sobota 4. července 2020

KOSMETIČTÍ ODPADLÍCI - ČERVEN 2020


DOVE SPRCHOVÝ GEL WINTERPFLEGE 250 ml 45 Kč
Limitovanou edici sprchového gelu jsem kupovala minulý rok před Vánoci, protože jsem brala jeden jako dárek a jeden jako pro sebe. Vůni má nádhernou. Krémovou, jemně kořeněnou. Nádherně provoní celou sprchu, následně i koupelnu a dokonce zůstane vonět i na pokožce. Nevysušuje, výborně a bohatě pění.

MIXA TĚLOVÉ MLÉKO INTENSIVE CARE DRY SKIN 400 ml 209 Kč
Jedno z nejlepších tělových mlék vůbec. Výborně se natírá, skvěle se vstřebává do pokožky. Zanechá ji jemnou, vláčnou, hydratovanou a krásně provoněnou. Je skvělé také na citlivou či podrážděnou pokožku. Jedinou nevýhodou je, že v tomto balení mi zůstala skoro čtvtka produktu, který už nešel vytlačit pumpičkou. Jelikož jsem si všimla, že je tam tělového mléka ještě ale opravdu hodně, obal jsem odstřihla a mléko dopotřebovala až do konce. Bylo ho tam opravdu ještě hodně. Asi tak na 7-9 natření určitě.

BALEA ANTIBAKTERIÁLNÍ MÝDLO NA RUCE 300 ml 29,90 Kč
Výborné a levné antibakteriální mýdlo s příjemnou vůní a dobrou pěnivostí. Pokožku rukou nevysušuje a nedráždí.

GARNIER DVOUFÁZOVÁ MICELÁRNÍ VODA 400 ml 129 Kč
Micelárka byla poměrně fajn. Dobře odličovala makeup z pleti a i s očním makeupem si poradila celkem rychle a dobře. Občas mě po ní mírně štípaly oči, ale nic hrozného. Pleť nebyla po odlíčení nijak extrémně mastná a neštípala.


ALVERDE MYCÍ KRÉM NA OBLIČEJ 100 ml 74,90 Kč
Tento produkt mám už po několikáté a kupuju ho opakovaně. Naposled jsem si stěžovala, protože měl jinou konzistenci a byl hodně tekutý. Tentokrát však měl konzistenci dobrou a opět je to ten starý dobrý mycí krém za pár korun, který úžasně vyčistí pleť a zmatní ji bez toho, aniž by ji vysušil. Za mě jeden z TOP výrobků značky Alverde.

TRESEMMÉ KERATIN SMOOTH KONDICIONÉR 100 ml (vzorek z beauty boxu)
Kondicionér měl překrásnou vůni. Vlasy dobře hydratoval a dodal jim krásný lesk. Vlasy se po použití lépe rozčesávaly a vypadaly zkrátka dobře.

LOVE BEAUTY AND PLANET COCONUT OIL YLANG YLANG SPRCHOVÝ GEL 100 ml (vzorek z beauty boxu)
Upřímně mě tento sprcháč moc nezaujal. Voněl velmi jemně a minimálně. Já mám ráda hodně voňavé sprchové gely, které vydrží vonět z pokožky i po sprše. Tohle je za mě nudný sprcháč, který mě nebavil. Určitě bych si ho nepořídila.

HEAD AND SHOULDERS ŠAMPON 90 ml (vzorek z beauty boxu)
Krásně voňavý šampon, který vlasy do hloubky umyl a zanechal je příjemně objemné, lesklé a čisté.


LILIEN PLEŤOVÝ TONIK PRO SUCHOU A CITLIVOU PLEŤ 200 ml 19,90 Kč
Tonikum jsem si kupovala v nějakém velkém výprodeji za pár korun. Nic moc jsem od něj nečekala, ale zajímala mě levná značka. Musím ale říct, že tonikum bylo super. Skvěle pleť dočistilo, neštípalo, nedráždilo a nevysušovalo. Celkově jsem s ním byla opravdu hodně spokojená.

BALEA KRÉM NA RUCE COSY THAILAND 30 ml 14,90 Kč
Krém se velmi dobře roztíral, výborně a rychle se vstřebával a zanechal ruce příjemně vláčné a krásně kokosově provoněné.

EUCERIN ATOPI CONTROL ACUTE CARE CREAM 7 ml (vzorek z dárkové sady)
Dobrý pleťový krém, který mě na pleti nepálí. Výborně se nanáší a skvěle se roztírá. Je super i na podrážděnou a citlivou pleť.

AVON RAVE FLOWERS NIGHT ORCHID EDP 10 ml (dárek, cenu nevím)
Moc krásná silnější květinová vůně. Dostala jsem ji jako dárek a opravdu jsem si ji oblíbila. Vydrží vonět poměrně dlouho a myslím si, že na podzim a zimu bude ideálním společníkem.


BIELENDA ARGAN FACE OIL PRO-RETINOL 15 ml 249 Kč
Olejíček mi na pleť bohužel moc nesedl. Byl na mě hodně mastný a moc se do pleti nevstřebával. Vadil mi ulepený pocit a celkově mi zkrátka na pleti nebyl vůbec příjemný. Tak jsem ho nakonec používala na nehty, potom na krk a dekolt a někdy i na nohy, abych ho dopotřebovala.

BIELENDA MOISTURIZING SERUM PRO RETINOL 188 Kč
Stejný případ jako u olejíčku výše. Na pleti toto sérum hodně "sedělo" a nevstřebávalo se. Navíc mám pocit, že se mi po jeho použití dělaly také pupínky. Jelikož se mi pocit na pleti s tímto sérem vážně nelíbil, nakonec jsem ho používala vždy po sprše na dekolt a krk. Pleť hezky zvláčnilo, ale opět trvalo hrozně dlouho, než se vsáklo.

GARNIER MOISTURE FRESHNESS MASKA 1 ks 59 Kč
Maska dobře hydratovala, zanechala pleť vláčnou a jemnou. Jediné co mi na těch Garnier maskách vadí je to, že mají na sobě ještě modrou folii, která se musí sundat. Mělo by to být jednodušší, protože masku máte jednoduše nandat na obličej a folii sloupnout a maska by vám na pleti měla zůstat. Ale to se neděje. Při sundávání folie sundáváte i masku. Za mě je tahle "vymoženost" úplně zbytečná a jen přidělává práci. Jinak maska je sama o sobě fajn.

FABERLIC COLLAGEN PLEŤOVÁ MASKA 1 ks 55 Kč
Značka Faberlic má za mě jednoznačně jedny z nejlepších plátýnkových masek vůbec. To plátýnko je skvělé. Tenké, jemné, skvěle se přizpůsobí tvaru obličeje a výborně drží. Je jako "druhá kůže". Opravdu povedené plátýnko. Dokonalé! Maska byla výborná. Dobře pleť hydratovala, zanechala ji vláčnou a krásnou na pohled.


ELSEVE COLOR VIVE FIALOVÝ ŠAMPON 200 ml 89 Kč
Asi se divíte, proč tu mám šampon určený především pro blondýny, když jsem bruneta. Nicméně jsem na internetu našla "recept" na to, jak si stáhnout z vlasů barvu. A jelikož jsem chtěla docílit právě stažení barvy, používala jsem ho spolu s jedlou sodou jako masku na vlasy - pro stažení barvy. Fungovalo to skvěle. Samotný šampon pak skvěle pěnil a nádherně voněl.

ZIAJA KOZÍ MLÉKO POSILUJÍCÍ ŠAMPON 400 ml 79,90 Kč
Příjemně voňavý šampon na vlasy. Zanechává vlasy jemné, dobře vyživené, krásně lesklé a hezké na pohled. Ale ničím mě zas nijak extra neoslnil, abych si ho pořídila znovu.

VLASOVÁ MASKA JANTAR (dárek, cenu tedy nevím)
Celkem fajn vlasová maska. Hezky vlasy vyživuje a zanechává je hebké a jemné.

GLISSKUR EXPRESS CONDITIONER WINTER CARE 200 ml 89,90 Kč
Kondicionér, který jsem používala na umyté vlasy, aby se mi lépe rozčesávaly. Tohle je produkt, který mám doma vždy velmi dlouho - třeba i rok - a to i přesto, že ho používám pravidelně. Kondicionér vlasy příjemně obalí, lépe se rozčesávají a zůstanou krásně lesklé, voňavé a vyživené.



AVON CARE MEN SHAVE GEL SENSITIVE 100 ml 69 Kč
Jelikož se nám doma hromadí pánské kousky kosmetiky, které přítel nepoužívá (dostává je například v dárkových sadách na Vánoce a podobně) - rozhodla jsem se s tím něco udělat a kousky které můžu, využiju já. Aby se nemusely vyhazovat. Gel na holení byl příjemný. Dobře se s ním holilo. Pokožka nebyla podrážděná a celkově jsem s ním byla spokojená, přestože to byl produkt pro muže.

FABERLIC VITAMANIA KIWI AND AVOCADO MODY MIST 120 ml 70 Kč
Příjemně voňavý tělový mist. Je skvělý například na přestříkání přes léto. Nicméně já si tyto věci vždy nakoupím a nikdy je pak nějak nepoužívám. Takže jsem to spotřebovala, ale (snad) si to už nekoupím :D

BEAU GEL GELPOLISH GC032 8 ml 29 Kč
Výborný lak do UV a LED lampy z Aliexpress. V krásné bronzovo-zlaté barvě se třpytkami. Nosila jsem je ráda a je mi líto, že jsem ho spotřebovala.

NIVEA MICELLAIR SENSITIVE SKIN MICELLAR WATER 100 ml (z dárkové sady)
Micelárka skvěle odličuje. Nezanechává pleť podrážděnou ani vysušenou. Je to pro mě takový produkt nenadchne-neurazí. Je to klasická dobrá micelárka. Byla jsem spokojená.


JAKÁ JE VAŠE SPOTŘEBA V ČERVNU?

6 komentářů:

  1. Krémy na ruce od Balei mám moc ráda. Měla jsem i tu micelární vodu od Nivei a máš pravdu. Neurazí, nenadchne. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, Ziaja kozí šampon mne zaujal....☺. Krásný sváteční den přeji.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  3. Tak já neznám (tím myslím, že nemám vyzkoušený) ani jeden kousek. Jen šampon Head&shoudelrs postával jeden čas u nás v koupelně - používal ho manžel, já ho nevyzkoušela. Spotřebu za červen se teprve chystám dát dohromady, ale já budu mít tak polovinu kousků, možná ještě mín

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak třeba najdeš v příštím spotřebovánu něco, co znáš :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)