pátek 13. března 2020

STŘÍPKY Z MĚSÍCE: ÚNOR 2020

Vítám vás u mého nového článku, kterým tentokrát bude shrnutí mého únoru 2020. Tak se pohodlně usaďte, dejte si něco dobrýho a podívejte se, jaký byl v kostce můj únor :)
  • Začátkem února se udělalo hezky a tak jsme si vyrazili na procházku do přírody. Mamce jsem udělala dort k narozeninám. Byl to čokoládový dort s pařížskou šlehačkou, ovocem a ořechy okolo. Na začátku února jsem měla ještě svoje nehty a udělala jsem si nevýraznou manikůru s gel lakem. No a venku nám i trochu nasněžilo! :)
  • Objednala jsem si nějaké kousky z Eva.cz. Tam nakupuju docela často a vždy tam najdu něco nového, co mě zaujme. Tentokrát to byla svíčka a náplň do elektrického osvěžovače s vůní levandule. No a jelikož stárnu, udělaly mi radost i bloky do wc, mýdlo a výhodně koupený alobal. Začali jsme sledovat Stranger Things. Už asi po třetí a stále je to úžasný seriál. Koupili jsme si krevetky a udělali si výbornou véču. A taky jsem si koupila do sbírky další DVD. 


  • V albertu jsem si vzala můj oblíbený časopis. Jsem ráda, když jdu do alberta a mají tam nové číslo, protože je to pro mě skvělá inspirace na různé recepty. Venku bylo nádherně a tak jsme se vydali na další procházku, při které jsem si asi po roce koupila los no a co myslíte? Vyhrála jsem! Ale milionář nejsem :)) V Rossmannu jsem si pořídila v akci pleťové masky a moje oblíbené pochoutky.


  • Z asijských specialit jsem si oblíbila tyto mochi banánky. Jsou naprosto vynikající! Pořídila jsem si dva nové pořadače na moji sbírku DVD a vše jsem si konečně pěkně seřadila. S čičinou jsme doma při nepříznivém počasí odpočívali a lenošili. A také jsem šla (jako každý rok) zaplatit na úřad odpady, no jo. To se prostě musí! Však to znáte.


  • Udělala jsem závitky z kapusty, které jsem chtěla už dlouho vyzkoušet. Do antikvariátu jsem šla darovat knížky, které mi doma zabíraly místo a nepřinášely mi radost. Tak alespoň přinesou radost někomu dalšímu. U mamky jsem si dala vynikající smoothie a také po dlouhé době chlupaté knedlíky. 


  • Udělala jsem velký asi "jarní" úklid v postelích. Vyndala jsem obsah obou postelí na podlahu, vše vysypala a vše natřídila. Celé postele jsem pořádně vytřela a následně vše nepotřebné vyházela a vše potřebné znovu srovnala a dala do postele do krabic s označením, co se kde nachází. Natřídila jsem si také obalový materiál na dárky, jak můžete vidět v posteli v pravo. Stužky, jmenovky a další mám v plechovkách. Dárkové tašky v jedné velké dárkové tašce a balící papíry srovnané v bedně. Koupili jsme si nové kapsle do tassima a konečně jsem si pořídila i černý čaj, který je vynikající. Ve schránce mě čekalo překvapení od DM drogerie - a to k Valentýnu - v podobě srdíčkových želé bonbonu. 


  • Přítel mi dal k Valentýnu bonboniéru, která je teda fakt předražená, ale zmínila jsem se, že bych si ji moc přála vyzkoušet. Byla vynikající, ale příště bych ji koupila jedině v akci, protože dát skoro dvě kila za bonbošku, to je dost! Na vinted jsem si pořídila nějaké nové svetříky. Udělala jsem domácí knedlík ze zbytků, který byl však chuťově opravdu vynikající! Zašli jsme si na pizzu do jedné restaurace, kde jsme čekali skoro třičtvrtě hodiny na pití a hodinu a půl na jídlo. No co vám budu povídat, naštvaná jsem byla, protože jsem byla hladová. I jsme na sebe několikrát upozornili, ale moc to nepomohlo. Obsluha zapomínala, vše bylo extrémně pomalé a už jsme byli skoro na odchodu, protože čekat hodinu a půl na jídlo, to už bylo hodně. Nicméně když šel přítel na wc a že pak tedy odejdeme a čekat dál nebudeme, tak pizzu konečně donesli. Pizzu mají vynikající, to musím nechat. Je to jedna z nejlepších pizz, které jsem jedla. Nicméně to hodně dlouhé čekání nám tu celou návštěvu hodně znechutilo. Příště tam určitě půjdeme jindy, než v sobotu odpoledne. Půjdeme někdy, kdy je možnost, že tam nebude moc lidí. Tento problém byl v téhle restauraci poprvé. No a snad i naposled. :) Chyba se stane. Jinak to vždy bylo skvělé a rychlé.


  • Koupila jsem si časopis se svým prvním produktem od Loccitane. Po dlouhé době jsem si koupila můj milovaný melounek! Objednala jsem nám také mixit. A konečně jsem si našla čas a chuť a dočetla knihu Stranger Things, kterou jsem dostala k Vánocům.


  • Objednala jsem si sprej na pleť od Faberlic, který je tedy opravdu moc fajn! Udělala jsem příteli jeho oblíbené lasagne, které já nějak moc nemusím. Sním je, ale nevyhledávám je. Objednala jsem si čistič na obrazovky a monitory z drogeriezde.cz a přihodila jsem také aviváž, bonbony a zálivku na salát. No a pořídila jsem si na Vinted další svetřík. 


  • Na konci února jsem začala být trochu nachlazená, tak jsem hodně čajovala a kurýrovala se. Nebylo to nic hrozného, taková dvoudenní rychlovka, ale nepříjemné to je. Zašla jsem si nechat udělat nové nehtíky. Takové jarní, abych konečně přivolala jaro a krásné počasí. Objednala jsem si také nějaké novinky na makeup.cz, o kterých jsem vám i psala na blogu. No a ke konci měsíce přítel převzal službu v kuchyni a o víkendu upekl maso a udělali jsme k tomu špenát. Bylo to moc dobré a konečně jsem si trochu odpočala od vaření. 


JAKÝ BYL VÁŠ ÚNOR? SLAVÍTE VALENTÝNA? POKUD ANO, JAKÝ BYL VÁŠ VALENTÝN? :)


4 komentáře:

  1. Úplně jsi mi udělala hlad vším tím jídlem tady! Hlavně ty kapustové závitky mě zaujaly! ♥

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkný článek, už mi chybí normální fungování, kéž by vše bylo zase v pořádku. :) Stranger things jsou super, těším se na další díly.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)