středa 9. prosince 2020

KOSMETIČTÍ ODPADLÍCI - LISTOPAD 2020

Zdravím vás u mého nového článku. To to zase uteklo, že? Máme tu prosinec. Vánoce za dveřmi. Nechápu to. Přijde mi, že každým dalším rokem to utíká rychleji a rychleji. Před chvílí jsme slavili příchod roku 2020. Pamatuju si to, jako by to bylo včera. No a konec měsíce neznamená nic jiného, než kosmetické odpadlíky!


SYOSS FULL HAIR 5 ŠAMPON 500 ml 89 Kč

Šampon má velmi příjemnou vůni. Hodně pění. Vlasy výborně umyje a odstraní z nich nečistoty a zbytky stylingových přípravků. Po umytí jsou vlasy objemné a krásně lesklé.

NATURE BOX SPRCHOVÝ GEL 385 ml 79 Kč

Sprchový gel mi vůní připomíná pražené mandle. Voní velmi pěkně, sladce. Spíše bych ho doporučila na podzimní a zimní období - díky vůni. Příjemně pění. Balení vydrží opravdu velmi dlouhou dobu. Pokožku nevysušuje. 

FABERLIC OXIOLOGY PLEŤOVÝ SPREJ 100 ml 119 Kč

Jeden z mých nejoblíbenějších výrobků od Faberlicu. Skvělý pleťový sprej. Má úžasně jemný rozprašovač a praktické menší balení. Krásně jemně voní. Vůně nedráždí pleť ani oči. Sprej jsem si stříkala na pleť před aplikací krému nebo po aplikaci pleťové masky. Je skvělým pomocníkem na osvěžení a hydrataci pleti. Navíc doslova za pár korun. A v katalogu bývá často v akci třeba za 85 Kč. Určitě si ho pořídím znovu. 

NIVEA MICELLAIR MICELÁRNÍ VODA 200 ml 125 Kč

Micelární vodu jsem našla v nějakém kosmetickém boxu. Byla jsem ráda, že ji mohu vyzkoušet. Má dobrou odličovací schopnost. Odličuje poměrně rychle a dobře. Měla jsem i dvoufázový odličovač z této stejné řady a ten mi přišel o kus lepší. Tato micelárka odličuje tak středně dobře a středně rychle. Ale odličování s ní je i tak příjemné. Nedráždí oči ani pleť.




STARSKIN EYE CATCHER MASKA NA OČNÍ OKOLÍ 1 pár 268 Kč

Pleťovou masku na oční okolí jsem našla v Look Fantastic boxu. Jednotlivé masky jsou velmi tenoučké a výborně se aplikují na oční okolí. Skvěle drží, takže s touto maskou nemusíte nehybně sedět nebo ležet. Což je za mě velké plus. Na oční okolí je maska velmi příjemná. Jen ta cena mi přijde přemrštěná. Na jednu stranu má skvělé plátýnko. Na druhou stranu efekt je podobný maskám za pár korun z drogerie.

AA BUBBLE MASK 8 g 47 Kč

Pleťová maska po aplikaci hodně nabublala a hodně šimrala a lechtala na pleti. Při první aplikaci mě bohužel dost štípala. Při druhé aplikaci už nebylo znatelné nějaké velké pálení. Pleť zůstává po aplikaci příjemně hydratovaná, projasněná a osvěžená.

ISANA TUCHMASKE PERFECT TEINT 1 ks 34,90 Kč

Skvělá pleťová maska. Na pleti je velmi příjemná. Zajistí jemnou hydrataci, osvěžení a projasnění pleti.

ORIFLAME LOVE NATURE VITALITY SHEET MASK 1 ks 49 Kč

Pleťová maska mi vůní připomíná pomerančový džus. Příjemně jemně voní. Na pleti je velice příjemná. Hydratuje, osvěžuje a po aplikaci pleť nelepí. 


BALEA CREME DUSCHE SPRCHOVÝ GEL (miniatura z adventního kalendáře 2019)

Sprchový gel jsem vytáhla až nyní. Schovávala jsem si ho na nějakou dovolenou, ke které díky situaci covidu nedošlo. Tak jsem jej vypoužívala nyní - před Vánoci. Gel má velmi výraznou a příjemnou vůni. Po přivonění cítím perníčky s polevou. Takové ty co se dají koupit v každém supermarketu. Je to úžasná vůně na podzimní/zimní období.

BALEA BODY LOTION TĚLOVÉ MLÉKO (miniatura z adventního kalendáře 2019)

Tělové mléko voní hodně skořicově a zkrátka jako Vánoce. Vůně pečení cukroví, vůně koření, cukru, jablek a těsta. Příjemně se nanáší i roztírá a nezanechává mastný povlak na pokožce. Vůně vydrží na pokožce hodně dlouho. 

AVON FAR AWAY REBEL EDP 50 ml 351 Kč

Velmi silná květinová vůně, řekla bych. Je zajímavá, těžší a vhodná spíše na podzim a zimu. Cítila jsem ji ze sebe hodně dlouho a to i z oblečení. Výdrž - super. 

FABERLIC BEL ANGE PARFEMOVANÁ VODA 30 ml 335 Kč

Příjemná svěží a zároveň jemně sladká vůně. Jednoduše zajímavá. Moc jsem si ji oblíbila u mamky a ta mi ji následně věnovala. Zamilovala jsem si tu vůni. Nicméně z těla či oblečení moc dlouho cítit nejde a to je velká škoda.











YVES ROCHER KRÉM NA RUCE KOKOS 30 ml 79 Kč

Krém má příjemnou jemnou kokosovou vůni. Tekutější konzistenci, díky které se výborně roztírá a rychle vstřebává. Není to krém pro intenzivní vyživení a hydrataci, to určitě ne. Je to přesně ten krém, který můžete mít kdekoliv a kdykoliv po ruce, pro rychlé zvláčnění pokožky rukou. Rychle se vsákne a tak nic okolo neumastíte.

BY TERRY INTENZIVNÍ BALZÁM NA RTY 7 ml 1179 Kč

Balzám jsem vyzkoušela díky tomu, že mi přišel v boxu. Když jsem viděla tu cenu, málem jsem spadla ze židle. Dvakrát jsem kontrolovala, zda vidím dobře. Jako že 1179,- za balzám na rty? No to jsem vážně netušila, že stojí tolik. Nikdy bych tomu asi ani nevěřila, kdyby mi to někdo řekl. Balzám měl příjemnou růžovou vůni. Příjemnou konzistenci, která nelepí. Na rtech je velice příjemný. Bohužel ale nezvláčňuje a nehydratuje až tolik, jak bych chtěla. A navíc zanechává na rtech divný bělavý efekt. Protože je zabarvený do mléčna. No co vám budu říkat. Takovou dardu bych za něj v životě nedala! A ani bych si ho znovu nepořídila. Znám mnohem levnější a lepší balzámy do stovky.

HAVLÍKOVA PŘÍRODNÍ APOTEKA PLEŤOVÁ MASKA OVES (vzorek)

Pleťová maska krémové konzistence s nevýraznou (skoro žádnou) vůní. Pleť po ní je příjemně jemná, vláčná a vypadá celkově hezky.

NIVEA BABY MY FIRST CREAM 30 ml (z DM boxu)

Tento mini dětský krém jsem našla v nějakém Baby DM boxu. A přátelé - i když se mi do spotřebovávání moc nechtělo a krém mi ležel asi rok v šuplíku - ani nevím z jakého důvodu - tak jsem byla absolutně ohromená po jeho prvním vyzkoušení. Tohle je ten nejpříjemnější tělový krém, jaký jsem tento rok vyzkoušela. A to je pro děti. Skvělá konzistence. Rychlé vstřebání. Vláčná a velice příjemná pokožka po aplikaci. Jemňoučká krásná vůně. Nemám absolutně co vytknout a tento produkt pasuji na jeden z TOP objevů tohoto roku. Rozhodně si jej pořídím v plném balení a budu používat jako tělové mléko. Je dokonalý.






GARNIER HYDRA BOMB PLEŤOVÁ MASKA 1 ks 49,90 Kč

Výborná pleťová maska. Má skvělé plátýnko. Dost napuštěné sérem. Krásně přilne k pleti. Je chladivá. Krásně vyživuje a hydratuje pleť. Neměla jsem ani potřebu, natírat se pleťovým krémem. Opravdu skvělá maska a má navíc překrásný obal.

YVES ROCHER SENSITIVE CAMOMILLE PLEŤOVÝ MYCÍ KRÉM 125 ml 249 Kč

Mycí krém je velice jemný přípravek na mytí obličeje. Jsem s ním moc spokojená. Nedráždí, nevysušuje, výborně myje a čistí. Nemám co vytknout. Balení vydrží ohromně dlouho. Úžasný kousek. Pro suchou či citlivou pleť to bude skvělá volba. Já mám pleť smíšenou/mastnou a je i na moji pleť úžasný.

BIELENDA VANITY SOFT TOUCH KRÉMOVÁ PĚNA 175 ml 74 Kč

Jedná se o jakýsi nadýchaný modrý krém, který se dá jednoduše rozetřít na pokožku. Je našlehaný a při roztírání bohužel rychle opadává. Než si stihnu oholit nohu, už na ní skoro nic nemám. Znám lepší produkty na holení. Krásně to voní a vypadá to skvěle, ale znovu bych to nechtěla.






Na závěr jsem vám chtěla ještě doporučit dva doplňky stravy. Vitamín C jsem si koupila na posílení imunity, jako každý rok. Byl moc dobrý, nebyl drahý a měl hodně tablet. Imunostim Prevent jsem dostala k svátku, tak jsem se ho rozhodla vyzkoušet. Byly to cucavé pastilky s mentolovou příchutí. Určitě taky fajn na posílení imunity. 

Ale největší radost mám z toho, že jsem za měsíc listopad 2020 dopsala celkem 7 tužek. Konkrétně jednu gelovku, jeden liner, jeden lihový fix, jeden klasický fix a tři zvýrazňovače. Jsem na sebe vážně hrdá a jsem ráda, že se má zásoba pomalu - ale zato jistě - tenčí. Sice je to blbost, ale dělá mi to velkou radost :D a o tom to je!




9 komentářů:

  1. Vůni Far Away Rebel jsem si hodně oblíbila a to nejsem úplně fanoušek intenzivních, těžších vůní. Dokonce jsem si teď objednávala další vůni z kolekce Far Away Rebel Diva a moc mi voní:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojky,
    Far Away je hodně oblíbená vůně, podle mě na tyto zimní měsíce jako dělaná. Na tvůj článek se spotřebovanou kosmetikou jsem se hodně těšila, vždy mě baví. Zaujal mě ten šampon Syoss a taky krém Nivea Baby, po tom se určitě porozhlédnu. Já mám taky radost ze spotřebovaných tužek a hlavně různých bloků a zápisníků. Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz
    PS: zvu tě ke mně na blog, kde právě probíhá soutěž o kosmetický balíček

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že tě baví. Určitě mrkni, je moc super.

      Vymazat
  3. Já myslím taky dopsala nějaké tužky. Mám jich na stole dva plné kelímky a střídavě je tahám, jak mi padnou do ruky. možná by bylo lepší si nechat na stole jednu a po vypsání vytáhnout druhou...
    Jinak mám doma ten mycí gel, ale ještě jsem ho nevyzkoušela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano ano, já právě vypisuju postupně a mám z toho velkou radost :)

      Vymazat
  4. Moc mě zaujaly ty pleťové masky, mohla bych každý den používat nějakou jinou - obecně jsou to mé oblíbené kosmetické produkty, takže po některé z tvých tipů se určitě podívám. :D :))

    OdpovědětVymazat
  5. Také mám docela dost kosmetických odpadlíků, ale dám je dohromady až po Vánocích, teď už není moc prostoru. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)