úterý 14. července 2020

BRANDNOOZ BOX - ČERVENEC 2020

Krásné úterý vám všem! 

Dnes tu pro vás mám recenzi dalšího brandnooz boxu. Konkrétně se jedná o brandnooz box za měsíc červenec 2020. Když jsem box otevřela, nahoře jsem našla velkou tlustou knihu křížovek. Já sama křížovky neluštím. Nicméně posunu je dále někomu, kdo luští rád. Když jsem z boxu vyndala křížovky, byla jsem poměrně překvapená, protože obsahově se mi zdál box slabý. Vypadalo to, že v něm skoro nic není. Jak to nakonec dopadlo a bylo v boxu vůbec něco zajímavého? Čtěte dále a dozvíte se to :)


V boxu jsem uviděla velkou červenou a nádhernou lahev. Jednalo se o Ondrášovku Exotic Liči za 13,90 Kč. Tu jsem si dala vychlazenou a s ledem a musím uznat, že byla chuťově velmi dobrá. Nebyla přeslazená. Příchuť liči mám moc ráda, takže jsem byla spokojená. Dále se v boxu nacházela Arax BIO Březovka zázvor a limetka 39 Kč, která byla v nějakém z minulých boxů, akorát v jiné variantě. Nemůžu říct, že by to bylo něco, co bych si sama ráda kupovala, ale je to fajn produkt, který mi chutnal. I tato varianta byla moc dobrá. Nejlépe chutná vychlazená. Navíc by měla mít spoustu pozitivních účinků pro zdraví, takže proč ne. Cool višeň a limeta 19,90 Kč určitě zkusím vychlazené a s ledem. Přesto, že třešňové a višňové příchutě nemám moc v oblibě tak si myslím, že to bude chutné a na léto jako dělané. Bohužel produkt, ze kterého jsem neměla absolutně žádnou radost a přenechám ho do balíčku pro někoho dalšího je Mazagrande Giger Orange 29,90 Kč.

V boxu se nacházela Big Shock! Original energetická tyčinka 15,90 Kč s obsahem kofeinu. Jelikož já kofeinové výrobky nemám v oblibě, tyčinku jsem přenechala příteli ke svačině do práce. Dále jsem našla produkt, ze kterého měl velkou radost přítel a tím je Jim Snack Bar hovězí snack se švestkou 39,90 Kč. Přítel má sušená masa velmi rád. Spojení chuti hovězího masa a švestky mi přišla zvláštní, ale vyzkoušela jsem a uznávám, že to chutná moc dobře a zajímavě. V boxu byly také koláčky a to konkrétně Penam bezlepkové Vitacelia borůvkové koláče 44,90 Kč. Koláčky byly velmi jemné, vláčné, nadýchané a měkoučké. Chuťově vyvážené. Nečekala jsem, že budou tak jemné a vláčné. Byla jsem příjemně překvapená. Bohužel jediná věc, která mě u koláčků zklamala byla ta, že v den kdy mi box přišel, tak měli datum spotřeby.



Velmi mile mě překvapila Bonduelle Mini Quinoa 2x60g 46,90 Kč. Myslím, že jsem tuto potravinu v neochuceném stavu takto ještě neměla. Vyzkoušela jsem a byla jsem spokojená. Quinou jsem si dala do talíře, smíchala s olivovým olejem a solí a s nakrájenou zeleninkou. Měla jsem výborný salát k večeři, který mi moc chutnal a díky quinoa mě i zasytil. Jako poslední se v boxu nacházely pomazánky. A to konkrétně Hamé Veggie zeleninové pomazánky 2 x 29,90 Kč. Na okřupaný toustík budou zajisté moc dobré. V obchodě jsem ještě pomazánky nikdy neviděla.


Box byl v hodnotě 310 Kč. S obsahem jsem tentokrát velmi spokojená. Nakonec tam byly zajímavé produkty, které jsem ráda vyzkoušela a nebo ještě na vyzkoušení čekají. Jediný produkt, který mě nepotěšil, je již zmiňované Mazagrande. Celkově box hodnotím 5/5.

Jak se vám líbí obsah boxu?


www.Brandnooz.cz


10 komentářů:

  1. Já bych byla spokojená tak napůl, ale jinak je docela fajn. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Vidím, že Mazagrande neoslovuje skoro nikoho - v žádné z recenzích, které jsem na tento box četla, nebyli autorky z tohoto kousku nadšené. Jinak ta tyčinka Shock po kávě chutnala po kávě jen lehce - já taky kávové příchutě nemiluju (ani nepiju kafe a nesnáším energeťáky), ale tyčinka mi celkem chutnala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám kávové příchutě i kávu ráda, ale jen bezkofeinovou. Po věcech s kofeinem je mi blbě :D

      Vymazat
  3. Ahoj, mne asi nejvíce zaujala Mini Quinoa, mám ráda a dávám si ji v Delmartu. ☺

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem jediný člověk, který tohle vůbec nezná? Teď tohle vidím na několikátém blogu a jsem překvapená, protože netuším, co to je :D.

    Verča ze Ztracena v Praze | BÉŽOVÝ OUTFIT S KAPKOU ČERNÉ + NEW IN | OUTFIT

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslíš brandnooz box? :) Určitě nejsi jediná, kdybych nedělala blog, nejspíš bych to také neznala.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)