středa 2. prosince 2020

GIVEAWAY (UKONČENO) - DĚKUJI VÁM ZA VAŠI PĚTILETOU PŘÍZEŇ!

Krásnou středu vám všem!

Věřím, že vás dnešním článkem potěším. Připravila jsem si pro vás totiž giveaway. Takovou tu klasickou old-school giveaway, řekla bych. Nebude to žádný ohromný balík kosmetiky od nějaké firmy, která mi ho dá zadarmo.  Jako to nyní je u spousty blogerek. Ohromné haldy kosmetiky. Obří balíky. Nic takového. Je to prostě pár kousků, které jsem já sama s láskou vybrala a nakoupila a které bych vám ráda věnovala - jako poděkování. Poděkování za to, že můj blog už spoustu let sledujete. Že se neustále vracíte a komentujete. Děkuji za každý váš komentář a za každou návštěvu. Moc to pro mě znamená. Bez vás by můj blog nebyl ničím. S vámi je to místo, kde si můžeme sdělit své tipy. Kde si můžeme postěžovat. Kde si můžeme sdělit svoje zkušenosti. A za to vám děkuji! Děkuji, že tu se mnou jste. Jste skvělí!

Pamatujete si na ty začátky blogování? Jak většina z nás začínala na platformě blog,cz. Bez jediného sledujícího. Se základní šablonou blogu. Psali jsme články jak diví. Fotili jsme nekvalitní fotky na telefon a následně je dávali do článků. Snažili jsme se komentovat ostatní blogy, abychom se trochu zviditelnili a aby náš blog vůbec někdo navštívil. A ocenil naši snahu a píli. Tu každodenní dřinu, která byla opravdu velká a kolikrát jsme měli pocit, že ji nikdo neocení. Hledali jsme tipy ohledně designu blogu a za každý pokus, který vyšel, jsme byli vděční. Sami jsme si budovali vzhled blogu. Krůček po krůčku. Psali jsme články, které nebyly sledované ani komentované. Postupně se to ale zlomilo a čtenáři začali chodit. Komentovali a přibývali. Měli jsme z toho radost. Tu upřímnou radost z té maličkosti, že nám někdo okomentuje článek. Nikdo z nás by nevěřil, že je možné dostat něco od nějaké firmy zdarma a to jen za to, že na to uděláme recenzi. Poznávali jsme nové blogery a blogerky. A s některými jsme si psali a dělali různé swapy. Pro radost. Pamatujete si to ještě?

Já díky blogu poznala spoustu skvělých holčin, které dodnes ráda sleduji. S jednou blogerkou jsme dokonce byly i v častém on-line kontaktu. Psaly jsme si skoro pořád o kosmetice a dalších typicky holčičích věcech. Byla to zábava a sranda. O těchto věcech si nyní nemám s kým psát, ani se bavit. Protože nikdo v mém okolí zálibu v kosmetice a blogování absolutně nemá. Posílaly jsme si balíčky. Pamatuji si, jak jsme si posílaly dárečky k Vánocům a nebo další drobnosti pro radost. To byly časy. Ale naše cesty se asi tak nějak rozdělily. Asi jsme se neshodly a nebo si už nerozuměly. Sama vlastně nevím. Ráda si však pročítám její blog. Minule jsem listovala jejím blogem od toho nejstaršího článku a strávila jsem s tím prohlížením dalších starých článků asi tři hodiny. Nejraději si u ní prohlížím spotřebováno, ale i další články. Vrací mi to hezké vzpomínky. Je to slečna, která sice nemá dokonale vyumělkované fotky, či vzhled blogu. Ale je to člověk, který umí psát. Je to blogerka, která jednoduše odvádí svou "práci" skvěle a pro pravdivou a poctivou recenzi bych šla rozhodně k ní. Pro mě je to blogerka, která to dělá opravdu jako zábavu a je to pro mě takové příjemné "domácké prostředí" v dobrém slova smyslu, kam se opakovaně a ráda vracím. Nechci konkrétně zmiňovat o koho jde. Myslím, že ona sama ví. Tohle je má příjemná a pěkná vzpomínka, týkající se blogování. Ale teď už k samotné giveaway.


PODMÍNKY GIVEAWAY
Podmínky budou úplně jednoduché. Vlastně je jen jedna podmínka. Zkrátka sledovat můj blog. To znamená být veřejným pravidelným čtenářem mého blogu. (v sloupci v pravo pod názvem "Pravidelní čtenáři" - klik na odebírat a je to). 

Zapojit se může kdokoliv s doručovací adresou v ČR a na Slovenku. Potěší mě, když budete moji giveaway sdílet. Není to však podmínka. Ráda bych přivítala nové čtenáře, kteří budou můj blog navštěvovat a budou rádi číst mé články. Proto pokud budete chtít, klidně moji giveaway sdílejte svým blogo-kamarádkám nebo třeba na svém blogu v nějakém článku. Potěší mě to, ale jak píšu, není to podmínka :) Giveaway platí ode dne zveřejnění do 31.12.2020. Následně vyhlásím v tomto článku výherce a kontaktuji ho. A začátkem roku 2021 tak někomu z vás udělám radost výhrou :) Do komentáře mi své emaily nepište. Po tom, co někoho vylosuji, si na něj sama najdu kontakt a napíšu mu, že vyhrál. Hodně štěstí vám všem! 

VÝHERCEM SE STÁVÁ: Hanka z ciculka.cz









9 komentářů:

  1. Ahoj Moni,
    to je krásná soutěž, ráda se zúčastním. Sleduji tě už od počátku a jsem ráda, že pořád píšeš nové články a točíš videa. Jinak já jsem taky veliký nadšenec do kosmetiky a v mém okolí takové kamarádky nejsou, tak klidně napiš, budu ráda:-) Měj se krásně, přeji pohodový adventní čas!
    Hanka z ciculka.cz
    PS: u mě na blogu zrovna taky probíhá adventní soutěž, tak se můžeš zúčastnit:-)

    OdpovědětVymazat
  2. I já se ráda zapojím, tvůj blog jsem objevila sice docela nedávno, ale články mě moc baví a určitě piš dál! Bohužel ani já nemám ve svém okolí žádné kosmetické maniaky :( V dnešní době už se většina lidí přesunula na Instagram, kde jedou ve velkém placené reklamy, což mě absolutně nebaví. Přeji krásné Vánoce :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc krásná soutěž. Taky se velmi ráda zapojím. Sleduji tě, tuším, od začátku blogování. Taky nemám s kým si povídat o kosmetice, tak o ní aspoň píšu a dělím se o své zkušenosti. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluju k výročí a ať tě blogování baví dál ♥ Krásná soutěž :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. Zrovna jsem taky vydala tuhle klasickou starou giveaway! :D gratuluji k výročí blogu, mimochodem, je úplně stejné, jako to mého blogu! :)
    Ať ti dál dělá radost ♥

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  6. Taky gratuluji k výročí blogu a ráda se do giveaway zapojím.

    OdpovědětVymazat
  7. K 5 letům blogu ti moc gratuluji a budu držet palce v pokračování a psaní - jen tak dál! :))

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, pro mě je blog = můj blog, takový můj svět, můj pravidelný deníček, kde si zaznamenávám své dny, různé události, zážitky, nákupy, recenze apod....záležitosti. Pamatuji dobu, kdy byly blogy na výslunní, nyní je tomu trochu jiná tendence, ale zůstávám věrná, ráda čtu, někdy s lehkým zpožděním, ale vím koho a proč sleduji, jak na IG, blogu a ytb.
    Tento Tvůj příspěvek mě velmi zaujal, je osobní, upřímný a vypovídající! Oceňuji. Moc krásné.
    Prima večer.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Moni, taky se ráda zapojím. Sleduji tě už delší dobu a moc se mi tvé články líbí. Teď mě hodně baví, jak píšeš o tom, jak rozbaluješ kalendáře. Taky tě moc ráda sleduju na youtube. Tvoje nákupy potravin a deníky jídla jsou super :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)