pondělí 6. dubna 2020

STŘÍPKY Z MĚSÍCE: BŘEZEN 2020

Krásné pondělí vám všem. Dnes tu pro vás mám shrnutí mého měsíce března 2020. Jako vždy, jsou to jen střípky toho, co se dělo a co jsem stihla zaznamenat :)


Začátkem března byla celá situace v klidu a užívali jsme si krásné slunečné procházky venku. A jelikož ještě nebylo všude absolutně vyprodané droždí, udělala jsem svoje první domácí rohlíky, které byly naprosto vynikající. Nechala jsem si taky o hodně ostříhat vlasy a nabarvit.

Udělala jsem výborný koláček a s mamkou jsme si zašli na Fruitisimo. Ještě že jsme využili poukaz a šli začátkem března, protože pak bychom se tam už nedostali a poukaz by propadl. Můj poslední nákup v obchoďáku byl s moji kamarádkou, se kterou jsme prošli pár obchodů. Sehnala jsem mimo jiné i krásnou silikonovou formu za 30 Kč ve výprodeji v DMku, kterou tímto pasuji za top úlovek za březen! 

A tady už můžete vidět i moje poslední koupené připravené jídlo a to z KFC, kam jsme po nákupech s kamarádkou vyrazili a odnesli si to ke mě domů. Byla jsem (očividně naposled) na doplnění nehtů a vybrala jsem si krásnou nude barvičku. Byla jsem také po X letech v Makru, kde jsem dostala krásnou kytičku k MDŽ a nakoupili jsme pár věcí na chuť.


Udělala jsem pro zlepšení nálady alespoň vynikající domácí svíčkovou. Jelikož začala karanténa, s kočičkou jsme doma odpočívali a pracovali a uklízeli. Však to teď všichni dobře znáte. Koupila jsem si knížku, kterou jsem měla asi jako patnáctiletá a chtěla jsem si ji ještě někdy přečíst a hlavně - chtěla jsem ji vlastnit. Nikde se koupit nedá, ale sehnala jsem ji na bazaru, takže jsem byla nadšená. A tady jsem se nechala hřát jarním sluníčkem aspoň u otevřeného okna, když to nejde jinak. 


Náš první rychlo-nákup, kdy ještě nebyla povinná rouška. Udělali jsme ho ve dvou pidi obchodech, kde nikdo nebyl, ale moc se mi to líbilo. Nikdy bych si nemyslela, že budu ručně šít roušku. Ušila jsem jednu pro sebe a jednu pro přítele. A na další fotce už můžete vidět moji cestu z práce. Nikdo nikde. Jen já a můj stín. V březnu jsem díky této situaci začala brát hořčík na nervy, vitamín C a antibakteriální gel se stal každodenní nutností. 


Vyšli jsme na krátkou ale krásnou procházku, kde skoro nikdo nebyl. Bylo to skvělé načerpání nových sil. Poprvé jsem jedla tuňáka, kterého jsem upekla v troubě a dala jsem k němu spoustu zeleniny. Začali jsme v karanténě hrát různé hry pro zkrácení času a proti nudě.



Ke konci března nám trochu docházely nápady co dělat a tak jsme si z internetu vytiskli omalovánky a vymalovali jsme si něco s velikonoční tématikou. Nakoupila jsem si s dopravou zdarma na Ziaja a přišel mi superbox s náloží kosmetiky. Od kolegyň jsem dostala v práci krásné dárečky k narozeninám, které mám začátkem dubna. 




JAKÝ BYL VÁŠ BŘEZEN A JAK SE VYROVNÁVÁTE S KARANTÉNOU A CELOU TOUHLE SITUACÍ?

11 komentářů:

  1. Všechno nejlepší k narozeninám. Měsíc březen jsi měla moc krásný, miluji svíčkovou. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Páni, jsi šikovná! Ty rohlíčky vypadají úžasně! :))

    OdpovědětVymazat
  3. Všechno nejlepší k narozeninám :) Ta forma se ti povedla, za 30 korun je to fakt úlovek měsíce :D A kozí šampon a gel od Ziaji miluju :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  4. My jsme těsně před nouzovým stavem stihli návštěvu Českého Krumlova :). Jinak teď pracuju z domova a jen občas se stavím přímo v práci. Ale i tak nevím, kde mi hlava stojí, takže jsem ráda, když každý den stihnu vyrazit aspoň na půlhodinovou procházku.
    Na rohlíky nebo housky se chystám taky - dokonce jsem sehnala kostku droždí :)
    Měj se krásně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda, tak to jsi šikovná, já nesehnala a asi ani neseženu :)

      Vymazat
  5. mňam aké dobroty, no ja sa sňou vyrovnávam celkom dobre, zvykla som si, našla svoj režim, a uvidíme čo bude potom :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, alespoň někdo má takový přístup, to je dobře :)

      Vymazat
  6. Tak to jsi měla celkem fajn březen i přes tu bláznivost, která se děje. :) Také vzpomínám na pooslední nákupy a jídlo. :)
    První týden jsem měla balící a pracovní, druhý týden dovolená a pak 14 dní povinně doma, karanténu jsem neměla nařízenou, ale pro jistotu kvůli mému běžně nedobrému zdravotnímu stavu. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)