úterý 4. srpna 2020

GIVEAWAY - SOUTĚŽ O KNIHU :)

Krásný den vám všem! Dnes tu pro vás mám článek se soutěží. Věřím, že vás soutěž potěší a že si výhru jeden z vás užije! :) Soutěžíme o knížku Stranger Things - Temný experiment. Tu samou knížku mám i já sama doma ve své sbírce knížek. Miluju i seriál Stranger Things, který jsem viděla už celý několikrát dokola. A jaké budou podmínky giveaway? Velmi jednoduché a rychlé na splnění!

PODMÍNKY GIVEAWAY O KNÍŽKU
1. Odebírej můj youtube kanál ( www.youtube.com/Monnika )
2. Přidej se k veřejným pravidelným čtenářům mého blogu 
3. Přidej komentář pod tento článek se soutěží a napiš mi název tvé nejoblíbenější knihy (Své kontaktní emaily do komentáře NEPIŠTE. Výherce mě bude muset kontaktovat sám na můj email a to po vyhlášení soutěže, které bude 31.8.2020 v 15:00)

Přihlásit se mohou všichni s doručovací adresou v ČR nebo na Slovensku.

Giveaway trvá do 31.8.2020 do 15:00. Poté vyhlásím přímo v tomto soutěžním článku výherce. 

VÝHERCEM JE: Hanka z ciculka.cz


HODNĚ ŠTĚSTÍ!




5 komentářů:

  1. Ahoj, těžko vybrat jen jednu knihu, ale nakonec jsem zvolila Saturnina od Zdeňka Jirotky - vždy mi zvedne náladu. Odebírám tě jako Hanka Blažková:-) Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj 😁 moje nejoblíbenější kniha je Princezna Popela od autorky Laury Sebastianové ,vždy když jí čtu jsem v jiném svetě. Odebíram tě od začátku a vždy se těším na videa .

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj :) rádi s přítelem koukame na deník jidla na youtube, ale přiznám se, že jsem nevěděla o tvém blogu. Moje nejoblíbenější knížka je klasika od Steinbecka-Na východ od ráje (sice tlustá, ale plná nadčasových myšlenek a mouder k zamyšlení, takže čtení hrozně uteče)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, tezko se vybírá jen jedna kniha, obecne ctu hodne a rada 😁 ale pokud bych musela zvolit jednu, tak asito Veronika se rozhodla zemřít.

    OdpovědětVymazat
  5. Moje nejoblíbenější kniha bude asi ta, kterou jsem četla v životě opakovaně a tím je asi cyklus Letopisy Narnie a už teď se těším, až to budu číst dětem. Ale stejně si neodpustím ještě napsat favorita pro tento rok a tím je určitě Hana od Mornštajnové.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)