pondělí 1. února 2021

KOSMETIČTÍ ODPADLÍCI - LEDEN 2021

Máme tu první kosmetické odpadlíky za rok 2021. Věřím, že se těšíte na produkty, které vám ukážu a které se mi podařilo za leden 2021 spotřebovat či dopotřebovat. Novinkou v tomto článku je to, že vám u produktů budu nechávat odkazy, kde se dají jednotlivé věci zakoupit. Pokud by vás nějaký produkt zaujal, tak abyste si ho mohli jednoduše najít a případně hned koupit. Neslibuju, že budu nechávat odkazy úplně u všeho. U něčeho, co se mi na internetu nepodaří dohledat, tam odkaz bohužel nenechám. Stejně tak u věcí z adventních kalendářů. Tak jdeme na to. Pojďte se podívat na první kosmetické odpadlíky roku 2021!

VOLLARÉ COSMETICS FOOT MASK MASKA NA NOHY 75 ml 25 Kč 

Maska má velice příjemnou vůni. Nanášela jsem si ji v hrubší vrstvě na celá chodidla. Pokožka byla ráno krásně vláčná a vyživená. Maska si sice neporadí s úplně ztvrdlou pokožku na patách, ale celkově chodidla zvláční poměrně dobře.

K zakoupení: na internetu jsem k zakoupení nenašla


GARNIER SKIN NATURALS DVOUFÁZOVÁ MICELÁRNI VODA 400 ml 159 Kč

Micelární voda byla poměrně fajn. Myslím, že jsem ji v minulosti už měla, ale moc si to nepamatuju, jak mi seděla nebo neseděla. Tentokrát jsem s ní byla spokojená. Makeup rozpouští rychle. Nedráždí pleť a ani oči. Jen pokud jsem si dala až moc produktu na vatový tampon a dostalo se mi to nedopatřením do oka, trochu to štípalo. Jinak ne. Pokožka zůstane vláčná, ale ne nijak nepříjemně přehnaně mastná. 

K zakoupení: klik zde


ELKOS EXPRESS TROCKEN SHAMPOO SUCHÝ ŠAMPON 200 ml 63 Kč 

Suchý šampon jsem si objednala, když jsem si z internetu kupovala cappucino. Zaujala mě jeho nízká cena a chtěla jsem ho zkusit. Jinak se dá koupit běžně v Německu. Nádherně sladce voní. A co je ještě lepší - vůbec nezanechává bílý povlak ve vlasech. Hodně dobře vlasy odmastí a dodá objem. Vlasy jsou krásně provoněné po celý den a i druhý den. Za mě super kousek. 

K zakoupení: klik zde


BIELENDA SLIM CELLU CORRECTOR KOREKTOR SÉRUM PROTI CELULITIDĚ 250 ml 122 Kč 

Korektor nemůžu asi až tak úplně posoudit, protože jsem ho nepoužívala tak, jak by se měl. Má se používat pravidelně, na problematické partie a nejlépe 2x denně. To se mi vážně nechtělo, přiznávám se. Takže jsem si ho dávala tak cca jednou za dva dny a masírovala jsem si s ním zadní část stehen. Konzistence je krémovo-gelová. Chvíli trvá, než se vstřebá. Pokud sérum hodně vmasírováváte, začne po aplikaci jemně pálit. To je díky obsahu pepře. Nicméně pokud ho jen natřete, nepálí vůbec. Zda se mi zredukovala viditelnost celulitidy, to se mi moc nezdá. Ale není to tak, že bych věřila jen nějakému zázračnému krémíčku, to ne. Snažím se i cvičit na redukci celulitidy, hodně pít a tak podobně. Ale pokožka zůstala hezčí a vypadá zdravěji, to ano. Navíc sérum poměrně příjemně voní.

K zakoupení: klik zde


DOVE SHOWER MOUSSE WITH COCONUT OIL SPRCHOVÝ PĚNA 200 ml 89,90 Kč 

Sprchová pěna je poměrně dost hutná. Má nádhernou vůni. Vydrží ohromně dlouho. Stačí ji totiž vážně málo. Nádherně napění a pokožku dokonale umyje. Nevysušuje. Má praktické a skvělé balení.

K zakoupení: klik zde


ZIAJA INTIMATE CREAMY WASH MYCÍ GEL NA INTIMNÍ HYGIENU 500 ml 89,90 Kč 

Velmi jemně a nádherně vonící gel na intimní hygienu. Vůní mi připomíná něco jako produkty Dove. Zkrátka nádherná vůně čistoty. Gel je ve skvělém praktickém balení s pumpičkou. Při aplikaci na vlhkou pokožku vytváří jemnou pěnu, která výborně myje intimní partie. Nedráždí, nevysušuje a zanechá příjemný pocit čistoty.

K zakoupení: klik zde


ZIAJA MOISTURIZING HAND CREAM HYDRATAČNÍ KRÉM NA RUCE 80 ml 44 Kč 

Krém na ruce má mírně hutnější konzistenci. Dá se dobře rozetřít a poměrně rychle se vstřebává. Pokožku rukou dobře hydratuje a vyživuje a voní po mandlovém oleji.

K zakoupení: klik zde


ZIAJA ANTI-WRINKLE EYE CREAM PARSLEY OČNÍ KRÉM 15 ml 42 Kč 

Krém na oční okolí mi vyhovoval, co se týče funkce. Výborně vyživuje oční okolí. Dá se dobře a rychle rozetřít. Nicméně na pokožce zanechává mastnější film. U nějakých produktů mi to nevadí, ale přiznám se, že u tohoto očního krému mi to vadilo. Mastný film na očním okolí zůstal až do rána, kdy jsem si myla obličej, stále jsem ho tam cítila. Okolí očí bylo sice krásně vyživené, ale ta "mastnota" mi u něj fakt vadila. Často se mi taky stávalo, že jsem měla okolí očí takové jakoby napuchlé, nebo jak to říci. Spotřebovala jsem ho ale až do třičtvrtě a pak jsem ten malý zbytek dopotřebovala na pokožku těla. Už jsem si ho na oční okolí dávat nechtěla. 

K zakoupení: klik zde


MEDIK8 LIQUID REHYDRATION SERUM 10 ml (z LookFantastic boxu) 

Sérum jsem našla v jednom boxu a byla jsem z něj nadšená. Můj první produkt této značky. A zrovna takový TOP objev! Tohle sérum jsem si po pár dnech úplně zamilovala. Má jemnou gelovitou konzistenci, která po aplikaci jemně lepí. Ale není to nic nepříjemného. Ale ty účinky, to je dokonalost! Opravdu velmi viditelně vyhlazuje pleť a zjemňuje viditelnost prvních vrásek. Výborně hydratuje. Sjednocuje barvu pleti. Pleť je viditelně krásnější, projasněná a vypadá zdravě. Rozhodně budu zvažovat koupi plného balení, i když je to dražší kousek. Je úžasné. To je asi nejlepší pleťové sérum, které jsem zatím měla. Vážně dokonalost! :)

K zakoupení: klik zde


PURITY VISION DĚTSKÉ TĚLOVÉ MÁSLO S BIO KONOPNÝM OLEJEM 20 ml (z DM baby boxu) 

Máslo je velmi výživné a mastnější. Má takovou jemně našlehanou konzistenci. Pokud sháníte něco přírodního, tohle si nejspíš zamilujete. Máslo jsem používala na suchá místa a na chodidla. Dobře hydratuje.

K zakoupení: klik zde


ALVERDE FUSS-CREME 20 ml (z adventního kalendáře Alverde 2020) 

Z krému cítím hodně citron nebo citronovou trávu. Vůně je velmi svěží a příjemná. Konzistence krému je spíš jemnější. Chodidla dobře hydratuje, ale neporadí si s hodně tvrdou a popraskanou kůží. Doporučila bych ho proto spíš na léto a na takovou běžnou hydrataci. 

K zakoupení: nelze samostatně zakoupit


NIVEA CREME KRÉM 75 ml 64,90 Kč 

Tento klasický hutný Nivea krém jsem používala v zimním období na ruce. A to přes noc. To mi ta mastnota nevadila. Používala jsem ho taky na pokožku chodidel. Krém středně dobře hydratuje a vyživuje. Chvíli zanechá mastný povlak. Líbí se mi jeho klasická vůně. Na chodidla i na ruce je to fajn varianta, ale není to rozhodně ten nejvíc výživný krém, který jsem měla.

K zakoupení: klik zde

KADITION GEL POLISH odstín 503 8 ml 25 Kč 

Jeden z mých nejoblíbenějších zapékacích laků na nehty. Krásná bronzovo-zlatá hodně třpytivá barva. Výborně kryje. Dobře drží a balení vydrží dost dlouho. Tento lak jsem kupovala na Aliexpress a byla jsem s ním hodně spokojená. 

K zakoupení: Aliexpress


RIMMEL MAGNIF´EYES BÁZE POD OČNÍ STÍNY 6 ml 139 Kč 

Moje nejoblíbenější báze pod oční stíny. Pokud si ji nanesu, oční stíny se nehnou. Neslévají se do vrásek. Ani v létě ve vysokých teplotách. Dokonalá báze, za pár korun. Dokud se bude vyrábět, budu si ji kupovat.

K zakoupení: klik zde


AVON ECLAT MINI PARFEM 8 ml 129 Kč

Parfém voní příjemně, docela silně. Není to přesně můj typ vůně, který bych vyhledávala. Ale i tak jsem ho ráda používala. I když to bylo malé kabelkové balení, vydrželo hodně dlouho. Vůně ale moc velkou výdrž bohužel nemá, cítím ji jen dvě maximálně tři hodiny po aplikaci.

K zakoupení: klik zde


YVES ROCHER CUIR DE NUIT EAU DE PARFUM 4 ml (z adventního kalendáře Yves Rocher 2020)  

Sladká a výrazná vůně, která mi přijde taková "těžší". Na mě je hodně taková silná a těžká a sama bych si ji nepořídila. Hodně v ní cítím koření, vanilku a kakao s kávou. Pokud máte takové kombinace rádi, asi vám bude hodně vonět, nicméně já mám ráda jiný druh vůně. 

K zakoupení: klik zde


FOREO CALL IT A NIGHT PLEŤOVÁ MASKA 6 g (příloha časopisu) 

Tyto masky jsou určené pro Foreo. Nicméně já jsem je viděla jako přílohu k časopisu a řekla jsem si, že bych je i tak ráda vyzkoušela. Aplikovala jsem si dvě tyto mini masky na obě tváře a nechala působit. Následně jsem je otočila a dala jsem je ještě na čelo a nos. Jedná se o takové mini plátýnkové masky (jsou o kousek větší než běžný vatový tampon). Po aplikaci pleť dost lepí, což se mi moc nezamlouvá. Pleť je ale příjemně hydratovaná. Ale ten ulepený pocit na pleti zůstává velmi dlouho. Což je škoda.

K zakoupení: klik zde


VITO LIFE VITAMÍN D3 1000 I.U. 100 tablet 108 Kč

Vitamín D jsem si zakoupila především kvůli Covidu. Slyšela jsem, že výrazně pomáhá, když se tím člověk nakazí, tak že napomáhá zlepšit průběh a také napomáhá předcházet samotnému nakažení. Takže jsem ho zařadila do vitamínů, které jsem v zimním období brala. Tobolky jsou poměrně velké, takže pokud máte problém polykat větší tobolky, tyto vám asi nedoporučím. Mě to zas tak moc nevadí, ale větší tedy jsou, to ano. Jelikož jsem při braní tohoto doplňku stravy neonemocněla, přestože lidé okolo mě nachlazení byli, určitě nějakou částí k tomu pomohl, abych zůstala fit.

K zakoupení: klik zde


PS... HYDRATING ROSE WATER CREAM MASK 15 ml (dárek, cenu tedy nevím) 

Pleťová maska má takovou jemnou jílovou konzistenci. Poměrně dobře čistí pleť. Zklidňuje ji a zanechává vláčnou a jemnou. Po smytí je pleť příjemně sjednocená a vypadá čistě a zdravě. Balení vydrží na 4-5 aplikací.

K zakoupení: lze zakoupit v kamenné prodejně Primark



AVON CARE RADIANT WITH ROSE SHEET MASK PLEŤOVÁ MASKA 1 ks 35 Kč

Pleťová maska má skvělé plátýnko. Nesjíždí z obličeje, krásně přilne. Má příjemnou vůni a pleť je po sundání vláčná a hydratovaná.

K zakoupení: klik zde


ISANA HYDRO TUCHMASKE PLEŤOVÁ MASKA 1 ks 34,90 Kč

Tato kolekce pleťových masek se moc povedla. Má velmi příjemné plátýnko, které nesjíždí. Pleť je po sundání krásně svěží, vláčná a projasněná.

K zakoupení: lze zakoupit pouze v kamenné prodejně Rossmann


ISANA RELAX TUCHMASKE PLEŤOVÁ MASKA 1 ks 34,90 Kč

Opět jako u předchozí masky, vše super, spokojenost!

K zakoupení: lze zakoupit pouze v kamenné prodejně Rossmann


GARNIER HYDRA BOMB TISSUE MASK SUPER HYDRATING SMOOTHING + REPLUMPING 1 ks 49,90 Kč

Hodně napuštěné plátýnko, které krásně přilne na pleť. Maska má také příjemnou vůni. Po sundání pleť nijak zvlášť nelepí a je vidět, že dostala dávku hydratace.

K zakoupení: klik zde


ESFOLIO SNAIL ESSENCE MASK SHEET 1 ks 19 Kč

Na to jak je pleťová maska levná, je skvělá. Výborně napuštěná, nesjíždí z pleti, nedráždí. Příjemně osvěží a příjemně hydratuje. Pleť je vláčná a projasněná.

K zakoupení: klik zde




JAKÁ JE VAŠE SPOTŘEBA ZA LEDEN?
KTERÝ PRODUKT ZNÁTE NEBO VÁS ZAUJAL?


24 komentářů:

  1. Najviac ma teší, že som tento článok našla preto, že som sa v drogérii kukala na očný krémik od Zjaja. Teraz som fakt rada, že som si ho nekúpila. Ale spotrebovala si naozaj veľa produktov, ja toho určite spotrebujem menej, vlastne si nepamätám ani na jeden produkt, ktorý by som v januári dopoužívala, haha. Skôr mám svoje obľúbené produkty a veľmi málo ich mením. Každopádne vždy pred tým, než si niečo kúpim, hľadám a čítam všetky možné recenzie a tento článok je veľmi nápomocný :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba by ti sednul, každému sedí něco jiného. Ale mě ten mastný povlak zkrátka fakt rozčiloval :D

      Vymazat
    2. No práve mne strašne vadí, keď nejaký produkt zanecháva mastný film, takže myslím,že by mi nevyhovoval, hh.

      Vymazat
  2. To je pěkná spotřeba. :)) Myslím, že já bych tolik vypotřebovaných produktů dohromady nedala. :D :D
    Mě asi nejvíc zaujal ten korektor proti celulitidě. Ale nevím, jestli bych do toho šla.. souhlasím, hodně tomu pomáhá i cvičení a pitný režim. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě to musí být ve spojení s tím pitím a dobrým jídlem a pak to podpoří i nějaký ten kosmetický produkt :)

      Vymazat
  3. Máš slušnou spotřebu. Já, jak málo (skoro vůbec) používám masky, tak těch kousků nemám tolik. Článek teprve chystám. Musím ještě dofotit některé produkty...
    A v lednu žádná dopsaná propiska :D?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji děkuji :) Já masky miluju a používám je moc ráda. Nene, propiska bohužel. Teď to asi zas chvíli potrvá. :D

      Vymazat
  4. Ahoj Moni,
    na tento článek jsem se hodně těšila. Znám masky z Avonu a Isany. Taky jsem měla oční krém Ziaja, ale moc mě nezaujal. Článek o vypotřebované kosmetice teprve připravuji, vyjde asi ve čtvrtek. Není toho tolik jako poslední dva měsíce, ale je toho hodně. Nejvíce jsem dodělala tělovou péči, za to dekorativka mi momentálně ubývá pomalu. Na zítřek mám ale připravený článek o kosmetických novinkách a ten bude hodně nadupaný. Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani,
      já už doma ani dekorativky moc nemám. Maluju se sice takřka denně, ale mám jen produkty, které používám a mám ráda, žádné zbytečnosti.

      Vymazat
  5. Wau! Ja sa stále čudujem, ako možu niektori ludia tolko toho za mesiac spotrebovať. Ano viem, že to nie je len za jeden mesiac, že sa to používa dlhšie, a napr v januári sa to akurat minie, tak to zahrniem do tohto článku. No aj tak ja toho nikdy toľko nespotrebujem. Napr. za januar som sa snažila si to sledovat a minula som do dna 4 produkty...
    Každopádne mám rada takéto články, vždy rada pozerám, čo kto používa a ako bol s tým spokojny. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš, já se ani moc nesnažím, ale vždy se to nějak sejde. Ale třeba dodělat sprcháč nebo tělové mléko, to mi trvá :D

      Vymazat
  6. Veľmi ma zaujalo sérum od značky Medik8. O tejto značke som čo to už počula a rada by som ju aj ja vyskúšala.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  7. Jde vidět, že tě kosmetika opravdu baví a ráda zkoušíš :). Mě zaujala tělová másla a celkově krémy, ty mám ráda :D.

    OdpovědětVymazat
  8. Páni pěkný nášup spotřebovanců. :) Já znám akorát Niveu krém. U těch produktů na celulitidu vidím funkčnost při cvičení, trochu to pomáhá... zkoušela jsem už od různých značek.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, moc prima článek, mám takovéto ráda. ☺♥ Zaujal mě jednak suchý šampon, nevím, jestli se dá u nás koupit, případně kde...., no a potom Ziaja gel pro intimní partie, ten vídávám často.
    Krásný večer přeji. ☺♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, to mě těší:) Jojo, nechávala jsem tam odkaz u každého produktu, kde se dá koupit, stačí kliknout :)

      Vymazat
  10. Obdivuhodná spotřeba, u tebe vždy naleznu inspiraci. Ten suchý šampon vypadá hodně dobře. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Wow, so many products they all look great. Thanks for sharing

    OdpovědětVymazat
  12. Ziaja produkty jsou super :) díky za tipy!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)