sobota 18. července 2020

GLANC BOX LÉTO 2020

Krásnou sobotu vám všem!

V minulém článku jsem vám ukazovala své hodnocené brandnooz boxu s potravinami. Dnes vám ukážu vše, co se nacházelo v kosmetickém Glanc boxu za léto 2020. Glanc box obsahoval celkem 8 produktů + 1 produkt, který se nenacházel v brožurce a byl navíc. Jaké produkty jsem v boxu našla a jaké mě potěšily? Čtěte dále.


Největší radost jsem měla z enzymatického peelingu značky Ziaja. Je to produkt, který jsem okukovala už dlouho. Nikdy jsem si ho však sama neobjednala a nepořídila. Vždy jsem buď zapomněla a nebo jsem měla doma peelingů dost. No a přeci se ke mě dostal. Těším se, až ho vyzkouším! Produkt který mě také nadchnul tak je Dove sprchový gel, který má konzistenci hutné pěny. Ta vůně je naprosto dokonalá a okouzlující. Je to aktuálně můj velký oblíbenec. Stejně tak i Rexona, která voní velmi krásně, silně a dlouho. Na léto bude skvělá. Používám a jsem spokojená!

Vložky mě také potěšily. Je to produkt který využiju. Nevadí mi, že jsou v boxu. Přestože patří k těm nudnějším kouskům, jsem i za ně ráda. Bref je produkt navíc. Nicméně ani to mi nevadí, protože tyto Brefy color active si kupuji i sama a to velmi ráda a opakovaně. Líbí se mi jak obarví vodu a i to, jak krásně voní.



Mycí odličovací krém značky Yves Rocher mě potěšil také hodně moc. Mám odličovací mycí krémy ráda. Rozhodně raději než gely. Sama bych si ho asi v prodejně nevšimla. O to více jsem ráda, že mohu vyzkoušet a že jsem ho našla v boxíku. Zubní pastu Signal Detox s jílem a uhlím také velmi ráda vyzkouším. Myslím, že jsem už nějakou tuto novinku měla, ale nejsem si teď jistá, jaká to byla. Šampon značky Revitalon jsem nikde nikdy neviděla. Jedná se o vzorek. Mě ale asi vystačí jen na jedno použití. Mám totiž dlouhé a husté vlasy a myju si je vždy 2x. Dlouhodobý účinek tedy neposoudím, ale alespoň posoudím to, jak budou vlasy po umytí vypadat. 


S obsahem Glanc boxu za léto 2020 jsem moc spokojená a hodnotím tentokrát jednoznačně 5/5. Využiju naprosto vše. Navíc jsem v boxu našla produkt, po kterém jsem už dlouho pokukovala :)

Máte rádi Glanc boxy a odebíráte je? Jak se vám líbí obsah tentokrát?

www.Brandnooz.cz

13 komentářů:

  1. Já byla s boxem taky spokojená. Ostatně mám o něm i článek na blogu...

    OdpovědětVymazat
  2. Taky bych byla spokojená. Obsah se mi líbí, ale tyhle boxy neodebírám, protože nebydlím v ČR.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, nejvíce mne zaujal peeling od Ziaja, na této značce poslední dobou nejvíce ujíždím. ☺

    OdpovědětVymazat
  4. Tyhle boxy už neodebírám, protože v nich nejsou pro mě zajímavé produkty nebo vyloženě nějaké novinky, zubních past už mám v zásobě požehnaně a úplně stejné vložky byly i v nějakém starším boxu, který jsem posledně měla. Tentokrát se tu ale najde i pár zajímavých věcí.

    OdpovědětVymazat
  5. Rexona antiperspirant je perfektní! Dále mě zajaujlo odličovací krém a pasta na zuby. Mě box udělal velkou radost.

    OdpovědětVymazat
  6. To jsou super produkty, Glanc boxy neznám, ale obecně takovéhle boxy mám hrozně ráda. Ale musím se přiznat, že zatím jsem žádný nekoupila. Chtěla jsem dm box, ale vždycky byl vyprodaný. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, DM box to je vždycky hrůza. Holky po něm šílí :D

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)