pondělí 2. března 2020

KOSMETIČTÍ ODPADLÍCI - ÚNOR 2020



DELIA COSMETICS CAMELEO KOLAGEN A BIOTIN ŠAMPON 250 ml 80 Kč
Šampon má nádhernou, silnou a sladkou vůni. Balení, které vypadá zezačátku prakticky, nakonec moc praktické není. Pumpička vytlačuje málo šamponu, takže než sem ve sprše napumpovala tolik, kolik na dlouhé vlasy potřebuju, zabralo mi to opravdu hodně času a hlavně mě to nebavilo. Šampon vlasy dobře umyje a zanechá je lesklé. Bohužel se po umytí rychle mastí, takže bych si ho znovu nepořídila. Šampon jsem dostala od kolegyně, které myslím taky nevyhovoval kvůli tomu mastění vlasů, takže bohužel.

DOVE SPRCHOVÝ GEL 250 ml 59,90 Kč
Sprchový gel s nádhernou vůní čistoty, který asi nikdy nezklame. Výborně pění, dobře myje a navíc je na pokožce cítit i dlouhou dobu po sprše. Pokožka je po umytí příjemně vláčná. Akorát to balení je takové trochu nešikovné, když byl sprcháč po polovině, už nešel moc dobře vytlačovat.

BIELENDA PLEŤOVÉ TONIKUM 250 ml 80 Kč
Pleťové tonikum má příjemnou vůni, která ale nedráždí. Dobře čistí a nelepí. Nicméně mě ničím nijak extra neuchvátilo. Bylo fajn, takový průměr, ale znovu bych ho mít nemusela.

BIELENDA MYCÍ KRÉM NA OBLIČEJ 150 ml 85 Kč
Pokud chcete fajn mycí krém za pár korun, který vydrží věčnost, je to tento. Výborný mycí krém. Pleť nevysušuje, dobře myje, nedráždí. Vydrží opravdu hodně dlouhou dobu. Je skvělý i na citlivější pleť. Mohu jedině doporučit.


AVON PASSION DANCE 50 ml 240 Kč
Tuto vůni jsem milovala roky, ale v poslední době na mě už byla trochu moc silná. Ona je silná a to opravdu hodně. Nemůžu říct, že by mi vůbec nevoněla. Ale už z ní nejsem tak odvařená, jak jsem byla dřív. Takže si ji znovu v dohledné době nepořídím. Co se týče vůně, vydrží dlouho a silně vonět.

ALVERDE TĚLOVÉ MÁSLO 30 ml (z dárkové sady)
Tělové máslo vonělo velmi silně alkoholově. Hodně lepilo a dlouho se vstřebává. Vždycky jsem měla na těle "nalepené" pyžamo a příjemné to opravdu nebylo. Za mě určitě ne.

ALVERDE KRÉM NA RUCE 30 ml (z dárkové sady)
Krém na ruce voněl také dost alkoholově, ale byl velmi příjemný a používala jsem ho ráda. Rychle se vstřebá a dobře hydratuje. Dá se dobře rozetřít.


ALVERDE NUTRI-CARE KONDICIONÉR 50 ml 19,90 Kč
Nemůžu říct, že by byl kondicionér špatný. Vlasy nezamastil, i když jsem si ho dala více. Dobře je hydratoval a zanechal vlasy uhlazené a lesklé. Vůně nic moc. Nicméně nebylo to nic, co bych si musela koupit znovu. Mám v kondicionérech a v maskách na vlasy jiné oblíbence. 



FABERLIC GARDERICA PLEŤOVÁ MASKA 50 ml 265 Kč
Výborná pleťová maska. Skvěle vyčistí pleť. Zanechá ji projasněnou, svěží, čistou a odstraní přebytečný kožní maz. Masku jsem používala velice ráda.

AVON LUMINATA 50 ml 89,90 Kč
Nádherná vůně, kterou si nejspíš pořídím i v plném balení. Okouzlila mě.

NEO NAIL SUGAR WAX 300 g 114 Kč
Výborná cukrová pasta. Používám ji převážně v létě na podpaží a nebo na chloupky nad horním rtem. Nemám jí co vytknout. Je levná, kvalitní a vytrhávání chloupků je s ní jednoduché.

YANKEE CANDLE RED BERRY AND CEDAR 623 g 779 Kč
Svíce mě hodně zklamala. Na to, jak byla vychvalovaná, za mě rozhodně nedoporučím. Voní jen mírně, pokud vstoupím do místnosti. Ale stejně neprovoní skoro vůbec. Za mě obrovský propadák. Vyhozené peníze.


PÁSEK NA ČIŠTĚNÍ NOSU ALIEXPRESS 1 ks 6 Kč
Naprosto vynikající pásek. Vytahá opravdu hodně nečistot. Za mě veliká spokojenost!

ISANA PLEŤOVÁ MASKA 1 ks 25 Kč
Fajn pleťová maska. Myslím, že minule mi moc nevyhovovala, ale tentokrát byla opravdu fajn. Výborné plátýnko, dobrá hydratace. Pleť po použití nelepí. Příznivá cena. Za mě ano.

FABERLIC BEAUTY LAB HYDRATAČNÍ A VYŽIVUJÍCÍ PLEŤOVÁ MASKA 1 ks (dárek, cenu tedy nevím)
Maska měla krásnou metalickou stříbrnou barvu. Dobře pleť hydratuje, osvěží a projasní. Poměrně dobře i drží, nepálí a nedráždí. Za mě spokojenost!

JUSTIN BIEBER THE KEY (vzorek)
Dlouho jsem chtěla tuto vůni vyzkoušet. Za mě není vůbec špatná, ale bohužel vůbec nevydrží vonět. Není to typ vůně, který bych vyhledávala, ale příjemná byla, to ano. Škoda té špatné výdrže.


ELCURINA AVOCADO ODLIČOVACÍ UBROUSKY 25 ks 29 Kč
Nevím, zda jsem vám to už psala, ale miluju chodit do Normy. I když se tam moc nedostanu, tak tam chodím ráda, protože tam mají věci, které jinde nemají. No a jednou jsem zavítala do kosmetické sekce, kde mě zaujaly tyto odličovací ubrousky. Musím uznat, že jsem si od nich nic neslibovala. Prostě jsem je chtěla jen vyzkoušet. A musím taky uznat, že jsou výborné. Jsou skvěle vlhčené. Výborně odličují. Obličej nedráždí a nepálí. Jsem z nich opravdu nadšená. Až budu v normě, určitě se u té kosmetické sekce pozastavím více.

GARNIER MOISTURE+ COMFORT PLEŤOVÁ MASKA 1 ks 49,90 Kč
Maska je hodně napuštěná tekutinou. Dobře drží, výborně hydratuje a pleť je po aplikaci taková probuzená a svěží.

CONNY PLEŤOVÁ MASKA KOLAEN 1 ks 29 Kč
Krásně vonící pleťová maska s dobrým plátýnkem. Dobře hydratuje, skvěle osvěžuje. Pleť je po použití jemná, sjednocená a vláčná.

MARION PLEŤOVÁ MASKA 1 ks 19 Kč
Maska s příjemnou vůní. Byla fajn, ale jedna z těch obyčejnějších. Hydratovala průměrně a plátýnko taky průměrné. 



TREND IT UP INVISIBLE PROTECT AND DEFINE LIPLINER 59,90 Kč
Ve svém článku, který jsem věnovala spotřebě kosmetických kousků, které mám již dlouho otevřené, jsem zmínila i tuto průhlednou tužku na rty. Konečně se mi podařilo ji spotřebovat. Docela mi vadí, že při nanášení dost dobře nevidím, kam jsem si tužku vlastně nanesla, protože je průhledná. Protože jsem ji chtěla dopotřebovat, používala jsem ji na každou aplikaci opravdu hodně a několikrát s ní vyplnila rty před aplikací rtěnky. Musím uznat, že tím, že jsem jí aplikovala tolik, se následná rtěnka opravdu dočkala delší výdrže a na rtech vypadala i lépe. Neznamená to, že bych si tužku znovu pořídila. Je to pro mě taková zbytečnost navíc, kterou nepotřebuju a nebaví mě ji aplikovat. Ale nakonec na účinky a prodloužení výdrže to nebyla vůbec špatná věc, což mě překvapilo a potěšilo zároveň.

YANKEE CANDLE GARDEN SWEET PEA 22 g 59 Kč
Jeden z mých nejoblíbenějších vosků s krásnou a výraznou vůní.

YANKEE CANDLE LOVELY KIKU 22 g 59 Kč
Příjemná květinová vůně. Nezaujala mě tak, abych si ji znovu pořídila, možná v nějakém výprodeji za pár kaček ano, ale jinak ne. Nicméně pěkná a pronikavá byla, ale mám zkrátka jiné oblíbence.



KTERÝ Z TĚCHTO PRODUKTŮ VÁS ZAUJAL?

6 komentářů:

  1. Passion Dance souhlasím, i na mně je dost silná, jen se mi na ni práší. Ale Luminata je moc hezká, tu už jsem si v plném balení pořídila. A Dove sprcháče, tenhle i další mám moc ráda, vyhovuje mi ta krémová konzistence:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Se sprcháči Dove jsem byla většinou docela spokojená (i když výjimka se taky našla), ale tento konkrétní jsem neměla, stejně jako neznám ostatní produkty...

    OdpovědětVymazat
  3. Z těchto produktů jsem vyzkoušela jen ISANA masku, ale nenadchla mě, plátýnko bylo hned suché.
    Zaujala mě právě ta invisible tužka, ale asi by to pro mě byl taky zbytečný produkt. A pak mě ještě zaujala depilační pasta, používám jen vosk, tak možná se zkusím po něčem mrknout.
    Kriss

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta tužka mě překvapila, ale jak říkáš, je to taková zbytečnost navíc no :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)