úterý 24. března 2020

COOL BOX - VÍTÁME JARO 2020


Krásné úterý vám všem! Máme tu nový jarní cool box, na který jsem se teda hodně těšila a musím uznat, že jsem se těšila oprávněně, protože obsah je skvělý! Box byl zabalený perfektně. Vevnitř byla folie, která udržuje potraviny studené. Navíc jsou v boxu dva polštářky se zmrzlou tekutinou, které chlad vytvářejí. Takže i když jsem krabici otevřela, všechno bylo skvěle studené a nehrozilo tak, že by se něco zkazilo. Druhý boxík, který jsem měla objednaný, přišel bohužel až následující den. Bála jsem se, že už produkty nebudou studené a obávala jsem se, aby se nepokazily. Nicméně i následující den bylo vše perfektně studené. Takže za mě skvělé!

V boxu na mě vykouklo citronové nealko, což mě potěšilo, protože já alkohol úplně moc nemusím. Někdy si dám, ale to musím mít vážně chuť. Jinak preferuju spíš nealkoholické věci. Myslím, že na léto bude tohle citronové chlazené nealko, super! Co se týče zákysu, z toho jsem taky nadšená. Já sama mám takovéhle věci ráda a i já sama si je kupuju. Skyr je fajn věc. Kupuju si tyto jogurty. Nápoj jsem zatím neochutnala a tak jsem ráda, že konečně mám tu možnost. Dnes jsem ho vyzkoušela a dala jsem si ho po obědě. Byl vynikající. Na mě trochu méně sladký, ale alespoň nebyl přeslazený. Je hustější a chuťově výrazně borůvkový. Jogurt z jižních Čech mě potěšil svou velikostí a určitě bude skvělý na svačinky nebo snídani.


Pomazánkové máslo jsem zkoušela dnes ke snídani na okřupaný toustík. Je skvělé, chuťově moc dobré, nepřeplácané a nepřesolené. Dobře obzvláštní toustík se zeleninou, mňam. Choco fresh od Kinder je výborná věc! Miluju Kinder mléčný řez a další produkty od této značky. Myslím si, že spousta lidí to má stejně. Kinder tyhle chlazené sladkosti prostě umí! Jogobella je taková klasika, která mě asi nikdy nezklame. V poslední době jsem si hodně oblíbila banánovou variantu. Ráda vyzkouším i tyhle novinky, které vypadají zajímavě a mají krásný obal.


Vegetariánské věci zkouším ráda. Musí mě ale na první pohled zaujmout. Tohle mě teda zaujalo a to hodně! Dnes se mi nechtělo vařit, tak jsem jen rychle hodila na pánev tyto vege-burgry, udělala zeleninku v páře a oběd byl na světě. Na mě jsou tyhle  "masíčka" hodně překořeněné, ale chuťově jsou jinak výborné a chutnalo i přítelovi, což je co říct. Strouhaný křen zaujal zejména moji mamku, ale i já ho zajisté využiju a ráda. Ramy si asi nechám na nějaké to pečení. Myslím si, že na těsta budou fajn. Většinou používám Heru, ale upřímně v tom nevidím rozdíl.

Celkově jsem byla s tímto boxíkem spokojená. Nebylo tu nic, co bych nevyužila. Vše využiju a vše využiju s radostí. Celkově bych tento cool box zhodnotila 5/5. Jsem tentokrát moc spokojená!


JAK SE VÁM LÍBÍ JARNÍ COOL BOX?

www.Brandnooz.cz




8 komentářů:

  1. Box měl super obsah, sama bych spoustu produktů využila :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem byla s boxem taky spokojená. A balení je fakt dobré - můj obsah přežil půltýdenní toulání po vlastech českých :).

    OdpovědětVymazat
  3. Mňam, tolik dobrot! Jogobelly nikdy nezklamou! :D :))

    OdpovědětVymazat
  4. Box jsem neobjednávala, vím, že se to vyplatí, ale raději si potraviny kupuji jednotlivě. Nicméně náplň tohoto je super.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, to já mám ráda takovéhle boxy a překvápka :D

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)