čtvrtek 10. září 2020

STŘÍPKY Z MĚSÍCE: SRPEN 2020

Krásný čtvrtek vám všem. Srpen nám před nějakou dobou skončil a tak pro vás mám opět článek, kde vám ukážu střípky z toho, co se u mě v srpnu dělo. Doufám, že si článek užijete. Nezapomeňte mi napsat, jaký byl srpen u vás a co jste hezkého dělali a zažili. 

Já jsem na začátku měsíce upekla banánový chlebíček ze zbytků. Ale jelikož jsem neměla formu na chlebíček, upekla jsem ho ve formě na bábovku. Konečně jsem v horkých letních dnech mohla vynosit svou sukýnku z Aliexpressu. Přítel nám nakoupil různé dobroty na hezký večer u filmu a udělali jsme si domácí burgery. Koupili jsme si také novinku od Knoppers, která je výborná, i když na mě dost sladká.






Udělala jsem si hezké oranžové letní nehtíky. Pořídila jsem si přístroj na panini, který používám skoro každý den a úplně jsem se do něj zamilovala. Je to skvělý pomocník. Na fotce můžete vidět i pokrok mého avokáda, které pěstuju z pecky. Pořídila jsem si taky krásný diář na rok 2021 v Albi. Uvnitř má úžasné rozložení a vypadá moc krásně Těším se, až si do něj začnu psát.




S přítelem jsme si k obědu donesli z naší oblíbené restaurace výborný oběd. Já jsem si dala sushi, které bylo dokonalé. Koupila jsem si dřevěný box na kapesníky, po kterém jsem už dlouho pokukovala. Příteli jsem ve výprodeji na košík.cz pořídila Chupa Chups adventní kalendář. Stál mě asi 50,-, což je nádherná cena. Upekla jsem perník, který jsem polila hořkou čokoládou a posypala srdíčky.




Udělala jsem nám k obědu výborné řízečky s brambory a salátkem. Dali jsme kočičce předem dárek k narozeninám a to tohle malé škrabadlo, které miluje. To původní měla už úplně roztrhané a tak jsme ji pořídili nové. Vyrazili jsme s přítelovým kamarádem do lázní Libverda, kde jsme si dali výborné zákusky a udělali jsme si příjemnou procházku.




Konečně jsem mohla vynosit i své nové dlouhé květinové šaty. Jsou to moje první dlouhé šaty vůbec a cítím se v nich skvěle. V lázních jsem si koupila tyto mini lázeňské oplatky, které byly moc fajn. Přítel a jeho kamarád si koupili různá piva, protože cestou z lázní jsme se zastavili ještě v místním pivovaru. A takhle jsem si "opalovala" své bílé nožky. Tento rok jsme se ven na opalování nedostali. Takže alespoň takto :D




Jsem ráda, že jsme tento rok stihli i blešák. Pořídila jsem si hodně filmů na dvd, které sbírám. Přítel skoro celý srpen pracoval a to i přes víkendy. Takže jsem mu o víkendu udělala na večeři před prací bramboráky, které jsme hodně dlouho neměli. Zašli jsme na rychlý pokec ke kamarádce a dali jsme si výbornou zmrzku.




Dostala jsem od přítele kolegy cuketu, takže jsem si udělala i své oblíbené jídlo v podobě smažené cukety. V DMku jsem si pořídila z narozeninové limitky Balea pár kousků pro radost. S mamkou jsme si objednali nějaké vonné vosky Yankee Candle a další věci. Přítel si k narozeninovému obědu přál bramborový salát a řízek. A přestože bramborový salát jím jen jednou za rok a to přesně na Vánoce, splnila jsem mu přání a salát mu udělala a dala jsem si s ním.




Konečně začalo být taky upršené počasí a mohla jsem pořádně vyvětrat a konečně se dalo i normálně dýchat v hezkém a příjemném vzduchu po dešti. Jako každý měsíc jsme si pro štěstí koupili dva losy. Tentokrát dražší než obvykle kupujeme, ale nic na nich nebylo :D Zašli jsme si na drink do Fruitisima. A koupili jsme si kornoutky a zmrzku, abychom si doma dali kopečkovou zmrzku. Mimochodem tyto kornoutky z Kauflandu jsou velmi dobré.





Konečně se taky ochladilo a mohla jsem si vzít svůj oblíbený cardigan. V Lidlu byl asijský týden a nakoupila jsem si do zásoby věci na sushi. Objednali jsme si taky z našeho oblíbeného pepis.shopu. V lékárně jsem si koupila do zásoby nějaké produkty a zároveň jsem si tam vzala i čajový adventní kalendář, který mě zaujal. 


Když u nás byla mamka, udělala jsem čokoládové fondanty. S přítelem jsme vyrazili do indické restaurace, protože dostal poukázku k narozeninám. Já indickou kuchyni moc nemusím, ale tentokrát mi tam moc chutnalo.




V srpnu jsem pokračovala ve cvičení a v likvidaci celulitidy. Kočička už oficiálně slavila svoje narozky a tak dostala plno oblíbených dobrot. A vrhla jsem se taky na důkladný úklid skříně, kde máme odložené deskové hry.








Ke konci měsíce jsme si domů objednali kebap v tortille. Chtěli jsme jet na výlet, ale jaksi se nám porouchalo auto, takže jsme daleko nedojeli. Jsem ale ráda, že se nic vážného nestalo. Dala jsem si kukuřici, kterou v létě miluju. Konečně jsem vyzkoušela Bun bo nam bo, což je jídlo, které jsem chtěla velmi dlouho zkusit. A je to opravdu výborné!







JAKÝ BYL VÁŠ SRPEN?

5 komentářů:

  1. Měla jsi skvělý měsíc, takové shrnutí je super. Líbí se mi oranžové nehty i diář a to poslední jídlo vůbec neznám.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezké shrnutí měsíce a pěkné fotky! Hlavně fotky toho jídla, udělala jsi mi hrozné chutě, např. ten banana bread bych si hned dala ke kávě! :D :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jo, máš už dobré avokádo! Já je v srpnu začala sázet do vody a zatím mi teda nevypustilo ani jedno kořeny :/

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neboj, mě ho už chtěl přítel vyhodit, protože tam bylo asi měsíc a půl bez kořenu. No a druhý den se tam hned ukázal kořínek :D to byla radost! :D ještě že ho nevyhodil. Asi ho to avokádo slyšelo a rychle pustilo kořen :D

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)