čtvrtek 2. dubna 2020

KOSMETIČTÍ ODPADLÍCI - BŘEZEN 2020 (velká nálož prázdných obalů)


LOREAL ELSEVE EXTRAORDINARY CLAY ŠAMPON PROTI LUPŮM 250 ml 59,90 Kč
Šampon nádherně voní, skvěle pění, výborně myje. Zanechá vlasy krásně čisté, lesklé a po použití se vlasy rychleji nemastí, což je pro mě velké plus.

ELMEX ÚSTNÍ VODA PROTEX PROFESSIONAL 400 ml 199 Kč
Jedna z nejvíc odporných ústních vod, kterou jsem kdy měla. Nicméně má být dobrá na posílení zubní skloviny a i proto jsem si ji koupila. Ale chuťově je opravdu naprosto příšerná a byla jsem ráda, že jsem ji konečně dopotřebovala. Tak snad alespoň měla ty slibované dobré účinky. 

GARNIER COLOR NATURALS CREME 5.00 HNĚDÁ 99 Kč
Tuto barvu vám tu ukazuju pořád dokola. Mám ji nejraději a pořád si ji kupuju. Krásná hnědá, kterou jsem si zamilovala. Za sebe můžu jedině doporučit.

AVON FOOT WORKS POMERANČ A SKOŘICE RELAXAČNÍ KOUPEL NA NOHY 100 ml 169 Kč
Pokud chcete nějakou relaxační koupel na nohy a máte rádi vůni skořice a pomeranče, tohle bude něco pro vás. Nádherná a silná vůně. Zejména se mi hodí pro období Vánoc, ale používala jsem ji celoročně. Trochu jsem si vždy nalila do lavoru, když jsem si dělala pedikůru. Vodu to krásně provoní a nohy zanechá jemné a vláčné.


ALTERRA ALOE VERA GEL 50 ml 135 Kč
Gel jsem používala zejména na popálenou kůži. Když se čas od času u vaření spálím, je tohle super pomoc. Gel jemně ochladí a podpoří rychlejší uzdravení kůže. Použila jsem ho taky na pupínky. A to zejména na pupínky v dolní zadní části pokožky hlavy. Jednou, když jsem se ráno vzbudila, měla jsem tam několik hodně svědivých pupínků a pořád jsem si to drbala. Jelikož jsem si ten den zrovna měla mýt hlavu, tak jsem si pokožku hlavy, kde byly pupínky, natřela gelem. Ihned se mi ulevilo. Nakonec jsem si myla hlavu až následující den a gel jsem tudíž použila ještě přes noc. Do rána byly pupínky zahojené a nesvědily.

BALEA HASELNUSS PEELING 2x8 ml (z adventního kalendáře Balea 2019)
Peeling krásně ořechově voní. Použila jsem ho na chodidla, když jsem si dělala pedikůru. Byl fajn.

BALEA BADE STERN 25 g (z adventního kalendáře Balea 2019)
Tohle je kousek, který mě nenadchnul. Jelikož nemám vanu, tak jsem si hvězdu hodila do lavoru, když jsem si dělala pedikůru. Vůbec se nerozpouštěla, nešuměla, nějak nevoněla, prostě nic. Za mě zklamání.

ESSENCE KOREKTOR CAMOUFLAGE WATERPROOF VITAMIN COMPLEX 5 ml 89,90 Kč
Skvělý korektor, který už mám po několikáté. Kryje tak akorát, nezvýrazňuje suchá místa, má výbornou konzistenci, dobře projasňuje, skvěle se zapracovává. Nemám co vytknout a pořídím znovu.


SNP ICE BEAR HYALURONIC MASK 1 ks 99 Kč
Pleťová maska má naprosto dokonalé plátýnko. Příjemně voní a je napuštěná velkým množstvím séra. Na pleti skvěle drží a dobře hydratuje a osvěžuje pleť. Pocit na pleti po sundání masky je naprosto vynikající. 

GARNIER MOISTURE FRESHNESS MASK 1 ks 49,90 Kč
Příjemná pleťová maska, která zanechá pleť jemnou a vláčnou. Plátýnko je fajn, dobře drží a je dobře vlhčené. Má jemnou vůni zeleného čaje.

BEAUTY FORMULAS BUBBLE FACE MASK DEEPLY NOURISHING 7 g (dárek, cenu tedy nevím)
S maskou byla velká sranda. Krásně voněla, to je první věc. Když jsem masku nanášela na obličej, už při samotném nanášení bublala a tvořila na pleti velice rychle bublinkový efekt. Nečekala jsem takovou rychlost. Bylo to vážně zajímavé a byla sranda nanášet si ji. Maska byla nejprve příjemná a fajn. Nicméně je na obalu psáno, že po nějaké době se mají bublinky rukama rozetřít a maska se má vmasírovávat do pleti. A to jsem neměla dělat, protože mi pleť hodně začervenala a začala mě neskutečně pálit. Příště bych ji tedy určitě nechala působit, ale následně již nevmasírovávala.

GOLDEN ROSE MIRACLE LASH 9,3 ml 40 Kč

Tuto řasenku vám ukazuju často. Je vynikající. Skvěle odděluje a prodlužuje řasy. Má úžasný kartáček, výbornou konzistenci a je levná. Moje láska, ke které se vždy ráda vrátím. A ano - mám už další balení.



AVON FESTIVE WISHES SPRCHOVÝ GEL 250 ml 49 Kč
Sprcháč má nádherný obal, který mě nalákal v zimním vánočním období. Navíc vůně jablka a skořice mám ráda. Když si k němu přivoním v balení, voní nádherně a silně. Bohužel při mytí nevoní skoro vůbec, což mě mrzí. Z pokožky cítit následně taky není. Takže jsem z něj byla docela zklamaná.

BALEA PĚNOVÉ MÝDLO 250 ml 39,90 Kč

Příjemné pěnové mýdlo s krásnou vůní, které vydrží opravdu dlouho a příjemně provoní pokožku rukou.

RYOR KONOPNÝ REGENERAČNÍ KRÉM NA NOHY 100 ml 99 Kč

Krém má jemnou texturu, která připomíná takové více tekuté tělové mléko. I proto jsem se bála, že nebude nohy dost vyživovat. Jsem totiž zvyklá na hutné a mastné krémy na nohy. Nicméně byl super. Dobře se roztíral, skvěle se vstřebával a nohy zanechal krásně vláčné a jemné. Vůně je taková lékárenská, ale nijak mi nepřekáží. S hodně drsnou kůží na patách si neporadí. Nicméně na celkové zlepšení vzhledu a stavu pokožky nohou je moc fajn.

FREEMAN ANTI-STRESS CLAY MASK 175 ml 149 Kč

Tuto modrou šmoulí masku jsem chtěla dlouho zkusit. Jsem ráda, že jsem si ji nakonec pořídila, protože je skvělá. Je to ten typ masky, který do hloubky vyčistí pleť, což mám ráda. Hodně pleť stahuje, ale výborně čistí, jak jsem již psala. Skvěle čistí póry, odstraní přebytečný kožní maz. Pleť zanechá jemnou, svěží a čistou. Za mě naprosto skvělá maska. Někdy bych si ji klidně pořídila znovu. Velké balení, které vydrží klidně rok.


BIODERMA HYDRABIO MICELÁRNÍ VODA 500 ml 370 ml
Bioderma micelární voda je na odličování klasika. Kdo se pohybuje v blogové sféře a nebo sleduje videa na youtube, určitě ji zná. Proslulá je hlavně růžová Bioderma. Já jsem si popravdě oblíbila nejvíce tuto modrou. Růžová není špatná - naopak. Zelená (přesto, že je na můj typ pleti) byla hrozná. Modrá mi sedí nejvíce a kupuju si ji neustále dokola. Asi nejlepší micelární voda, kterou jsem kdy měla. I za tu cenu se vyplatí, jelikož vydrží opravdu dlouho!

AVON PLANET SPA HAND CREAM 30 ml 78 Kč
Krém má příjemnou jemnou vůni. Dá se rychle rozetřít. Používala jsem ho vždy před spaním. Bohužel za chvilku, co jsem jej rozetřela, tak z rukou zmizel a ruce byly zase takové sušší a nic moc. Takže za sebe nedoporučuji a já bych si ho znovu nepořídila.

BALEA KRÉM NA RUCE MAGICAL TIME 20 ml (vzorek z adventního kalendáře Balea 2019)

Do krému jsem moc nadějí nevkládala, ale byl nakonec moc dobrý a překvapil mě. Krém se dá skvěle rozetřít, není mastný a  rychle se do pokožky vstřebá. Nicméně i po vstřebání zanechá na rukou příjemný vláčný pocit a ruce moc dobře hydratuje. Má příjemnou jemnou vůni.

GILLETTE SERIES GEL NA HOLENÍ 75 ml 48 Kč
Pánský gel na holení byl součástí některého z boxů, které jsem si zakoupila. Rozhodla jsem se ho ale i tak vyzkoušet a musím uznat, že byl moc fajn. Nádherně jemně pánsky voněl. Stačí ho troška na celé nohy. Měla jsem tendenci z dřívějška a z používání jiných produktů, že musím vytlačit více produktu, aby mi to vystačilo. U tohoto gelu však stačil opravdu malý bobeček a gel úplně v klidu vyšel na dvě nohy. Byla jsem s ním moc spokojená. Nedráždí, nevysušuje, dobře se s ním holí a ještě příjemně voní.



YANKEE CANDLE BALSAM AND CEDAR 623 g 799 Kč
Pro někoho typická "záchodová" vůně. Měla jsem vlastně takovouhle stromovou svíci poprvé a opravdu jsem si ji hodně oblíbila. Prostor krásně provoněla, vůně byla sytá a velmi příjemná. Pokud máte rádi tento typ vůně, tak tohle bude něco pro vás. Navíc díky dvěma knotům krásně hořela a tvořila jezírko velmi rychle. A i samotný obal je okouzlující, ten se vážně povedl!

YANKEE CANDLE EVERGREEN MIST 411 g 450 Kč
Zezačátku byla vůně hodně intenzivní. Cítila jsem v ní borovice a smrky. Zkrátka typickou a silnou vůni lesa. Postupně však intenzita svíčky ubývala a už tak moc cítit nebyla. Pro lidi, kteří nemají rádi takovou trochu "záchodovou" vůni to asi nebude. Ale pokud máte rádi vůně jehličí, stromů a lesa, určitě si přijdete na své.

AIRPURE RASPBERRY BLISS 510 g 133 Kč
Tohle je svíčka, kterou byste rozhodně měli mít, pokud milujete hodně intenzivní svíčky a sladkou vůni malin. Levná, velká, výrazná, krásná na pohled. Bohužel když jsem svíčku pálila ke konci, zjistila jsem, že pokaždé co ji zapálím, bolí mě z ní hlava. Takže jsem musela nakonec svíčku dopálit na záchodě. Jinak jsem s ní však byla hodně spokojená a pokud hledáte levnou ale kvalitní a hodně intenzivní alternativu drahých svíček, běžte do ni!


AIR WICK BLOOD ORANGE 185 g 89 Kč
Svíčka voní moc pěkně nezapálená. Po zapálení je cítit, ale pouze jemně. Mám raději výraznější svíčky, které provoní prostory. Proto bych si ji asi znovu nepořídila. Nicméně pokud máte rádi jemnou pomerančovou vůni, bude to něco pro vás.



PANTENE INTENSIVE MASK 300 ml 99 Kč
Maska mi vydržela hodně dlouho a to jsem ji používala pravidelně a ve větším množství. Nádherně voní, skvěle vyživuje a vyhlazuje vlasy. Zanechá je příjemně provoněné a lesklé. I když si dáte větší množství masky, nezamastí vám vlasy, což vidím jako velké plus. Já si masky většinou dávám hodně a nechávám dlouho působit. Nemám ráda masky, co vlasy v trochu větším množství zamastí. Tahle maska to nedělá. Účinky skvělé, krásná vůně a balení vydrží dlouho - co víc si přát.


BIODERMA - NUTRITIVE VÝŽIVNÝ KRÉM 40 ml 180 Kč
Výborný vyživující krém na obličej, zejména na zimní měsíce. Pleť je po něm nádherně vyživená a bez šupinek. Bohužel přesto, že je to produkt na citlivou i atopickou pleť, mě na pleti občas mírně štípe, ale nic tragického

AVON REFRESHING SHEET MASK ALOE VERA 1 ks 30 Kč
Skvělá maska s výborným plátýnem. Je moc dobře vlhčená, ale extrémně nestéká. Na obličeji drží moc dobře. Dobře osvěží, vyživuje a hydratuje pleť.

CONNY SNAIL ESSENCE MASK 1 ks 29 Kč
Vynikající pleťová maska s výborným plátýnkem. Jemně voní, krásně sedí na pleti. Hydratuje, jemně projasňuje a sjednocuje. Pleť je po použití krásná a svěží.


VIS PLANTIS AVENA VITAL CARE PLEŤOVÉ SÉRUM 30 ml
Pleťové sérum jsem si pořídila díky tomu, že ho velmi vychvalovala jedna zákaznice. Koupila si jich dokonce asi 5 do zásoby. A mluvila o něm tak krásně, že jsem si ho musela taky vzít a vyzkoušet. Sérum má skvělé praktické balení. Pro mě je to ale spíš než sérum - takový lehký pleťový krém. I když je na velmi citlivou pleť, mě bohužel občas trochu štípalo. Na pleti bylo příjemné a nemastilo ji. Nicméně žádné extra účinky jsem nezaznamenala. Za mě takové nudnější sérum/krém.

RIMMEL MAGNIF EYES BÁZE POD OČNÍ STÍNY 6 ml 139 Kč
Nejlepší báze pod oční stíny, jakou jsem měla. Skvělé praktické balení. Vydrží velmi dlouho. Nevysychá. Stíny na bázi drží celý den a to i ve vysokých teplotách. Neslévají se. Za mě bomba a navíc ještě i ta cena. Mám doma už další novou a s radostí ji používám.

BENEFIT ROLLER LASH ŘASENKA 3 g (vzorek k časopisu)
Jedna z TOP řasenek, jaké jsem vyzkoušela. Snad moje první "dražší" řasenka, kterou jsem zkusila. Dělá nádherné oddělené a dlouhé řasy. Skvělý kartáček i konzistence. Topka!

FLOR DE MAYO CANDY PINK 25 ml (dárek, cenu tedy nevím)
Skvělé originální balení, vhodné především do kabelky. Vůně byla příjemná, vydržela vonět cca 4-5 hodin. 


BALEA SPRCHOVÝ GEL MED A MLÉKO 300 ml 19,90 Kč
Sprchový gel jsem použila do dávkovače jako tekuté mýdlo. Dostala jsem ho jako dárek, ale protože mám sprchových gelů hodně a došlo mi mýdlo, přišlo mi fajn ho využít takto. Příjemně voní a ruce nevysušuje.

REXONA COTTON DRY ANTI-TRANSPIRANT 150 ml 69,90 Kč
Tohle je za mě obrovské zklamání. Blbé balení, vůbec se nedalo dobře zmačknout. Navíc je vůně hodně dusivá a i když stříknu minimálně, musím kašlat. Je to hrozné. Vůně jako taková by byla příjemná, ale ta dusivost je děs. Navíc zanechává bílé fleky. Katastrofa.

CAMELEO LIQUID KERATIN ANTI-DAMAGE TEKUTÝ KERATIN 150 ml 75 Kč
Tekutý keratin nádherně voní a používala jsem ho především do umytých mokrých vlasů. Vlasy nádherně provoněl, zanechal je lesklé a krásné na pohled.

BIODERMA TERMÁLNÍ VODA VE SPREJI 50 ml 129 Kč
Tuhle termální vodu mám ráda a kupuju si ji opakovaně. Na pleť je skvělá. Krásně osvěží, zhydratuje, sjednotí a jemně projasní.


AVON CARE MEDOVÁ PLEŤOVÁ MASKA 1 kus 29 Kč
Maska má velmi příjemnou vůni, dobře drží, moc příjemně hydratuje a pleť po sundání nelepí.

VERONA SKIN UP ČISTÍCÍ PLEŤOVÁ MASKA S UHLÍM 2x5 ml 19 Kč
Maska naprosto nádherně voní. Pleť čistí bez "stahování", což některé pleťové masky dělají (mě to tedy nevadí, ale pokud "stahování" pleti po aplikaci masky nemáte rádi, bude tohle maska pro vás). Pleť je po použití hezky vyčištěná, není vysušená a je sjednocená.

VERONA SKIN UP HYDRATAČNÍ PLEŤOVÁ MASKA 2x5 ml 19 Kč
Pleťová maska je příjemná, ale jemně štípala. Pleť zanechala krásně vláčnou, jemnou a hezkou na pohled.

ISANA SHINE EFFECT ROZJASŇUJÍCÍ PLEŤOVÁ MASKA 1 kus 39,90 Kč
Maska byla sama o sobě zajímavá a pěkná, jelikož měla zajímavý potisk. Plátýnko však na pleti moc nedrželo - neustále se odlupovalo a padalo. Hydratace nižší. Vůně masky byla příjemná.




ZNÁTE NĚJAKÝ PRODUKT?


12 komentářů:

  1. Pár produktů znám, teď třeba dopoužívávám ten sprchový gel od Avonu, už jsem na dně a vůbec mně nebaví, čekala jsem od něj víc. Ale třeba šampon od Elseve patří k mým oblíbeným.

    OdpovědětVymazat
  2. Tedy to je tentokrát slušná nálož... Zaujala mne ta řasenka v zelené obalu, brzo budu potřeobvat novou, tak to je dobrý tip. Nepamatuješ si, kdes ji kupovala? Jinak pár produktů znám "od vidění", ale vyzkoušeného nemám nic.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta je skvělá, mrkni na eshop milujikosmetiku, tam bývá. Děkuji za komentář :)

      Vymazat
  3. Ty ses do těch produktů teda ponořila! :D já znám jen Yankee, jinak jsem z tvého seznamu nic neměla :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  4. Roller Lash patrí medzi top riasenky, čo som vyskúšala ♥
    Owl Heaven

    OdpovědětVymazat
  5. To je teda pořádná spotřeba :)
    Znám například Rimmel bázi a Biodermu, ale nedávno jsem vyzkoušela tu Isana masku Shine Effect. Mně držela dobře, ale byla strašně velká, hodně i napuštěná. Potisk se mi taky líbil, ale nijak mě neohromila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je teda zvláštní :D asi jsem měla vadný kus :D

      Vymazat
  6. Páni, tolik produktů jsi stihla vyzkoušet! Mě zaujaly ty masky, jsem na ně poslední dobou ujetá a furt zkouším něco nového! :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)