sobota 26. prosince 2020

ADVENTNÍ KALENDÁŘE: obsah dní 13.12.2020 - 18.12.2020

Krásnou sobotu vám všem!

Opět jsem tu s článkem, ve kterém vám ukážu kousky, které jsem našla v adventních kalendářích. V dalších třech okýnkách Alverde jsem našla: tělové mléko, mycí pleťový gel a odličovač očního makeupu. U Yves Rocher na mě čekal vyživující šampon, sprchový gel z vánoční limitky 2020 a balzám na rty z té samé limitky. Z balzámu mám opravdu velkou radost. Skvělý produkt do boxu. A to samé i ze sprchového gelu z vánoční limitky. Je fajn, že tam tyto miniatury z vánoční edice 2020, jsou.




U Alverde mě moc potěšila a překvapila pleťová maska. Dále jsem našla tělový peeling a krém na nohy. Obaly jsou vážně moc krásné, co říkáte? U Yves Rocher byl dál balzám do sprchy, krém na ruce - který mi udělal opravdu velkou radost, je nádherný. A jako poslední z této šestky jsem našla v kalendáři řasenku. To je teda vážně pecka. Vím, že tato řasenka je dražší. A i proto z ní mám velkou radost a moc ráda vyzkouším! :)




KTERÝ PRODUKT VÁS ZAUJAL NEJVÍCE?


10 komentářů:

  1. Všechny kousky z kosmetických kalendářů jsou fajn - využila bych všechny. Tu řasenku mám doma taky - dostala jsem i od YR jako dárek k objednávce. Tu vánoční řadu jsem kupovala jako dárky a zapomněla jsem si vzít aspoň něco na vyzkoušení pro sebe. Ale doufám, že třeba ještě nějaký kousek seženu v lednu (až zas otevřou...).
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě, teď je mají myslím i ve slevě na eshopu

      Vymazat
  2. Ahoj Mončo,
    vše vypadá dobře, produkty Yves Rocher znám, jejich letošní zimní limitky jsem si koupila a zrovna je používám:-) Nejvíce mě nepřekvapivě zaujal peeling od Alverde. Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, super produkty se v adventních kalendářích skrývaly. Budu se opakovat, Alverde za mne vede, budu o něm pro příští rok uvažovat, alespoň bych mohla mít třeba dva... ☺♥. Krásný den přeji.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, to ano :) Minulý rok byl Alverde nic moc, ale tento rok super za mě :)

      Vymazat
  4. Já si příští rok už konečně budu muset koupit nějaký kosmetický kalendář :) Moc se mi líbí ten od Alverde i YR :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. Já myslím, že ve všech případech je to velmi povedený obsah. Taky jsem otvírala kalendář od YR a jsem spokojená. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)