sobota 10. října 2020

Výhodný nákup u Yves Rocher - adventní kalendář a tři dárečky zdarma!

Krásný víkend vám všem. 

Jak se všichni máte? Já se mám hodně unaveně, znechuceně, naštvaně a psychicky částečně v háji. Naše sousedka s děckem neustále bouchá. Je to jen taková blbost, řekne si spousta lidí. Ale být v tom každý den - celý den - a poslouchat neustálé řvaní, třískání něčím o zem a neskutečné dupání a bouchání, to je už nad moje síly. Vyčerpává mě to hlavně psychicky. Přijdu domů a slyším, že je doma a je mi okamžitě špatně a na zvracení. Doma se nedá kolikrát kvůli hluku ani být, jaký strašný hluk dělá. A ano - několikrát jsme ji slušně žádali o to, aby hluk zmírnila. Jí to ale absolutně nezajímá, nehodlá se jakkoliv omezovat. Ale že omezuje každodenní život a zdraví nás, to je jí jedno. Díkybohu - stěhuje se. A tak samozřejmě tříská ještě o to víc. U stěhování to chápu, ale mám pocit, že to často dělá naschvál. Prostě tak pitomého člověka nechápu. Bouchání a hluk jsme hlásili i majitelce domu, ale stejně se nic nezměnilo. Spousta z vás mi na instagramu psala, že máte podobné zkušenosti. U nás je to o to horší, že tu není žádné odhlučnění a je všechno slyšet skoro tak, jako by byla u nás doma. A když nad námi bydlí blbej, neochotnej, přetvařující se člověk, to pak člověk skoro nic nezmůže. Kdo to zažil, asi mě pochopí. Celé dny mě teď bolí hlava, je mi špatně od žaludku a mám sto chutí utéct z domu pryč. Ale kam taky, když je neustále zákaz někam chodit, karanténa a podobně. Je to děs. Každý den se modlím, aby už vypadla nadobro pryč. Občas mám pocit, že nad námi bydlí stádo dobytka, přitom je to jen příšerná semetrika, řvoucí na dítě jako kdyby ho chtěla snad zavraždit. Dítě je totálně nevychované a samozřejmě aby měla matka klid, vymluví se na dítě a že ho nemůže přivázat k topení. Výborná výmluva. Výžně jo. Ale dítě ve školním věku by mělo pochopit, že dělá hluk a omezit ho. To by ale muselo mít inteligentní matku a to vážně nemá. Bohužel ani to dítě moc inteligentní a přizpůsobivé s touto "výchovou" nebude. To je můj názor. Na ostatní pak ale samozřejmě dělá úsměvy a je strašně příjemná. Realita je ale jiná a ta její přetvářka, z té je mi absolutně zle. Ještě o to víc, že my všechny ty výlevy neustále slyšíme. No jo, co je doma za zavřenými dveřmi...

Musela jsem vám to sem napsat, protože ne vždy je sluníčkově a hezky.. ale samozřejmě jsme všichni zdraví a to je to nejdůležitější. Tohle ale dokáže opravdu hodně znepříjemnit a znechutit každodenní život. Obdivuju vás všechny, co si třeba koupíte byt a tohle pak zažíváte. A máte třeba hypotéku. To bych vážně nezvládla. Ale teď už k veselejší části článku. Adventní kalendář Yves Rocher jsem měla předminulý rok, ale obsah se mi moc nelíbil. Minulý rok jsem si ho proto nebrala. Nicméně tento rok se mi neskutečně líbí jak design samotného kalendáře, tak i obsah. Původní cena kalendáře byla 1290 Kč. To mi přišlo hodně. Tak jsem počkala, zda někdo nepřijde s nějakým slevovým kodem a udělala jsem dobře. Nakonec jsem získala slevu 300 Kč. Takže mě vyšel na 990 Kč. No a navíc jsem k němu měla zdarma jako dárek dva pleťové krémy a jeden krém na ruce. Navíc poštovné zdarma a cashback na plné peněžence. Takže jsem dostala ještě slušnou sumu zpátky z nákupu. A to se vyplatí!

Kalendář má překrásný design. Moc se mi líbí tmavě modrý podklad se zlatým zdobením a barevnými dekoracemi. Přijde mi to skvěle promyšlené. Sice to nejsou typické vánoční barvy, ale i tak to vypadá opravdu skvěle. Navíc i samotný nápad domečku se mi moc líbí. A už se moc těším na prosinec, až si budu moci otevírat okýnka. Doma mám ještě čajový adventní kalendář a plánuji si koupit možná ještě nějaký obyč čokoládový a ještě se mi líbí jeden a to od Alverde, tak uvidíme, s kolika kalendáři nakonec skončím. Ke kalendáři byly zdarma dárky vybrala jsem si konkrétně tento krém na ruce, který vidíte níže. Potom pleťový krém Hydra Vegetal a jelikož jsem se registrovala, dostala jsem zadarmo i krém, který stojí normálně osm stovek a to Elixir Jeunesse. Z toho jsem nejvíc nadšená!



Jaké adventní kalendáře si pořizujete? A kolik jich budete mít? Nebo vás to nebere? 

 

18 komentářů:

  1. Adventní kalendář vypadá krásně, těším se, až nám budeš ukazovat, co v něm je :) Já si letos plánuji koupit opět čajový adventní kalendář, láká mě ale i nějaký kosmetický :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám právě čajíkový, pak tento, chci ještě Alverde a ještě i čokoládový :D

      Vymazat
  2. Letos se mi moc líbí právě YR i adventní kalendář Rituals, ale nevím, jestli si nějaký koupím. Moni, ať je sousedka co nejdříve pryč a máte klid, je to hrozně obtěžující, tihle sousedi. Jinak jsi vychytala skvělou cenu, ještě cashback a super dárky :) fakt výhodnej kup

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc Veru, na ten klid se faaaakt těším. Ano, ta cena a dárky a ještě cashback za to jsem moc ráda :)

      Vymazat
  3. Tento adventní kalendář je boží, ale asi se mi za něj nechce dát tolik peněz :) Ale stále o něm přemýšlím, tak ho možná i mít budu :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, mě to jednou za rok líto není, ještě s tou slevou to bylo fajn :)

      Vymazat
  4. Teda ten kalendář vypadá fantasticky! I design se jim povedl a o produktech ani nemluvě - určitě ti skvěle poslouží. :))

    OdpovědětVymazat
  5. Pořád s nákupem váhám, obsah nevypadá špatně, ale asi letos zase baleu... jinak kdy bude project pan?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě ta Balea tenhle rok vůbec nezaujala. Ale objednám si Alverde, ten je super. Project pan shrnutí bude až na konci roku, kde se dozvíte, jak jsem si vedla :)

      Vymazat
  6. Mně se kalendář strašně líbí, viděla jsem ho na prodejně dřív než se objevil na webech a instáči, ale pro mě jsou to zbytečné investice, za hodně peněz, i když je to krásný a určitě se to vyplatí :)

    somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  7. Já si letos pravděpodobně koupím Rituals, YR kosmetika mě v poslední době nebere a ani tolik nevyhovuje, ale design kalendáře je moc hezký.

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Moni,
    já jsem si kalendáře YR kupovala asi už třikrát a mají vždy moc pěn balení. Letos jsem se rozhodla, že ho pořizovat nebudu, protože jejich produkty už docela dost dobře znám, a zase ráda zkusím jiné značky. Zatím jsem si udělala radost kalendářem z eshopu lookfantastic.cz a včera jsem objednala ještě Catrice. Chtěla bych si taky koupit ten čajový v DM, ale nevím, jestli ho letos ještě seženu, loni už ho neměli. Jinak věrnostní program na eshopu YR je skvělý, vždy dávají pořádné dárky, žádný trapný jeden vzoreček jako Sephora. Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, tak to chápu :) téda, z LookFantastic to je paráda :) Ten čajový z DM jsem už měla. Ano, souhlasím. Yves Rocher je nejlepší, co se dárků týče. I v prodejně i na eshopu :)

      Vymazat
  9. Já o tomhle kalendáři taky pořád uvažuju, ale nejsem si jistá, jestli bych všechno využila. Nejspíš budu váhat tak dlouho, až je vyprodají ;-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)