sobota 19. prosince 2020

BRANDNOOZ BOX - VÁNOCE 2020

Krásnou odpočinkovou sobotu vám všem!

Vánoce se nám pomalu a nezadržitelně blíží. Jak se těšíte? Já se těším moc. V dnešním článku vám ukážu obsah brandnooz boxu s názvem "Vánoce 2020". Bude to lepší než minule? Co myslíte? Pojďte se podívat na můj názor. Při focení mi pomáhala čičina. Ostatně - jako vždy. Musí vždycky asistovat. Jako asi každá kočka totiž miluje krabice. A hlavně tu slámu v ní. Takže vždycky musím povinně vyndat produkty a krabici jí nechat na spaní. Prostě a zkrátka život s kočkou.



RACIO CHIPSY 2x 24,90 Kč

Tato novinka mě hodně zaujala. Ráda zkouším nové slané dobroty. Navíc se jedná o nesmažené kousky, takže by neměly být mastné. Mastné já nemusím, takže super. Různé alternativy chipsů zkouším velice ráda. A do chuti mi padla i příchuť. Protože česnek to já můžu a stejně tak i šunku a křen. Mňam. Těším se na zkoušení a za mě velký palec nahoru! 

PENAM PLUNDROVÉ ŠPIČKY 2x 17,90 Kč
Tentokrát mi pečivo nepřišlo prošlé, ani pokryté plísní. Takže hurá. Krémovou jablkovou špičku jsem si dala ke snídani. Jedla jsem jí venku, když jsme šli s mamkou na ranní nákupy. Super věc do ruky na snídani či svačinku. Špička byla velice dobrá. Mamce jsem dala ke snídani právě tu malinovou. Takže jsme se pěkně podělili.

AL-NAMURA BIG SHOCK! MANGO AND ORANGE 37,90 Kč
Příteli jsem věnovala energy drink s příchutí pomeranče a manga. Já tyto drinky pít nemohu kvůli obsahu kofeinu. Navíc nemám ráda mangové příchutě. Cucla jsem si od přítele a drink je poměrně dobrý, i když na mě dost sladký a jak jsem psala, mangovou příchuť nemusím. Ale jako úplně špatné to není, to ne. Je to celkem dobré.



MAGGI TEKUTÝ BUJÓN 59,90 Kč

Tekuté bujony mám ráda. Snadno a jednoduše se používají a jsou moc dobré. Mě nevadí používat bujony, takže i tento kousek mě potěšil a určitě ho využiju.

HAMÉ VEGGIE ZELENINOVÉ POMAZÁNKY 2x 29,90 Kč

V minulém boxu byla avizovaná fazolová pomazánka, která tam nebyla. Je alespoň v tomto boxu, takže ji mohu konečně vyzkoušet. I pomazánka se žampiony mě velmi zaujala a obě ráda zkusím. Snad budou dobré. Uvidíme. 

MENTOS CANDY CANE 4x 17,90 Kč

Moc se mi líbí vánoční obal těchto mentosek, vypadá to vážně skvěle. Škoda že nepřišly dříve. Hodila bych nějaké i do boxíků třeba pro kamarádku nebo kolegyně. Vypadalo by to v balíčku u dalších věcí moc pěkně. Já si sama mentosky nekupuju, ale ráda zkusím tuhle zajímavou vánoční edici. Jen moc nerozumím tomu, proč je v boxu tohle balení rovnou 4x.

NATUR COMPAGNIE BIO ZELENINOVÝ BUJÓN 36,50 Kč

Jedná se o nějaký přírodní bio bujon. Opět ráda zkusím. Jen je škoda, že jsou v boxu už dva bujony napojednou. Mohl tam být místo jednoho bujonu jiný zajímavý produkt. Ale nevadí, ráda využiju.

NAVÍC V BOXU: Podravka rajčatový protlak + malinový džem

Celkově bych ráda tento box pochválila. Obsah se mi líbí. Nejvíc mě zaujaly rozhodně kukuřičné chipsy, pak špičky a i pomazánky. Bujony využiju taktéž. A zajímavou limitku mentosek rozhodně taky využiju a nějaké balení i někomu daruji. Rajčatový protlak, který zde byl navíc, také využiju. Používám je často. A marmeládu přenechám někomu dalšímu. Minule jsem ji sice snědla spolu s přítelem, když jsem dělala domácí loupáky, ale je na mě nesmírně hodně sladká. Takže ji nechám někomu dalšímu na zkoušku. Celkově box tentokrát hodnotím 4,5/5.









*Produkt mi byl poskytnut za ZVÝHODNĚNOU CENU k vyzkoušení. NEJEDNÁ se o placenou spolupráci! 
Děkuji www.novinkyschuti.cz 

14 komentářů:

  1. Moni, je vidět, že co člověk, to názor :) - já tento box hodnotila na necelých 50 %. Nepřišel mi vůbec vánoční, opakovaly se tam produkty, které už v boxu byly (pomazánky, produkt navíc). Kromě toho mi nedošla slibovaná náhrada z chybějící produkty z minulého boxu (chyběly mi oplatky a pomazánka, měla jsem plesnivou bábovku). A dva bujóny do jednoho boxu mi přijdou taky jako nuda...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, to je fakt. Vánoční nebyl. To je škoda. Aha, to je blbé že ti to nedošlo :(

      Vymazat
  2. Já bych byla z boxu nejspíš trošku zklamaná, nepřijde mi moc vánoční :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, v tomto ohledu máš pravdu - není vánoční. :)

      Vymazat
  3. Ahoj Moni,
    já jsem z toho svého boxu hodně rozpačitá a když vidím ten tvůj, tak si říkám, že je někde něco špatně. Mám jen jedny chipsy, jeden mentos a žádný protlak. Z věrnostního programu mi přišlo něco úplně jiného... Jsem ale ráda ze ten bujon ve skleničce, ten je fakt dobrý. Měj se krásně!
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tak to je divné. Chipsy měly být dvoje a všude jsem dvoje viděla. Mentos nevím proč mám vícekrát, ale u hodně lidí jsem taky viděla Mentos hodněkrát, ne jen jednou. Protlak byl asi navíc.. Tak jim zkus napsat.. dopošlou třeba v dalším boxíku :)

      Vymazat
  4. Moc hezký obsah boxu, ten malinový džem bude určitě skvělý! :))

    OdpovědětVymazat
  5. Tak tenhle boxím oproti tomu minulému vypadá dost povedeně :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)