úterý 26. května 2020

NEHTY: JARNÍ RŮŽOVÝ LAK NA NEHTY

Krásné úterý vám všem!

Dnes jsem se rozhodla, že vám ukážu krásný lak na nehty, který mám z Aliexpress. Zapékací UV či LED laky si nejraději kupuju právě zde. Ale to už určitě víte, pokud mě nějakou dobu sledujete a čtete mé články. Tyto laky jsou kvalitní, dobře drží a mají naprosto nepřeberné množství překrásných barev na výběr. Vůbec mi nevadí, že si počkám měsíc nebo i déle než přijdou, protože se to vyplatí. Samozřejmě nemohu tvrdit, že jsou všechny laky a od všech prodejců kvalitní. Nicméně laky, které jsem prozatím mohla vyzkoušet, byly opravdu skvělé.

Dnes pro vás mám na ukázku krásný růžový lak Belle Fille v odstínu 40507

Jedná se o krásný růžový lak na nehty s velmi jemným shimmerem. Nejedná se ani o třpytky ani o hodně třpytivý lak. Opravdu je "shimmerový nádech" velmi jemný, přirozený a moc pěkný. Samotná barva laku je opravdu nádherná a to především na denním světle. Škoda, že na fotkách až tak nevynikne. 

Nehty mám aktuálně zkrácené na úplné minimum. Protože jsem nosila gelové nehty. Nicméně díky koronaviru jsem nemohla jít na doplnění a moje nehty vypadaly už hrozně. Tak jsem si je doma sundala. Ještě že s tím už nějakou zkušenost mám. No a následně jsem nehty zapilovala na nejkratší možnou délku. Jsou tenoučké jako papír a zničené. Což je jasné a počítala jsem s tím. Nicméně jsem tak trochu neměla v plánu tak brzy gelovky sundat. Ale nevadí. Alespoň jsem si zase jednou udělala nehtíky sama a doma. Kolik z vás muselo sundat gelové nehty kvůli této situaci?




 JAKÉ LAKY NA NEHTY JSOU VAŠE NEJOBLÍBENĚJŠÍ?

4 komentáře:

  1. Moc krásná barvička. Taky mám doma lampu a už jsem přemýšlela nad laky z Ali. Už jsem četla víc pochvalných článků na ně.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, to je opravdu jarní barvička, moc pěkná. Přiznám se, že ten shimmer na fotce není skoro poznat, ale to nevadí. Já mám už dva roky nehty svoje a zase mě hodně začalo bavit lakování a ráda si kupuji nové odstíny. O gelové nehty jsem přišla před dvěma lety, když jsem měla strašně těžkou chřipku a byla jsem doma skoro tři týdny. Musela jsem si nehty ostříhat a opilovat, takže jsem je měla taky takové papírové... Hodně mi pomohla jedna kúra z Avonu, ta tedy dělá zázraky.
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Papírové nehty moc dobře znám. Já ty kůry snad nikdy nevydržela dlouhodobě používat i když bych měla :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)