdy si sednu na lavičku a budu se nechávat zahřívat tím prvním krásným jarním sluníčkem. Po zimě to je to nejhezčí. Když slunce začne hřát, člověk vidí vše rozkvétat a všude okolo je slyšet zpívat ptáčky. Ano, i taková maličkost mi dokáže zlepšit den a náladu. Už aby to tu bylo. Nemůžu se dočkat! 

Ale dost o nadcházejícím jaru. Dnešní článek se bude týkat něčeho jiného a to konkrétně brandnooz boxu za únor 2020. Ale ještě před tím, než vám ukážu, co se v boxu skrývalo, vám prozradím, že se můžete těšit i na další zajímavý box s jídlem a to Cool Box od brandnooz. Konečně je tu zase ledová limitka s potravinami z chlazených regálů. Já už mám samozřejmě objednáno a moc se těším, až mi box dorazí. No ale zpátky k aktuálnímu boxu. Toto se v něm nacházelo.

STUDENTSKÁ PEČEŤ 63,90 Kč
Studentskou pečeť mám nejraději mléčnou. Musím se přiznat, že když už si ji jednou za čas koupím, kupuju si jí v akci za 25 Kč. Víc bych za ni nedala. A když už si ji koupím, většinou jí sním na posezení. Na tuhle novinku jsem zvědavá a až mě zase jednou chytne mlsná, myslím že dlouho nevydrží. Za tento produkt jsem v boxu opravdu ráda. 

REJ REJFÍNCI 17,90 Kč
Kukuřičné a jiné křupky mám hodně ráda. I z toho důvodu mě přítomnost těchto kukuřičných křupek moc potěšila. Zatím jsem je neotevřela a nevyzkoušela, ale už se na to opravdu těším. Určitě si je dám u nějakého seriálu nebo filmu, jako zdravější snack.

HAVLÍK CIBULOVÉ 14,90 Kč
Že bych sama šla a koupila si tyčinky, to se nestává. Většinou je kupuju na nějakou oslavu, jako je Silvestr a podobné. Ale i tak je ráda vyzkouším. Cibulovou příchuť jsem zatím nikde neviděla a myslím si, že budou chutnat skvěle. Havlík má dobré věci :)

ADRIANA ŠPAGETY (za toustový chléb)
Místo toustového chleba mi přišly špagety, protože chleba měl krátkou expiraci. Špagety určitě využiju.


HELLMANNS AVOCADO OIL 79,90 Kč
Tohle je věc, která mě hodně zaujala a těšila jsem se na ní už od chvíle, kdy v nějakém z minulých boxů měla být a nebyla. Sama majonezy a tatarky moc nekupuju. Mě to moc nechutná. Většinou si to dám ke smažáku, který si udělám tak jednou za půl roku, ale jinak majonezy a tatarky nevyhledávám. I tak jsem ale byla na tuto variantu zvědavá. Vyzkoušela jsem a byla jsem příjemně překvapená. Majoneza je opravdu výborná. Chutnala i mamce a dokonce i příteli, který když viděl nápis avocado oil, tak ji nechtěl ani vyzkoušet, natož slyšet o tom, že ji bude k nějakému jídlu jíst. A jak mu nakonec chutnala! :) A navíc má i krásný obal. Nemůžu jinak, než pochválit.

BIRELL CITRONÁDA 22,90 Kč
Myslím si, že tohle bude skvělý kousek na léto. Určitě něco takového ráda vyzkouším. A mimochodem, hodně se mi líbí ten obal!

BIRELL COLA 22,90 Kč
Hned po otevření boxu jsme otevřeli i tuhle plechovku a vyzkoušeli jsme. Přítelovi i mě tohle pití chutnalo. Takže pokud chcete zkusit něco zajímavého, mohu určitě doporučit :)

MENTOS PURE FRESH ŽVÝKAČKY 24,90 Kč
Žvejky mě nikdy neurazí, protože já žvýkám neustále a každý den. Většinou mám ráda mentolové žvejky. Takové co vám protáhnou úplně všechno, tím jak jsou silné. Sladké si ale někdy taky koupím, když na ně mám chuť. Tyhle citronové mají super balení do kabelky. Jsou chuťově dobré, ale stejně tak jak řekl přítel, musím uznat i já, že jejich chuť dlouho nevydrží.

Navíc v boxu byla ještě tyčinka bombus. Tyto tyčinky si kupuju a mám je ráda. Je to skvělá svačinka do práce a nebo někam na výlet. Lízátko už v nějakém z boxů bylo a bylo fajn. Dám si ho ráda znovu.


Jak se vám líbí obsah tohoto boxu a co byste si dali?
www.Brandnooz.cz




10 komentářů:

  1. Přijde mi, že obsah tohoto boxu je takový nic moc.. Přesto bych třeba ráda vyzkoušela Birrel citronádu nebo colu :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Já z boxu využiju nebo aspoň ráda vyzkouším všech (s výjimkou lízátka, které putovalo k dětem mé kolegyně), ale nějaké výhrady jsem měla - můžeš kouknout k mně na článek, dávala jsem ho na blog už koncem února.

    OdpovědětVymazat
  3. Tentokrát mi obsah přijde takový nic moc. Nejvíce mě zaujala majonéza.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Tá majonéza vyzerá fakt zaujímavo, musím vyskúšať :)
    xoxo | https://lipstickverse.com/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)