středa 16. září 2020

SUPER BOX podzim 2020 - Jaký byl obsah tentokrát?

Krásnou středu vám všem! 

Dnes tu pro vás mám ukázku Superboxu, který si kupuju již po několikáté. Dříve jsem si kupovala pouze Glanc boxy a DM boxy. Nicméně i Superbox mě v poslední době zaujal a tak jsem si jej už asi po čtvrté zakoupila. No a samozřejmě se s vámi chci podělit o to, co jsem v něm našla a taky o to, jak se mi to líbilo. Nejedná se o žádnou spolupráci. Superboxy si kupuju vždy sama, tak jen aby to bylo jasné :) Tak jdeme na to!



V boxu na mě vykouklo mýdlo Protex, které i já sama čas od času koupím. Za tento kousek jsem ráda, protože i v aktuální situaci, která tu u nás je, se toto dezinfekční mýdlo zajisté hodí. Já jsem si je tedy kupovala vždy hlavně na podzim a na zimu, ale teď se hodí ještě o to více. Zaujala mě i samoopalovací pěna od Dove. Nicméně mě nebaví natírat se samoopalováky, protože mám skoro vždy nějaký ten flek a když už nemám flek, tak se zase bojím, abych to neutřela do nějakého oblečení a podobně. Takže jsem tuto pěnu nakonec věnovala mamce, která má značku Dove velmi ráda. 

Krém na ruce od Ziaja jsem už jednou měla. Ne tento, ale jiný. Ten mi však moc nesedl a tak jsem se bála, že to bude stejné i u tohoto krému. Ale musím uznat, že tento je úplně jiný a že je super. Nádherně voní a mám ho v kuchyni, kde si s ním natírám ruce po mytí nádobí. Bublavou masku ráda vyzkouším, protože mám pleťové masky ve velké oblibě. A novou pastu na zuby ráda vyzkouším vždy. To se doma neztratí.


Suchý šampon TRESemmé jsem nikdy předtím nezkoušela, takže ráda zkusím. Zatím jsem si k němu pouze přivoněla a voní nádherně. Šampon Gliss je novinkou, která mě zaujala už v reklamě. Opět jsem zatím pouze přivoněla, protože šamponů mám nyní dost a dostane se na něj řada až později. Ale i tak se moc těším na zkoušení. Sprchový gel má krásnou svěží vůní, akorát mě dostala jeho prodejní cena, která je velmi vysoká. Myslím si, že tak drahý sprcháč na odbyt moc nepůjde. Je sice fajn, že má spoustu EKO výhod, ale aby si někdo koupil sprcháč skoro za dvě stovky, tomu moc nevěřím. Já sama bych si tak drahý sprcháč zkrátka a jednoduše nekoupila. To je můj názor. Něco s čím jen rychle umyju tělo a spláchnu, za to bych opravdu nebyla ochotná dát tak vysokou částku. A to ani, když je to EKO a já nevím co všechno. To už bych si raději koupila klasické tuhé mýdlo za pár korun.


Ajax s antibakteriálním složením má nádhernou svěží vůni. Zkusila jsem s ním už vytřít a umýt kachličky v koupelně, kde jsem dělala takový "předvánoční" úklid. Jeho krásnou vůni jsem si při úklidu moc užívala. Je fajn, že má i antibakteriální schopnost a má i kvalitní mycí sílu. Perwoll jsem si chtěla právě koupit a to přesně tento růžový. Protože mě moc zaujalo jeho nádherné balení. A světe div se, našla jsem ho v boxu. Jupí! Pur se doma neztratí - stejně tak, jako zubní pasta. Opět jsem ho už používala na úklid. Nádherně voní, moc dobře pění a stejně tak dobře myje. 

JAK SE VÁM LÍBÍ OBSAH SUPERBOXU? TAKÉ SI HO KUPUJETE?





12 komentářů:

  1. Obsah boxu je super, asi bych využila úplně všechno.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem byla taky moc spokojená a hlavně ten na ten Perwoll jsem zrovna koukala, tak jsem ráda, že tam byl :)

      Vymazat
  2. Ahoj Moni,
    taky jsem si box objednávala a psala jsem o něm na blogu. Mám z něj stejné pocity, líbí se mi obsah, jen tu pěnu nevyužiji. Zrovna jsem dala prát prádlo s novým Perwollem, jsem na něj zvědavá. Mimochodem, u mě na blogu zrovna probíhá knižní soutěž, tak se můžeš zapojit:-) Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj :) Děkuji za pozvání, ale asi jsem si komentář přečetla už pozdě na soutěž. :D

      Vymazat
  3. Já jsem Superbox ještě neměla. Musím říci, že obsah vypadá hodně dobře.

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělé a praktické věci, obsah boxu by mi také udělal radost! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkný boxík, mně by potěšila Ziaja a Gliss kur.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)