neděle 13. září 2020

BRANDNOOZ BOX - BACK TO SCHOOL

Krásnou neděli vám všem! Dnes vám víkend zpříjemním článkem o Brandnooz boxu. Tento Brandnooz nese název "Back to school" tak se pojďte podívat, co se v něm nachází a jak se mi box líbil nebo nelíbil.

ADRIANA  ANIMALI ZOO ZVÍŘÁTKA  38,90 Kč
Těstoviny ve tvaru zvířátek mě celkem potěšily, protože jsem si zrovna chtěla koupit nějaké těstoviny do polévky. A zvířátka jsou skvělou volbou. Pamatuju si, jak jsme se měli ve školní jídelně.

EFKO ČESNEK S CHILLY 49,90 
Nakládaný česnek jsem ještě nikdy neměla, ale vždycky jsem ho chtěla vyzkoušet. Tento vypadá nádherně a chutně. Tak se moc těším, až ho vyzkouším. Přítel už podobný nakládaný česnek měl a prý je vynikající.

PODRAVKA RAJČATOVÝ PROTLAK 16,90 Kč
Rajčatový protlak v tubě si kupuju pravidelně. A proto jsem ráda, že i Podravka má rajatový protlak v praktickém balení. I tento produkt mě moc potěšil.


BONAVITA BLACK AND WHITE PILLOWS COCONUT 5,90 Kč
Tyto čtverečky jsme s přítelem už zkoušeli a byly vynikající. Jsou skvělé s mlékem ke snídani a nebo jen jako samotné mlsání třeba k telce.

STIRCK KNOPPERS NUT BAR! 13,90 Kč
Novinku Knoppers nut bar jsem zkoušela už v srpnu, kdy jsem zbystřila, že je v regálech obchodů. Je to skvělá a chutná tyčinka, když máte chuť na něco opravdu sladkého a dobrého. Na mě je tedy dost sladká, ale i tak mi velmi chutná.

CHOCOLAND TYČINKA SMILIES 12,90 Kč
Tyčinky s náplní a lentilkami na vrchu jsem jedla už jako menší a velice mi chutnaly. Takže jsem si ráda zopakovala jejich chuť.


RACIO CONIES S CIBULKOU 20 Kč
Kukuřičné chlebíčky mám velice ráda a ráda si je i sama kupuju. Tyto s příchutí cibulky budou určitě vynikající, moc se na ně těším!

RACIO FREE STYLE POPCORN 12 Kč
Racio s příchutí popcornu jsem už snědla a byly opravdu dobré. Chuťově vyvážené, tak akorát slané a opravdu jsem si na nich pochutnala.


MATTONI ESENCE 16,90 Kč
Matonka bez cukru byla velmi osvěžující a chutná. Přítelovi tedy moc nechutnala, protože nebyla sladká. Ale já mám tyto nápoje bez cukru a jen s příchutí ovoce velice ráda. Moc mi chutnala.

STRONGBOW CITRUS EDGE 21,90 Kč
Pivo se u nás doma určitě vypije na nějaké oslavě, takže i za něj jsem tentokrát ráda, protože koncem roku slavíme narozeniny.

STRONGBOW CUCUMBER AND MINT 21,90 Kč
Pivo s příchutí okurky a máty ráda zkusím. Protože tuto kombinaci příchutí mám ve velké oblibě.



VITANA INSTANTNÍ POLÉVKY DO HRNEČKU 10,90 Kč
Instantní polévky si sama nekupuju. Přítel si občas kupuje různé čínské polévky z e-shopu, který prodává tyto produkty, které jsou přímo z Číny. Občas si s ním nějakou dám a některé jsou dobré. Ale i tak k instantním polévkám moc neinklinuju. Tyto polévky do hrnečku jsem jedla jako menší, takže jsem zvědavá, jak se od té doby změnila jejich chuť.



Navíc byl v boxu i časopis Naše rodina, který mě moc nezaujal a dále tam byl také Lexikon zázračných bylinek. Ten mě naopak moc zaujal, protože je to konečně časopis, který mi něco dá a jsou v něm opravdu zajímavé tipy.




JAK SE VÁM LÍBÍ OBSAH BOXU?
www.Brandnooz.cz





6 komentářů:

  1. Ty kokosové cereálie mě hned zaujaly - až je uvidím, budu muset vyzkoušet! Super obsah boxu. :))

    OdpovědětVymazat
  2. Máš podobné dojmy jako já (viz můj článek na blogu). Mne tedy ještě nenadchly ty Smiles - jsou děsně sladké a navíc chutnaly, jako když jím sušené mléko. Naopak radost mi udělaly cider - ty mám narozdíl o ochucených piv ráda.

    OdpovědětVymazat
  3. Mě nejvíce zaujal ten nakládaný česnek. Určitě bude výborný.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)