středa 29. dubna 2020

KOSMETIČTÍ ODPADLÍCI - DUBEN 2020



BALEA BEAUTY THERAPY FOLIEN TUCHMASKE 1 ks 69,90 Kč
Pleťovou masku jsem už jednou měla a zkoušela. Tentokrát mi ale přišla lepší než minule. Na pleti drží dobře, vypadá zajímavě a příjemně hydratuje a osvěžuje pleť. Zanechá ji viditelně "vyhlazenější". Pleť po sundání nijak zvlášť nelepí.

FABERLIC SHEET MASK ALOE VERA 1 ks 55 Kč
Pleťová maska nějak moc nevoní. Je hodně vlhčená a má naprosto dokonalé plátýnko. Lepší plátýnko jsem snad na pleti nikdy neměla. Je velmi jemné, poddajné, příjemné a absolutně splyne s pletí. Kdyby měly toto plátýnko všechny masky tohoto typu, bylo by to dokonalé. Maska vůbec neštípe, nedráždí, nestéká, neodchlipuje se a pleť zanechá příjemně osvěženou, jemnou a vláčnou.

AVON CARE REGENERATING HAND CREAM WITH ARGAN OIL 75 ml 34 Kč
Krém má skvělou konzistenci, která se dá velmi rychle a dobře rozetřít. Nezanechává bílé fleky, které by se nedaly rozetřít, což upřímně nesnáším a jsem ráda, že to nedělá. Vůně mi připomíná luční kvítí či přesně tu vůni, když si přivoním k nějaké květině, kterou dostanu z květinářství. Nádherná a velmi jemná vůně. Krém ruce výborně zvláční a rychle se vstřebává. Používala jsem ho během dne a mohla jsem pak za chviličku pokračovat v práci, protože nezanechával ruce zamaštěné. I přes to, že se dobře vstřebává, ruce jsou příjemně vláčné a jemné. Krém hydratuje moc dobře a byla jsem s ním nadmíru spokojená.

RYOR BYLINNÉ TĚLOVÉ MÁSLO vzorek
Máslo má příjemnou bylinnou vůni. Je hutnější konzistence, ale i tak se dá dobře a bez problémů rozetřít. Poměrně rychle se vstřebá a příjemně hydratuje. Na pokožku se po použití nelepí oblečení, což je skvělá zpráva! :D Zda hydratuje i dlouhodobě to nevím, vyzkoušela jsem pouze tyto vzorečky, které mi stačily na jedno použití.


IMPERIAL LEATHER MARSHMALLOW SPRCHOVÝ GEL 250 ml dárek - cenu tedy nevím
Pokud nemáte rádi extra přeslazené vůně, ale i přesto máte rádi sladké vůně, akorát v jemnějším podání, tohle bude něco pro vás. Sprchový gel příjemně a jemně sladce voní. Při sprchování voní stejně jemně, jako když si k němu přivoníte v balení. Není to žádný bolehlav, ale jemná příjemný vůně. Co se týče pěnivosti, ta je na jedničku. A nějaké vysušování pokožky jsem během používání také nezaznamenala.

ORGANIC SHOP ORGANIC JASMINE AND JOJOBA VLASOVÁ MASKA 250 ml 51 Kč
Masku jsem dostala od kolegyně na zkoušku. Příjemně a jemně květinově voní. I když jsem si ji na vlasy dávala ve větším množství (jako to dělám u masek na vlasy běžně) vlasy nezatížila a ani je nezamastila. Vlasy po ní zůstaly vyživené a jemně lesklé. Je to taková maska neurazí-nenadchne, řekla bych, ale ráda jsem ji vyzkoušela.

BIELENDA SMOOTHIE CARE TĚLOVÝ KRÉM BANÁN A MELOUN 200 ml 100 Kč
Tenhle krém mě naprosto dostal svou nádhernou sladkou banánovo-melounovou vůní. Voní naprosto dokonale a božsky. Miluju celou tuto kosmetickou řadu značky Bielenda. Krém má skvělou konzistenci. Ta není extra tekutá, ale ani extra hustá. Něco mezi tím. Výborně se roztírá, ihned se vstřebává a zanechá pokožku jemnou, vláčnou, překrásně provoněnou a dobře hydratovanou. I druhý den ráno cítím z pokožky krásnou vůni, když se v noci natřu.

REVUELE GREEN MASK PLEŤOVÁ MASKA 80 ml 49 Kč
Maska byla naprosto skvělá. Výborně čistí pleť, krásně ji projasní a zjemní. Pleť je sjednocená a krásná. Zbytečně nevysušuje a nedráždí. Za mě velká spokojenost - za pár korun!


RYOR - REVITALIZAČNÍ SÉRUM SE ZLATEM A ARGANOVÝM OLEJEM 15 ml 379 Kč
Skvělé sérum, po jehož aplikaci jsou již cca do týdne viditelné výsledky a to i u zralé pleti. Lehká struktura pleť nezatěžuje a neucpává póry. Viditelně pleť vyhlazuje a eliminuje v krátké době jemné vrásky. Celkově pleť vypadá lépe a zdravěji.

RECEPTY BABIČKY AGAFYY ŠAMPON PRO TENKÉ VLASY, VYŽIVUJÍCÍ 350 ml 29 Kč
Jedná se o velmi levný šampon, který mě zaujal hlavně svým obalem a dobrými recenzemi. A samozřejmě taky velice nízkou cenou. Voní naprosto totožně jako taková ta stará klasická mýdla. Klasická mýdlová vůně. Vůně mi byla příjemná, nicméně z vlasů cítit nebyla. Šampon docela dobře pěnil, ale bohužel nebyl až tak moc hustý a tak většina z vlasů stekla ještě dříve, než se to napěnilo. Co se týče šamponu, tak vlasy při mytí a smývání "vrzaly". Což je prý známka toho, že jsou vlasy dobře umyté. Bohužel žádný extra efekt jsem po vysušení neviděla. Vlasy se o trochu rychleji mastily. Bohužel nebyly provoněné a žádnou péči či objem jsem nezaznamenala. 

BALEA SUCHÝ ŠAMPON BLOOMY DREAM 200 ml 54,90 Kč
Suchý šampon nedělal skoro vůbec bílé fleky, což je velké plus. Krásně a příjemně voněl. Co se týče odmaštění vlasů - byl fajn. Opravdu viditelně vlasy odmastil a dodal u kořínků také trochu objemu. Vlasy krásně voněly i celý den po nanesení. Nicméně jiné suché šampony udrží vlasy déle "odmaštěné", toto je takový průměr. Ale i tak je fajn. Navíc má krásné balení.

SNP BLACK PEARL PLEŤOVÁ MASKA 1 ks 79 Kč
Pleťová maska velmi jemně a příjemně voní. Je dost vlhčená, ale zbytečně nestéká. Na pleti drží dobře a to i při pohybu. Na můj vkus má zbytečně "tlusté" plátýnko, nicméně i tak byla moc fajn a příjemná. Pleť po sundání nijak zvlášť nelepí a vypadá zdravě a hydratovaně.


L´OCCITANE HAND CREAM 10 ml (vzorek z časopisu)
Krémy na ruce této značky jsou velice vychvalované a tak jsem i já chtěla nějaký vyzkoušet a vytvořit si na něj názor. Když byl k časopisu vzoreček, tak jsem neváhala a koupila ho. Plusem pro mě bylo, že je malinkatý a já mám tyto malé vzorečky velice ráda. Krém má takovou středně hustou konzistenci, spíše hustější a dá se dobře rozetřít. Na rukou je příjemný, ale zanechává na nich divný pocit. Hydratuje poměrně dobře, nicméně mi docela dost vadí jeho vůně. Mám ráda takové ty staré alá "babičkovské vůně", které mi vůbec nevadí a naopak mi voní. Tato vůně je ale divná a vůbec jsem si s ní nesedla. Měla divný dozvuk a ten mě neskutečně otravoval. Krém jsem tedy spotřebovala tak, že jsem si ho v noci před spaním nanesla na ruce. Za mě tedy co se týče účinků je fajn, ale díky vůni a divnému pocitu na rukou, bych si ho znovu už nepořídila.

L´OREAL SMOOTH SUGAR CLEAR SCRUB 50 ml 260 Kč
Peeling měl fajn konzistenci, která není ani moc hrubá ani příliš jemná. Krásně voní. Vždy když jsem si ho dala a vmasírovávala jsem ho do pleti, tak jsem měla pocit, že hřeje. A to docela hodně intenzivně. Pleť zbaví šupinek a projasní ji. Nicméně mi po něm pleť vždy tak divně zčervenala a vypadala zkrátka divně, což se mi u jiných peelingů neděje. Nakonec jsem ho tedy dopoužívala na dekolt ve sprše. I přes malé balení vydržel hodně dlouho.

ORIFLAME OPTIMALS MOISTURE PLEŤOVÁ MASKA 50 ml 163 Kč
Pleťové masky, které jsou gelové či krémové konzistence poslední dobou vyhledávám čím dál tím méně. Myslím tedy konkrétně hydratační masky. Oblíbila jsem si plátýnkové a ty teď používám nejraději. Nicméně tato pleťová maska měla příjemnou a chladivou gelovou konzistenci. Na pleti při působení zaschla a hodně moc lepila. Příjemně voněla a dobře hydratovala. Po smytí zůstává pleť krásně jemná, sjednocená a vláčná.

HELLO KITTY SHOWER GEL 250 ml (dárek, cenu tedy nevím)
Sprchový gel jsem dostala v balíčku jako dárek k Vánocům. Má nádherné balení a opravdu krásně příjemně jahodově voní. Bohužel balení je tak moc tuhé, že se vůbec nedá mačkat. Ale to opravdu vůbec. Při sprchování jsem si chtěla vždy trochu sprcháče vytlačit, jako vždycky, nicméně to nikdy nešlo a tak jsem musela čekat, až sprcháč steče. Jinak gel příjemně pěnil a hezky voněl. Z pokožky následně vonět nevydržel. Ale při sprchování provoněl celou sprchu.


RYOR KYSELINA HYALURONOVÁ GEL 30 ml 148 Kč
Gel jsem chtěla na občasné používání a to pro vyhlazení pleti a zjemnění vrásek. Byl to, jak už název napovídá, průhledný gel, který se dal dobře rozetřít. Nicméně dost po použití lepí. Pokud jsem ho používala večer, pleť byla ráno opravdu krásně a viditelně vyhlazenější a hezčí. Na účinky to teda bylo super, nicméně díky lepivosti mě to už ke konci nebavilo používat. Co se týče aplikace - nanášela jsem na vlhkou pleť a po použití skoro vždy přestříkala termální vodou, protože se to takto doporučuje.

BALEA TUCH MASKE HANF COCOS 1 ks 29,90 Kč
Pleťová maska má na můj vkus poměrně zbytečně "tlusté" plátýnko. Na pleti mě trochu poštipkávala. Vůně se mi moc nelíbila. Cítila jsem z ní alkoholový kokos. Nic moc. Musím přiznat, že mě při aplikaci nejen štípala pleť, ale postupně i oči. Chtěla jsem si udělat skvělý večerní relax s filmem, ale s touhle maskou se to moc nepovedlo. Pleť po sundání nelepila, ale stále štípala. Bohužel v poslední době tohle za mě byla jedna z nejhorších masek.

AVON SENSES SPA SPRCHOVÝ GEL 250 ml (dárek, cenu tedy nevím)
Sprchový gel jsem dostala k Vánocům. Díky tomu, že mě jeho vůně úplně moc neoslovila - nevoní špatně, jen mám do sprchy oblíbenější kousky a vůně - a tato vůně mi přijde taková nudná a nijaká, tak jsem sprcháč dala do dávkovače na mýdlo a používám ho jako mýdlo na ruce. Je fajn a nevysušuje.

BALEA HOLÍTKA SE TŘEMI BŘITY 8 ks 59,90 Kč
Tato levná holítka mám ráda. Mají krásný obal i vzhled jednotlivých holítek. Jsou dobře ostrá a pracuje se mi s nimi taky velmi dobře. Vždy, když nevím jaké koupit, koupím tato a jsem spokojená!


A na závěr vám taky ukážu (konečně!) můj postup co se týče produktů z článku, který jsem vám psala (klik zde)

Konečně jsem spotřebovala tužku na rty od Avonu. Sama o sobě nebyla špatná. Výborně na rtech držela a vypadala dobře. Nicméně barva mi úplně nesedla. Když jsem si ji dala málo, byla flekatá a když jsem si ji nanesla více - tak jak by se ji mělo nanášet - byla extrémně fialová. Rty najednou vypadaly divně "zmrzle" a ta barva byla prostě strašná.

Jako druhý a poslední kousek z této výzvy je tužka na oči Metallic od značky Golden Rose. Tužka má měkčí tuhu a výborně se nanáší i roztírá. Je hodně pigmentovaná a na oku vypadá jednoduše krásně. Akorát mi opravdu trvalo ji spotřebovat, protože jsem přestala tužky na oči používat. Ale zvládla jsem to a jsem na to patřičně hrdá! :D


JAKÁ JE VAŠE SPOTŘEBA ZA DUBEN? :) VEDLO SE VÁM V KARANTÉNĚ SPOTŘEBOVÁVAT VÍCE?


12 komentářů:

  1. Mně ta spotřeba nějak extra nejde v karanténě ani mimo ni, nebo to spíš nijak nesleduji. Znám jen sucháč od Balei a peeling od Loreal, oba produkty byly fajn. Jo a zaujal mně ten tělový krém Bielenda, musel úžasně vonět:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ten smoothie krém banán a meloun musí být naprosto dokonalý! Zaujal mě ze všech produktů snad nejvíc! :))

    OdpovědětVymazat
  3. Fuha, ja by som si chcela takéto články naplánovat, ale teda nikdy sa mi nepodarilo nahromadit také množstvo produktov za mesiac. To je riadna kopka. Skusenost mám akurát s Loreal Scrub - používala som ho už davnejšie, bol celkom fajn, a myslim, že mi ani nič s pletou nerobil.
    A aj ceruzku na pery od Avon mám, ale velmi ju nepoužívam, takéto produkty su pre mna nespotrebovatelne, väčšinou po niekolkých mesiacoch skončia v koši iba spolovice minuté a len z toho dovodu, že mám pocit, že už su stare, pokazené a je tam milion bakterii :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, to já takový pocit nemám, že je to plné bakterií a ráda spotřebuju i takové produkty jako jsou tužky do dna :) Nerada vyhazuju peníze do koše :D :D ale každý to má jinak, chápu to :)

      Vymazat
  4. Miluji tělové krémy a to banánovo melounové smoothie musí být úžasné. Docela jsi mě na něj nalákala.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám spotřebu výrazně menší - nepoužívám peelingy, masky jen ojediněle, líčím se málo...
    Z tvé spotřeby tentokrát nemám vyzkoušeno nic. Ale inspirovala jsi mne využitím sprcháče, který tě neoslovil vůní, jako náplně do dávkovače tekutého mýdla. Nevím, proč mne to nenapadlo taky (i když poslední odložený sprcháč měl tak sladkou vůni, že by mne s ním manžel jako s mýdlem asi vyhnal :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No mému příteli je jedno čím si myje ruce, takže.. :D Je to fajn využití. S jedním jsem i vytírala, protože mi nevoněl vůbec a v prostoru se to ztratilo :D

      Vymazat
  6. Ahoj, já budu článek o spotřebovancích psát asi zítra, ale řekla bych podle plnosti tašky, že jsem na tom podobně jako ty. Jak jsem doma, trochu zanedbávám péči o pleť, ale zase více mažu tělo:-) Zaujalo mě to sérum od Ryoru, teď mám doma docela dost sér, ale až něco spotřebuji, ráda ho vyzkouším.
    Hanka z ciculka.cz

    ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)