pondělí 9. listopadu 2020

BRANDNOOZ BOX - pecka nebo totální katastrofa?!

Krásné pondělí vám všem!

Dnešní článek bude věnovaný brandnooz boxu s názvem Na podzimní vlně. Hned na úvod musím napsat, že s tímto boxem nejsem vůbec spokojena a tak bude dnešní článek asi spíš negativní. Bohužel. Ale nebudu lhát a přetvařovat se. To nedělám nikdy a dělat to nebudu. A napíšu vám to prostě přesně tak, jak to vidím.

Po otevření boxu jsem zůstala docela zhrozená, protože v něm skoro nic nebylo. Box byl poloprázdný. Nicméně jsem nepropadala panice. Říkala jsem si, že třeba tam najdu jen pár kousků, ale zato kvalitních a které budou stát za to. Ale ani to se teda nakonec nestalo. 

Jako první jsem uviděla Penam Swing s pudingovou příchutí 50 Kč. Tento produkt mě popravdě zaujal. A tak jsem se těšila na jeho vyzkoušení. A to hodně. Po dofocení produktů jsem si ho šla dát (byl to den doručení boxu) a zjistila jsem, že je vlastně už prošlý. Nenechala jsem se znechutit a říkala jsem si, že mu snad nic nebude. Ale po otevření měl po velké ploše povrchu plíseň. Takže jsem ho musela celý vyhodit. Vážně "skvělý" začátek. Dál jsem v boxu našla Manner Knuspino Haselnuss 30 Kč. Ty jsem otevřela hned druhý den a vůbec mi nechutnají. Oplatky jsou absolutně nudné a bez chuti a náplň mi taky vůbec nechutná. Achjo. Takže zase nic. Dalším produktem je Hamé Veggie zeleninová pomazánka s rajčaty a oreganem 29,90 Kč. Absolutně vůbec nechápu, proč je v boxu opět ta samá pomazánka jako minule? V prospektu je vyobrazená pomazánka s fazolemi. Kdyby byla v boxu ta - neřekla bych ani slovo. Nicméně v boxu není žádná fazolová jako je v prospektu, ale rajčatová, která tu už byla. Poté jsem v boxu našla Podvarka Natur tekuté koření 24,90 Kč. Tento produkt mi zrovna nevadí a jsem docela ráda, že v boxu je. Protože mě klasické maggi do polévky poměrně chutná. 


Produkt, ze kterého jsem měla konečně radost, je Hamé Extra džem 54,90 Kč. Malinovou příchuť džemů mám ráda. Bude se mi hodit na vánoční cukroví nebo na dort, který budu péct. Takže super. Další věc, která mě potěšila je Wasa bio křehké plátky 79,90 Kč. Tyto různé tvrdé chlebíky a krekry miluji. Akorát od této značky jsou docela drahé a tak si je sama nekupuju. Ale samozřejmě ráda zkusím. Dál přichází pohroma - ano OPĚT to hnusné Mazagrande. A já se ptám "PŘOČ"? Sakra proč! Tento produkt nemám ráda ani já, ani přítel. Nechutná ani lidem, kterým jsme ho dali vyzkoušet. Popravdě nevím o nikom, komu by to chutnalo. Přesto ho skoro do každého boxu cpou. Opakovaně a pořád pořád dokola. Nechápu to. Abych je nemusela vyhodit, přidám je nejspíš do dárkových balíčků s jídlem, které dělám. A budu se modlit, aby alespoň někomu zachutnaly. I když v to moc nevěřím. V prospektu není. Takže je v boxu asi proto, aby dovyplnil jinak prázdné místo a obsah. A to je docela smutné. A stejně tak i žvýkačky Mentos 9,90 Kč. Pořád dokola. Ty mi vadí méně, protože ty jsou dobré, ale stejně mě už nudí, jak se neustále tyto produkty v boxu opakují. Jako poslední jsem v boxu našla časopis - s recepty. Alespoň něco použitelného a ne žádný bulvár. Ten mě potěšil.


Takže celkový můj názor na box je následující. Bohužel nejsem spokojena. Myslela jsem si, že když budou boxy jednou za dva měsíce - a ne každý měsíc jak tomu dřív bylo, tak že budou alespoň nabušené skvělými zajímavými kousky a budou promyšlené a třeba tématické podle ročního období. Bohužel to tak není a důkazem je i tento box. Nechápu, proč se do boxu neustále dávají produkty jako je pečivo - když si spousta lidí stěžuje, že jim chodí prošlé a špatné. Stejně jako teď mě. Mě nevadí, kdyby tam bylo pečivo - ale čerstvé a s dobrým datem spotřeby. Ale když to neumí udělat, aby to tak bylo, tak ať ho tam prostě nedávají a je vyřešeno! Neustále chodí emaily s tím, že v boxu byl bohužel produkt se špatným datem spotřeby a že se omlouvají. Jasně, může se to stát. Jednou. Dvakrát. Ale tolikrát? To už mi hlava nebere a přijde mi to přes čáru! 

Další věc co mi vadí je opakovaně stejný produkt - viz. pomazánka Hamé. Nemohla tam být alespoň tedy nová a propagovaná fazolová příchuť, která byla uvedena i v prospektu? Velice mi vadí neustálá přítomnost hnusného Mazagrande a žvýkaček. Kdyby tu tyhle produkty nebyly, box by byl ještě víc poloprázdný. Obsah mi přijde tentokrát opravdu hodně bídný a absolutně nudný a o ničem. Věřím, že příští box už bude o dost lepší. Chápu, že se ne vždy všechno podaří. Ale s tím datem spotřeby to je vážně na pováženou. Navíc jsem si tedy ještě objednala něco za body - co mi přišlo do boxu navíc. A tyto produkty měly dobu spotřeby za pár dní. Takže nepřišly prošlé, ale za pár dní už prošlé budou, to mi přijde taky tedy přinejmenším divné. 

Samozřejmě můj názor na box je čistě subjektivní. Třeba někoho obsah potěšil a je spokojený. Já bohužel tentokrát ne. Celkově box hodnotím jen 1,5 / 5.

www.Brandnooz.cz



14 komentářů:

  1. Ahoj Moni,
    mám úplně stejné dojmy jako ty, jsem dost zklamaná a naštvaná. Plesnivé pečivo je snad skoro vždy, protože pokaždé přijde po době minimální trvanlivosti. A Mazagrande nikdo nechce...
    Měj se krásně,
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě konkrétně přišlo plesnivé myslím poprvé, ale vím, že s tím mají ostatní problém a že je na to všeobecně hodně stížností. Přesně tak. To Mazagrande.. to je děs, asi se toho taky chtějí zbavit a proto to strkají všude :D

      Vymazat
  2. Souhlasím, bohužel tento box se nepovedl. Měla jsem radost jen z marmelády a docela i z těch Wasa plátků. Ostatní buď neurazí - nenadchne nebo velký špatný :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na mě je ta marmeláda extrémně přeslazená. Wasa plátky mi chutnají :)

      Vymazat
  3. Moniko, a to mně ještě v boxu dva produkty chyběly - zeleninová pomazánka a oplatky. Pečivo je vyloženě špatná logistika - balíček posílali ve čtvrtek a spolehli se na to, že dojde druhý den. Což je myslím iluzorní. O víkendu pošta nerozváží, takže balíček pak doručí až čtvrtý den po odeslání (a to nemluvím o tom, že ne každý je doma, takže balíček může skončit uložený na poště). A to je u tohoto typ výrobků problém. Kdyby si dokázali zorganizovat dodání choulostivý produktů tak, aby mohli odeslat v pondělí nebo v úterý, tak těch problémů bude mnohem méně, protože by balíčky v drtivé většině došly když ne první den, tak druhý den po odeslání. O kávové limonádě už ani nemluvím - mám jich momentálně doma 6 a marně e jim snažím najít nového "majitele".
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda, vážně jo? Tak to je síla :D S tou dopravou máš pravdu, no.. jo, je to tak. Nikdo to nechce ani "zadarmo" to Mazagrande :D

      Vymazat
  4. Ahoj Moni,
    zářijový box byl skutečně nadprůměrný, ale tohle je průšvih... byla by to pro mě poslední kapka a sekla bych se spoluprácí. Ten projekt v podstatě přežívá jen na spolupracích, ani databáze výrobků není na stránkách aktuální (ten swing tam ani není, takže není moné ho hodnodit - proč asi...), webovky nejsou aktualizované... ten projekt jde do kopru už od té doby, co snížili množství boxů za rok z 12 na 6... ne, nejsou ty boxy tematicky lepší, ne, neobsahují lepší věci... potěšily by mě ty suchary a džem, Mannerky ok pro přítele (jsem na dietě) a polévkové koření by se využilo, zbytek naprd. Přeji pěkný zbytek listovatu, ať se ti zase zlepší nálada. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář. Některé boxíky se mi tento rok moc líbí, ale některé se mi zas dost nelíbí. Je škoda, že to podle mě dost "flákají" v poslední době. Snad se to zlepší, protože tohle je vážně hrůza a důkazem je i tento box.

      Vymazat
  5. Tak tenhle box by mě teda taky nepotěšil, měli by si na tyhle věci dávat pozor - přeci jen je to jejich vizitka. Snad příště bude lepší! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Při čtení tvého článku jsem se musela smát....tvoje reakce jsou stejné jako moje, když jsem otvírala svůj BB :-)
    Někdy e to holt nepodaří, ale snad to příště napraví.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věřím, že ano. Tak to je super, že máme stejné reakce :D

      Vymazat
  7. Já už četla u jedné blogerky, že to bylo prošlé, je to hrůza, bohužel si dělají špatnou reklamu... :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)