neděle 4. října 2020

KOSMETIČTÍ ODPADLÍCI - ZÁŘÍ 2020

 


ADIDAS SPRCHOVÝ GEL CLIMACOOL 250 ml 49 Kč   

Sprcháč je super třeba po cvičení. A to hlavně díky jeho příjemné svěží vůni. Tělo opravdu hodně osvěží, zanechá na pokožce krásnou jemnou vůni a nijak zvlášť pokožku nevysuší.

GLISSKUR WINTER CARE ŠAMPON 250 ml 69,90 Kč

Šampon má nádhernou vůni. Má skvělou hutnější konzistenci a ve vlasech vytvoří hutnější pěnu, se kterou se vlasy výborně myjí. Umývá moc dobře. Vlasy jsou uhlazenější, vypadají vyživeně a krásně se lesknou.

COLGATE PLAX ICE ÚSTNÍ VODA 500 ml 89,90 Kč

Na můj vkus ústní voda až moc pálí. Ale zanechá hodně svěží pocit v ústech. Znovu bych si pořídila asi nějakou jemnější variantu.

REVITALON KOFEINOVÝ ŠAMPON 50 ml vzorek

Šampon po jednom použití bohužel nijak nezhodnotím. Navíc jsem ho používala jako masku na vlasy. Protože jsem se snažila, dostat barvu z vlasů za pomocí jedlé sody a šamponu. A na to bylo tohle malé balení jako dělané.




GARNIER MICELÁRNÍ VODA 3V1 400 ml 139 Kč

Micelárka dobře odličuje. Vyhovuje mi, že není mastná. Rychle rozpouští oční makeup a jednoduše odstraní i makeup z pleti. Nedráždí a nevysušuje.

ASTRID AQUA BIOTIC ČISTÍCÍ PLEŤOVÁ VODA 200 ml 69 Kč

Výborná pleťová voda. Absolutně nevysušuje. Nádherně voní. Je velmi cenově dostupná. Pleť krásně dočistí a zanechá ji jemnou a vláčnou. Určitě koupím opakovaně.

BIELENDA PLEŤOVÉ SÉRUM 30 ml 145 Kč

Pleťové sérum mi moc nevyhovovalo, ale i tak jsem ho dopotřebovala. Je gelovo-tekuté konzistence. Po aplikaci na pleti hodně lepí. Pleť zjemňuje a mírně odstraní začervenání. Bohužel jeho lepivost mi nevyhovovala a ani ta konzistence.

BALEA MYCÍ PLEŤOVÝ GEL 20 ml (z adventního kalendáře Balea 2019)

Mycí pleťový gel z adventního kalendáře jsem si nechávala na nějakou dovolenou, protože je v praktickém mini balení. Bohužel kvůli situaci jsme nikam nejeli. Takže jsem se na něj vrhla a spotřebovala ho doma. Pokaždé, když jsem si s ním myla obličej, tak mi vůní připomínal klasickou vůni Nivea krému. Pleť nevysušuje, dobře myje a má tedy příjemnou vůni. Nemám co bych vytkla.




WELLA VLASOVÁ MASKA PRO JEMNÉ BARVENÉ VLASY 150 ml 190 Kč

Vlasová maska má nádhernou sladkou vůni. Výborně vlasy hydratuje a vyživuje. Zanechá je krásně uhlazené a lesklé. Hodně vlasy zjemní a provoní na dlouhé hodiny.

SYOSS DETOX TREATMENT CLAY MASKA NA VLASY A VLASOVOU POKOŽKU 200 ml 89 Kč

Vlasovou masku jsem si dávala na celou délku vlasů a i na pokožku hlavy. Výborně odstraní nečistoty z pokožky hlavy i z vlasů. Myslím si, že je super, dát si jednou za čas takovouhle očistu na vlasy. Maska se dává před mytím vlasů. Navíc v sobě obsahuje drobná zrníčka, která působí jako peeling pokožky hlavy.

BALEA VLASOVÝ SPREJ 50 ml (z adventního kalendáře Balea 2019)

Vlasový sprej má překrásnou vůni. Ta mě okouzlila vždy, když jsem ho používala. Vlasy nádherně provoní, uhladí a zanechá je uhlazené.

HAVLÍKOVÁ APOTEKA HNĚDÝ JÍL (vzorek)

Vzoreček masky jsem si nechala zaslat na vyzkoušení. Dobře čistí pleť. Zanechá ji příjemně jemnou, vyživenou, vláčnou a čistou. Nemám co bych ji vytkla, co se týče účinků. Možná jen tu konzistenci, která byla divná, jelikož při aplikaci maska odpadávala.



SCHOLL SPREJ DO BOT 150 ml 90 Kč

Sprej příjemně osvěžuje obuv a balení vydrží opravdu dlouhou dobu.

ADIDAS CONTROL COOL AND CARE ANTI-PERSPIRANT 150 ml 49 Kč

Tohle je absolutně ta nejkrásnější vůně anti-perspirantu ve spreji, kterou jsem měla. Nádherně výrazně voní a vydrží vonět z podpaží opravdu celý den. Parfemace se mi absolutně strefila do vkusu. Nádherná silná vůně. Koupím rozhodně znovu.

ADIDAS FRESH COOL AND CARE ANTI-PERSPIRANT 50 ml 55 Kč

Výborný antiperspirant v kuličce. Kuličky jsem nikdy neměla ráda. Nicméně tento antiperspirant vůbec nelepí. Příjemně svěže voní a vydrží chránit před nepříjemným zápachem po celý den. Akorát bych příště zvolila jinou parfemaci, protože tato voní hodně pánsky.

ZIAJA GOATS MILK DVOUFÁZOVÝ ODLIČOVAČ 120 ml 79 Kč

Na odličovači mi hodně vadilo balení. Mělo nahoře moc velikou dírku a vyteklo mi vždycky (i když jsem byla opatrná) opravdu hodně moc produktu a to zbytečně. Samotná odličovací schopnost je dobrá. Pleť ani oči nedráždí a nevysušuje.




MAX FACTOR LASTING PERFORMANCE TOUCH PROOF 35 ml 160 Kč

Makeup se středně silným krytím, který výborně sjednotí pleť. Na pohled je velmi přirozený. Nedělá efekt masky. Nezvýrazňuje suchá místa na pleti. Opravdu jen velice mírně zvýrazní například, když mám odřený nos. Dá se skvěle zapracovat do pleti. Vydrží půl den úplně vklidu. Za mě fajn makeup.

ESSENCE STAY ALL DAY 16H 7 ml 69 Kč

Korektory Essence mám moc ráda. Má středně silné krytí. Nepůsobí na pleti jako maska. Vypadá na pleti přirozeně.

GOLDEN ROSE MIRACLE LASH ŘASENKA 9,3 ml 40 Kč

Jedna z mých nejoblíbenějších řasenek. Nádherně prodlužuje řasy, hezky je zvýrazňuje. Má skvělý kartáček i konzistenci. Za pár korun hodně muziky. Mám ji už asi po šesté.

ESSENCE YOU BETTER WORK ŘASENKA 10 ml 72 Kč

Opět skvělá řasenka. Krásně řasy zvýrazní, natočí a má moc dobrou konzistenci. Mám po několikáté.




ISANA I LOVE SPRING PLEŤOVÁ MASKA 1 ks 39,90 Kč

Maska má absolutně nádherný potisk kuřátek. Připomínala mi takové ty staré ručníky a utěrky s kuřátky. Nádherně voní. Po sundání pleť jemně lepí. Je dobře hydratovaná a osvěžená.

BALEA TUCH MASKE MELON 1 ks 29,90 Kč

Maska příjemně melounově voní. Dobře drží a z pleti nepadá. Má tlustější plátýnko, což moc nemusím. Neštípe a pleť není začervenalá. Po použití pleť jemně lepí.

AVON CARE RERESHING WITH ALOE VERA 1 ks 29 Kč

Maska s dobrým jemným plátýnkem. Příjemně voní, dobře hydratuje a pleť zanechá svěží a sjednocenou.

PURE NATURE MASK RED GINSENG 1 ks 35 Kč

Velmi příjemné plátýnko. Zajímavá vůně, připadá mi hodně věrohodná. Po sundání jemně lepí. Pleť je hydratovaná sjednocená a neleskne se.





BALEA HYDROGEL GESICHT MASKE MATCHA A GRANÁTOVÉ JABLKO 1 ks 49,90 Kč

U hydrogelových masek mi vadí to, že s nimi musím ležet a nemůžu se hýbat, jinak sjíždí. Vadilo mi to i u téhle. Nicméně byla na pleti velmi chladivá a osvěžující. Příjemně voní a pleť po ní byla hezky vyživená.

BALEA TUCH MASKE KAKTUS 1 ks 29,90 Kč

Pleťová maska s velmi příjemnou vůní, která dobře drží na obličeji, takže s ní nemusím ležet. Příjemně pleť zvláčnila a zhydratovala.

PS DETOXIFYING AVOCADO CREAM MASK 15 ml (dárek, cenu tedy nevím)

Výborná pleťová maska na čištění pleti. Vyčistí pleť do hloubky. Zanechá ji jemnou, vláčnou, čistou, projasněnou a zmatněnou. Vystačila by i na 4 aplikace. Já ji použila v hrubé vrstvě na 2 aplikace, aby mi v otevřeném pytlíčku nevyschla.

C-THRU COSMIC AURA DEODORANT BODY SPRAY 50 ml (dárek k časopisu)

Moc příjemná vůně deospreje. Byl to dárek k nějakému časopisu a úplně jsem na něj zapomněla a zahrabala ho. Stříkala jsem se s ním převážně doma. Vůně moc dlouho nevydrží a proto bych si ho sama nekoupila. Do kabelky na rychlé přestříkání a nebo na doma je to fajn, ale nečekejte nic extra.


Nakonec se mi podařilo dopotřebovat opět i nějaké psací potřeby. Tentokrát to jsou dvě lihové fixy. Takže i z této maličkosti mám samozřejmě veeelkou radost :)


JAKÁ JE VAŠE SPOTŘEBA ZA ZÁŘÍ? A JAKÝ BYL TOP PRODUKT, KTERÝ JSTE DOPOTŘEBOVALI?




6 komentářů:

  1. Ahoj,
    v září jsem měla enormní spotřebu, můžeš na ni mrknout ke mně na blogu ciculka.cz, včera jsem vydala taky článek. Hodně jsem měla ráda krém od Esteé Lauder a vůni DKNY. Jinak tam mám i dost přešlapů, které mi vůbec nesedly. Měj se pěkně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám spotřebu rozhodně mnohem menší, ale dohromady ji dám tak někdy v půlce měsíce - nestíhám. Z toho, co jsem dopotřebovala byl fajn třeba balzám na rty Blistex.

    OdpovědětVymazat
  3. Ta maska na vlasy od Welly mě hodně zaujala. Wella určitě patří do kvalitní péče o vlasy a určitě bych jí také ráda vyzkoušela. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)