středa 4. listopadu 2020

KOSMETIČTÍ ODPADLÍCI - ŘÍJEN 2020

Krásnou středu vám všem!

Dnes tu pro vás mám váš oblíbený formát a to spotřebované produkty - neboli kosmetické odpadlíky. Doufám, že jste se na tento článek těšili a že si ho užijete. A co jsem za tento měsíc stihla spotřebovat?









VIS PLANTIS KRÉM NA RUCE 75 ml 49 Kč

Krém na ruce, který má velmi příjemnou vůni. Je velice jemná, nevtíravá a cítím z ní čerstvě natrhané květiny. Úžasná vůně. Vždy po natření jsem si očuchávala ruce. Krém je příjemný, rychle se rozetře, rychle se vstřebá a zanechá ruce příjemně vláčné a jemné.

HELLO KITTY ÚSTNÍ VODA 250 ml 79 Kč

Nejlepší ústní voda, kterou jsem měla. Měla jsem ji v nějakém boxu už v minulosti a ukazovala jsem vám ji. Teď mi ji dala mamka, která měla stejný box jako já, ale vodu by nevyužila a jelikož se stěhuje, třídí věci a tak jsem si ji ráda vzala. Má úžasnou žvýkačkovou vůni i chuť. Je zkrátka naprosto dokonalá, nemám co bych vytkla.

BALEA VODA VE SPREJI 150 ml 44,90 Kč

Tyto vody ve spreji si vždy kupuju na léto. Někdo si jich kupuje třeba i pět, ale mě moc nejde na rozum, jak je to pak schopný spotřebovat. Já i když tu vodu stříkám pořád, nějak mi neubývá a tak mi jedna stačí nejen na celé léto, ale i na část podzimu. Voda ve spreji má skvělý jemný rozprašovač. Krásně pleť i tělo osvěží. Je super i na takové přestříkání pleti přes den a nebo po aplikaci pleťové masky.

BIODERMA ATODERM CREME PARFUME 500 ml 418 Kč

Upřímně - vážně jsem se hodně těšila na to, až tento produkt spotřebuju. Koupila jsem ho na neustálé doporučování blogerek. Zejména Péti LovelyHair. Bohužel mi produkt nesedl. Nejdřív začnu klady. Líbí se mi balení s pumpičkou a příjemná vůně tělového krému. Pokožku nedráždí. Co mi nevyhovuje je mastná konzistence, která se absolutně nevstřebává. Nevím, co je špatně. I když produkt opravdu důkladně vmasíruju do pleti, tak mi vždy zamastí pyžamo. Pyžamo se na mě pak celou dobu nepříjemně lepí a je to vážně absolutní hrůza a něco hrozně nepříjemného. I po ránu mam pak ještě mastnou pokožku těla a vážně to není příjemné. Navíc se mi přes noc na pokožku nalepí chlupy a další nečistoty z peřin. Myslela jsem si, že budu s tímhle tělovým mlékem velmi spokojená a že budu nadšená, ale bohužel. Jsem moc ráda, že jsem ho dopotřebovala. Bylo nekonečné!
















BALEA HYDROGELOVÁ DIAMANTOVÁ MASKA 1 ks 59,90 Kč

Pleťová maska má krásný třpytivý povrch. Jelikož je hydrogelová, krásně pleť chladí. Bohužel díky tomu, že je hydrogelová tak ale na pleti moc nedrží a sjíždí. Příjemně voní a pleť je po ni dobře hydratovaná a osvěžená.

PS HYDRATAČNÍ PLEŤOVÁ MASKA  1 ks 1 Euro

Příjemně voňavá pleťová maska, která zanechá obličej hydratovaný a projasněný. Příjemně chladí, nesjíždí z obličeje a má skvělé plátýnko.

BALEA PLEŤOVÁ MASKA MANGO 1 KS 29,90 Kč

Maska měla poměrně tlusté plátýnko. Nicméně na pleti drží dobře. Neštípe a nedráždí. Příjemně jemně voní a pleť hodně projasní. Po sundání pleť nelepí.

BALEA MELOUNOVÁ HYDROGELOVÁ PLEŤOVÁ MASKA 1 ks 59,90 Kč

Vadí mi, že maska sjíždí z pleti. Musím s ní ležet a nedá se nic jiného dělat. Příjemně chladí a pleť zanechá vláčnou, jemnou a příjemně hydratovanou.














GARNIER NUTRI BOMB MILK TISSUE MASK COCONUT 1 ks 49,90 Kč

Maska má velice příjemnou kokosovou vůni. Není napuštěná klasickým sérem, jako bývají tyto plátýnkové masky, ale je napuštěna mléčnou krémovou tekutinou. Maska dobře drží na pleti a nesjíždí. Na můj vkus byla jemně sušší, uvítala bych ji více navlhčenou. Pleť krásně osvěžila, zklidnila a hydratovala. Po sundání zůstala pleť krásně hebká s lehkým mastnějším povrchem, který je však příjemný a hydratuje pleť po další hodiny od aplikace.  Pleť je po sundání masky díky lehce mastnějšímu povrchu lesklá, doporučila bych ji proto spíše před spaním. 

PS HYDRATAČNÍ PLEŤOVÁ MASKA AVOKÁDO 1 ks (dárek, cenu tedy nevím)

Tentokrát mě maska na pleti trochu štípala. Má ale příjemné plátýnko, je akorát napuštěná a příjemně voní. Pleť hezky hydratuje.

AVON BOOSTER SHEET MASKA  1 ks 39 Kč

Pleťová maska má úžasné plátýnko. Skvěle drží na pleti. Nádherně voní. Pleť nedráždí. Zanechává ji krásně hladkou, jemnou a hydratovanou.

VIS PLANTIS VLASOVÝ PEELING 125 ml 103 Kč

Dostala jsem ho od kolegyně na vyzkoušení a tak jsem se rozhodla, že ho tedy samozřejmě zkusím. Jednalo se průhlednou tekutinu, trochu gelovou. Vmasírovala jsem ji do pokožky hlavy. Tekutina v sobě nemá žádné peelingové částečky, nejspíš se tedy jedná o nějaký "enzymatický" peeling či něco podobného. Nějakých účinků jsem si nevšimla. Pro mě tedy zbytečný produkt. Možná to lépe vyčistí pokožku hlavy, to asi ano. Ale použití mě nebavilo a viditelné výsledky to za mě žádné nemělo.









DERMACOL AQUA BEAUTY PLEŤOVÝ KRÉM 50 ml 149 Kč

Pleťový krém nemá skoro žádnou parfemaci. Přijde mi, že je to takový ten úplně základní a obyčejný pleťový krém. To ale neubírá nic tomu, že je skvělý. Výborně pleť hydratuje. Lze na něj ihned nanést makeup. Já ho tím způsobem právě používala. Pleť byla po celý den příjemně hydratovaná. Makeup mi spolu s tímto krémem nedělal paseku. Pleť neštípala, nepnula. Za mě skvělý krém a pokud s pleťovými krémy začínáte a nebo jen chcete něco obyčejného a dobrého a navíc za pár korun - mohu doporučit!

DR.MEDICA DERMATOLOGICKÝ PLEŤOVÝ KRÉM 50 ml 149 Kč

Pleťový krém mám už po několikáté. Je skvělý pro citlivou, podrážděnou nebo problematickou pleť. Pokud mi na pleť něco nesedne, tak tento krém mě vždy zachrání a pleť zklidní a zároveň skvěle hydratuje.

DULGON ANTIBAKTERIÁLNÍ GEL NA RUCE 50 ml (dárek, cenu tedy nevím)

Gel byl velice příjemný na pokožce. Vůbec nelepil a nevrzaly mi po něm ruce. Určitě znáte ten pocit, když si něčím natřete ruce a pak tak nepříjemně vržou a lepí. To já absolutně nemohu vystát a nenávidím to. Takže jsem ráda, že tento gel to nedělal. Měla jsem ho vždy při sobě v kabelce a je opravdu skvělý.

EUCERIN ATOPI CONTROL TĚLOVÉ MLÉKO (z dárkové sady)

Tělové mléko bez parfemace. Příjemně se nanáší i roztírá. Docela rychle se vsákne do pleti. Není nějak nepříjemné a nezanechává lepivý povlak na pleti. Příjemně zklidní podrážděnou pokožku.









HAVLÍKOVA PŘÍRODNÍ APOTEKA PLEŤOVÁ MASKA MAROCKÝ JÍL (vzorek)

Maska skoro nijak nevoní. Je krémová a na pleti neštípe. Zanechá pleť hezky vyčištěnou bez pocitu stáhnutí či začervenání.

HAVLÍKOVA PŘÍRODNÍ APOTEKA PLEŤOVÁ MASKA PAMPELIŠKA  (vzorek)

Tahle pleťová maska mi zatím přišla nejlepší. Krásně pleť zjemnila, vyčistila a hydratovala zároveň. Pleť byla svěží, prozářená a vypadala zkrátka skvěle!

HAVLÍKOVA PŘÍRODNÍ APOTEKA PLEŤOVÁ MASKA RŮŽOVÝ JÍL (vzorek)

Pleťová maska pleť dobře vyčistí. Nevysušuje a pleť je po použití projasněná.

AVON ENCANTO TĚLOVÉ MLÉKO (vzorek)

Mám i tělový sprej z této řady od Avonu. Ten voní velmi příjemně. Tohle tělové mléko ale tak moc příjemně nevoní. Mrzí mě, že to musím napsat, ale spíš než vůni jsem z něho cítila jakousi zatuchlinu. Nevím jak je to možné, ale je to tak. Příjemně se roztírá, příjemně pokožku hydratuje a nelepí. Díky nepříjemné zatuchlé vůni bych si ho ale nepořídila.

GUESS GIRL 10 ml 75 Kč
Dlouhou dobu jsem si přála vyzkoušet tuto vůni, abych posoudila, zda se mi bude líbit. Mám doma i tělový sprej a ten jsem si moc oblíbila. Tak jsem chtěla vyzkoušet, jakou intenzitu bude mít toaletní voda. Ta voní velmi krásně a silně. Takže jsem poprosila Ježíška, aby mi pořídil i plnou velikost :)

TREND IT UP ZMĚKČOVAČ NEHTOVÉ KŮŽIČKY V TUŽCE 59,90 Kč

Nevím kde se stala chyba, ale tohle byl produkt na jedno použití. A vlastně ani to ne. Po otevření jsem se snažila něco nanést na nehtovou kůžičku, ale z produktu nic nevycházelo. Zůstal mi jen opravdu VELMI jemný mastný povlak na nehtových kůžičkách. Nicméně jsem na to musela hodně tlačit a nebylo to příjemné. Když jsem dělala asi šestý prst, už to nezanechávalo ani mastný povlak. Prostě to nedělalo nic. Bylo to asi vyschlé, nebo nevím. Hrůza.

KADITION GEL POLISH 502 29 Kč

Nádherný zlato-bronzový lak do LED lampy. Ráda jsem ho používala. Na nehtech vypadá nádherně a i výborně drží. Bohužel už ho mám dlouho a ten zbytek, co v něm je, tak už má divnou konzistenci a sráží se, takže je nejvyšší čas na to, vyřadit ho. Ale mrzí mě to, je nádherný.

DERMACOL BITTER CACAO AND VANILLA (vzorek)
Vzoreček jsem si objednala na zkoušku, zda mi bude vonět. Případně bych si objednala plné balení. A ještě že jsem si to objednala. Protože mi vůbec nevoní. Těžká silná a divná vůně. Tak bych ji popsala. Za mě určitě ne. Ale (bohužel) vydrží vonět z oblečení hodně dlouho, takže jsem tu nepříjemnou parfemaci cítila opravdu hodně dlouho. Co se týče této funkce, tak s intenzitou budete určitě spokojeni.














Navíc se mi v říjnu podařilo dopsat dva bloky. Zařekla jsem se, že budu dopisovat tužky, protože jich mám hodně a stejně tak různých bločků a podobně. Spotřebovávám i washi pásky a nálepky. Jsem vážně ráda, že se mi to daří. Tento měsíc sice žádná tužka, ale zato rovnou dva bločky. Jeden malý z Pepca s Minnie a druhý se skřítky, který má tvrdé desky a psala jsem si do něj převážně to-do listy na celý den. Takže opět o dva bločky méně, jupí! :) A tužku snad dopíšu do dalšího spotřebována. Uvidíme :)











JAKÁ JE VAŠE SPOTŘEBA ZA ŘÍJEN A CO VÁS U MĚ ZAUJALO NEJVÍCE?

8 komentářů:

  1. Já spotřebu na říjen vidím taky na nějakých pět šest kousků. Vlasně jsem ještě ani neprozkoumala tašku, kam dávám prázdné obaly a úplně všechno nafocené nemám, tak nevím. Myslela jsem, že dopotřebuji pleťové krémy od YR, ale ty mají výdrž, takže až další měsíc.
    Zaujal mne asi nejvíc krém od Dermacolu, ta toaletka a plátýnkové masky (i když já masky vlastně skoro nepoužívám).
    S bloky a tužkami jsem na tom podobně - tužek tři plné kelímky, bloků by se taky našlo dost. S blogy na to jdu systematiky. Používám teď dva - jeden mám u domácího PC a druhý u pracovního PC, takže tam budu mít brzo dopsáno. Tužky beru, jak mi padnou pod ruku, takže tam hned tak nějakou nezlikviduju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super, že na to jdeš taky systematicky :) Já poctivě píšu po jedné, abych dodělávala :)

      Vymazat
  2. Já takovou spotřebu nikdy nemám, ale je fajn ve tvém shrnutí vidět, co stojí za to. :) Ta Hello Kitty voda je dokonale roztomilá! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Moni,
    tu plátýnkovou masku z Avonu jsem taky měla a byla jsem s ní moc spokojená, celkově je Avon má fakt dobré a cenově dostupné. Docela dost jsi mě zarazila s tím mlékem od Biodermy, přemýšlela jsem, že bych si ho koupila, ale docela jsi mě odradila. Na moji spotřebu se můžeš mrknout u mě na blogu, článek vyšel před pár dny - http://ciculka.cz/spotrebovano-rijen-2020/.
    Měj se krásně, těším se na další články a videa:-)
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj :) No třeba by ti vyhovovalo, kdo ví, ale já jsem teda extra zklamaná, no.. Taky se měj pěkně :)

      Vymazat
  4. Z těchto produktů jsem nikdy nic neměla, nicméně ráda bych v budoucnu zkusila značku Eucerin.

    somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)