úterý 29. prosince 2020

FINÁLE! ADVENTNÍ KALENDÁŘE: obsah dní 19.12.2020 - 24.12.2020

Krásný den vám všem! 

Jak se máte? A co Vánoce? :) Já se mám docela fajn. O Vánocích jsem si odpočala. Byli jsme takřka pořád doma. Dívali jsme se na pohádky, jedli a odpočívali. Vyloženě jsme se flákali. Ale proč ne. Navíc v této situaci, co je kolem. Tento rok jsem viděla asi všechny pohádky, co jsem chtěla. A asi nejvíc pohádek za posledních X Vánoc. Jsem moc vděčná i za to, že jsme po mnoha letech oslavili Vánoce i s mojí mamkou a udělali jsme si společný večer i s dárky. Dostali jsme spoustu krásných dárečků. Aktuálně vařím v nových hrncích a lisujeme šťávy v novém odšťavňovači, mňam. Dostala jsem i spoustu kosmetiky, drobností pro radost, financí a dalšího. Ježíšek byl tento rok velmi štědrý! 

Dnes, když vám píšu tento článek, tak je úterý. Museli jsme s čičinou na veterinu. Pro mě velká stresová situace. Snažili jsme se jí doma vyléčit očičko, které měla a má nějaké nemocné a stále ho přivírá. Už včera vypadalo o hodně lépe, ale dnes to měla opět strašně nateklé,  určitě nejvíc nateklé za celou tu dobu. Tak jsme se hned po příchodu přítele domů dohodli, obvolali veterinu a následně jsme se sebrali a jeli jsme hned na veterinu. Bála jsem se o ní a taky jsem nechtěla riskovat, že se to zhorší zrovna ve dny, kdy je Silvestr a tak dále a bylo by možná i zavřeno. Nevím co bychom pak dělali. 

Nicméně já tyto situace absolutně psychicky nedávám. Jet s nemocným zvířátkem na veterinu. Ještě že příteli to tolik nevadí a je ten odvážnější z nás dvou. A to jsme tam nejeli s ničím extémně vážným, třeba s pokousáním nebo s nádorem a podobně. Díkybohu. Ale mě to dává zabrat psychicky i tak. Nemůžu absolutně vidět nemocná zvířátka, hrozně mi to vadí. Je mi jich příšerně líto a nejvíc toho, že jim nedokážu pomoct. Nenávidím tu bezmoc. Vždycky to obrečím, i když to třeba jen vidím a není  to ani moje zvíře. Prostě to nedávám. Miluju zvířata. No, zpět k věci. 

Do samotné ordinace šel s čičinou sám přítel, já jsem s nimi byla jen v čekárně a pak jsem musela jít hned ven na vzduch, jinak bych sebou asi flákla. Bála jsem se, že bude číča vyvádět, protože není zvyklá na lékaře a navíc když se jí něco nelíbí, tak příšerně škrábe a kouše a tak. A jelikož se jí asi v mládí stalo něco nepěkného, nesnáší ostatní lidi a bojí se jich. Takže jsem byla smířená s tím, že nám naúčtují i nějaký poplatek za poškození lékaře :D I když jinak agresivní absolutně není, je to miláček. Ale prostě je to kočka, asi tak.. nenechá si nic líbit, co sama zrovna nechce.. a ještě s tím jejím ošklivým startem do života, útulkem a tak dále. Čičina byla celou cestu na veterinu hrozně vyplašená. Tak jsem ji celou dobu uklidňovala. No, ale nad moje očekávání dopadlo vše výborně. Samotná návštěva byla nakonec úspěšná. Paní doktorka (byli jsme tam poprvé) byla velice příjemná, milá a ochotná. Navíc jsem čekala, že zaplatíme o hodně vyšší částku, než jsme platili. Bylo mi úplně jedno, kolik za to dáme, hlavně aby to byla kvalitní veterina a příjemná péče o zvíře. Bylo to ale v podstatě za hubičku. Máme kapičky do očí a musíme očičko léčit. Věřím, že se to do pár dní té mé lásce zlepší. Udělala bych pro ní cokoliv, láska moje malá. Ale teď už k samotnému článku a otevírání posledních 6-ti okének z mých adventních kalendářů.

V adventním kalendáři Alverde jsem našla krém na ruce, sprchový gel a zajímavý tělový fluid. U Yves Rocher jsem našla korekční krém, malý parfémek a hydratační emulzi na tělo.







Dalším kouskem u Alverde je zjemňující krém, hygienický sprej na ruce a plát, ze které si můžu udělat svíčku a tu následně vypálit. U Yves Rocher byl produkt vhodný pro poškozené vlasy, lak na nehty, které tedy někomu věnuju, stejnou barvu už doma mám. A rtěnka. Bohužel v barvě, kterou nevyužiju, takže to taky někomu podaruju.




Věřím, že se vám otevírání kalendářů líbilo. Mě moc. Těším se na příští rok! :) No, ale teď mi bude opravdu dlouho trvat, to vše spotřebovat. Tak se do toho musím pustit! :D Myslím, že mi to ten rok zabere. Protože spotřebovat sprcháč nebo tělový krém, to mi vždycky trvá celkem dlouho. Stejně tak i pleťové krémy a nebo krémy na ruce.

KTERÝ KOUSEK VÁS ZAUJAL NEJVÍCE?




10 komentářů:

  1. Jak vidím ten obsah, trochu mě mrzí, že jsem si nekoupila i kalendář od Alverde. Jeho obsah se mi moc líbí.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Myslím, že oba kalendáře byly zajímavé. Z této dávky bych určitě využila sprcháč a krém na ruce, ráda bych vyzkoušela parfémek a asi by se mi hodila i rtěnka - někdy výraznější barvy nosím.
    Ať je čičina brzo OK.

    OdpovědětVymazat
  3. Řekla bych že ta rtěnka je určitě super, jednu od YR mám a jsem spokojená, jinak bych ale moc ráda vyzkoušela všechny ty cajiky

    OdpovědětVymazat
  4. V kalendáři koukám byly samé skvělé produkty, také by mě obsah potěšil. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mně se líbily ty čajové kalendáře, musím si příští rok už pořídit. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)