úterý 9. března 2021

STŘÍPKY Z MĚSÍCE - ÚNOR 2021

Krásné úterý vám všem! Dnes tu pro vás mám opět článek, který se týká střípků z celého měsíce. Tentokrát je to únor 2021. Co se v únoru v kostce dělo a jaké střípky jsem stihla zaznamenat, na to se můžete podívat zrovna teď. Jediné co bych na úvod ještě zmínila je to, že to opět nehorázně rychle uteklo.. :)

STŘÍPKY Z MĚSÍCE (článek s neupravenými - autentickými fotkami - focenými většinou na mobil)

Na začátku února jsem si vyčlenila nějaké potraviny, které mi doma už delší dobu ležely a chtěla jsem je spotřebovat. Například i tato ořechová másla. Jedno jsem měla na dně a druhé mi dala mamka, že jí nechutná. Takže bylo skoro úplně plné. Obě jsem nakonec vypotřebovala a upekla z nich sušenky, které uvidíte níže. Objednali jsme si výbornou pizzu. Měla jsem pizzu s lososem a byla úžasná. Asi ta nejlepší pizza, jakou jsem měla. Opravdu skvělá. Jelikož jsem vyhrála soutěž s Billou na instagramu, přišla mi dárková kartička na nákup. A vyzkoušela jsem také opěvované omáčky z DMka, které jsou vážně dobré a je to skvělá rychlovka, když se vám nechce vařit a nebo nevíte co vařit. Mají i skvělé složení a stojí kolem 50-60 Kč.


Jelikož jsme stále v režimu, kdy nikam moc nemůžeme, využila jsem času doma a udělala si dva online kurzy. Jeden se základy digitálního marketingu a druhý o komunikaci. Oba jsem zvládla na výbornou a tak jsem na sebe vážně hrdá, že jsem se zas něco přiučila. Na začátku února byl všude sníh a mráz. Přítel mi připravil tvarohové knedlíky, které úplně miluju. A ty dělá doma pouze on. 


Byli jsme se projít na rozhlednu. Psala jsem vám o tom i samostatný článek. Nahoru se jít nedalo, bylo samozřejmě zavřeno, ale příroda okolo i samotná rozhledna byla moc pěkná. Po návštěvě rozhledny jsme si zašli "jen" pro dva džusy a dopadlo to samozřejmě narvaným košíkem. Jak jinak. Objednali jsme si jednou večer další pizzu. Opět jsem si dala lososovou. Ale z jiné restaurace. Vypadá sice skvěle. Ale byla odporná a hnusná. V úvodu článku jsem psala o nejlepší pizze - a tohle je regulérně ta nejhnusnější pizza, jako jsem jedla. Navíc mi po ní bylo ještě dva dny blbě. 


Objednali jsme si i thajské jídlo a dala jsem si něco s krevetami. Už si nepamatuju, jak se to jmenovalo, ale bylo to vynikající. Prošli jsme se na přehradu, kde bylo sice hodně lidí, ale byla tu skvělá a uvolněná atmosféra. Nádherně slunečný den. Nikdo se na nikoho nelepil a bylo vidět, jak jsou lidi šťastní. Že konečně začíná být krásně a že jsou alespoň venku, když se nic jiného nedá. Objednala jsem si z peněz z Vánoc zlaté naušnice, o kterých jsem už dlouho přemýšlela. A protože mám na každém uchu dvě dírky, do těch druhých jsem chtěla malé zlaté pecky s kamínkem. No a kočka mi opět zalehla krabičku s kosmetikou. Ona se nacpe všude. I do mini-krabice. Mrška malá.



V únoru byla také velká krize v našem vztahu s přítelem. Nebudu to dál rozvádět. Ale i proto ty dorty. Na nervy. Byly výborné, to ano. Přišel mi skvělý look fantastic box. Opravdu povedený obsah. A také mi přišel brandnooz box - a ten měl taky moc vyvedený obsah. Byla jsem po dlouhé době venku s někým známým a dostala jsem od kamaráda Raffaello. Bylo vynikající, miluju Raffaello.


V únoru bylo mnohdy moc nádherně a na některých místech úplně bez sněhu. Šli jsme na procházku na velkou louku, kde je letiště. Objednali jsme si kebap, protože přítel na něj měl už dlouho velkou chuť. A taky jsem si objednala na zkoušku nápoje z Fit-day. A tady už můžete vidět sušenky, které jsem v úvodu zmiňovala.


Venku bylo opravdu nádherně slunečno a dokonce mi bylo i vedro v bundě, což je jasné znamení toho, že přichází jaro. Fit-day nápoje jsou super a tak jsem si je dělala docela často. Upekla jsem ořechovou bábovku, která se mi při vyklápění uplně rozpadla, ale byla výborná. Poprvé jsem zkoušela udělat pečenou cizrnu s kořením a byla vynikající.


Udělala jsem si i objednávku nějaké kosmetiky - opět z peněz co jsem měla ještě z Vánoc. A z poukázky, kterou jsem v Bille vyhrála, jsem koupila krevety a další dobroty a udělala jsem nám s mamkou a přítelem výbornou thajskou polévku, krevety a domácí sushi.


Byli jsme opět na procházce, když bylo venku nádherně. Tentokrát jsme byli v takovém menším lesíku a na jednom "sídlišti". V Lidlu jsme si v italském týdnu koupili nějaké dobroty do zásoby. A udělali jsme si doma pizzu.


Udělali jsme si "výlet" do obchodu, kam jsme si objednali nějaké zboží. A šli jsme taky vyzvednout stůl, který nám po dlouhé době přijel na prodejnu. Takže máme doma nový krásný konferenční stolek. A koupili jsme i nějaké dobroty a opět s mamkou a přítelem jsme si doma dali dortík a kafe a tak. Byli jsme se projít i na přehradě, kde bylo opět krásně a jarně.


Opět jsem se byla projít venku, tentokrát s jiným kamarádem. Na chvíli jsme alespoň pokecali a byli na čerstvém vzduchu. Cestou jsem si vyzvedla svou objednávku z Candy Store. A s přítelem jsme se byli projít u kapličky, kde bylo nádherně.


Tady můžete vidět opravdu povedený obsah brandnooz boxu. A taky naší skvělou večeři. Pečený balkán s paprikou a česnekem a česneková bagetka. Jako dezertík mini tiramisu a výborný shot z Lidlu. Upekla jsem taky muffiny z krabice, ale překvapivě byly moc dobré. A přišla mi trika ze spolupráce - z bezvatriko.cz.


Objednala jsem si ještě pár kousků z kosmetiky, které jsem zapomněla objednat v první objednávce, kterou jsem vám ukazovala výše. Chybělo mi ještě lepidlo na řasy - to staré už bylo vyschlé a opatlané. Zvolila jsem lepidlo DUO. Také jsem přihodila tekutou rtěnku, protože měla nádherný odstín a byla za skvělou cenu a navíc mám z této edice už jednu doma a nosila jsem ji celé léto a jaro. A udělala jsem lívance z podmáslí. S lískooříškovou pomazánkou a ovocem.


JAKÝ BYL VÁŠ ÚNOR?


24 komentářů:

  1. Skvělý článek, tyto články miluji a budu také psát. Koukám, že miluje pizzu a rádi ochutnáváte dobrá jídla, mám to podobně. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spíš se to tento měsíc s tou pizzou nějak sešlo :D taky jsem se divila, kolikrát jsme ji měli :D normálně ji tak často nemáme :)

      Vymazat
  2. Také mi únor rychle utekl! :) Lososovou pizzu jsem nikdy neměla a ani mě moc neláká a to lososa miluju...

    OdpovědětVymazat
  3. Online kurzy sú super nápad v tomto domasedavom období. Och a inak to jedlo. Akurát som obedovala ale pri tom pohľade na tie mňamky mi hneď vyhladlo.

    xxAlexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Moni, na tento typ článku se pokaždé těším. Vždy si říkám, že bych ho mohla taky zkusit psát, ale jak jsem celé dny doma a sedím u počítače sedm hodin denně a pořád učím, tak mám dny fakt nudné. Největší dobrodružství je cesta do obchodu. Na základě tvých videí jsem zkoušela ten pepis shop a objednala jsem si nějaké sladkosti. Nejvíc mi chutnaly ty poky, asi jahodové byly nejlepší:-) Těším se na kosmetické články, když vidím, kolik nových kousků jsi pořídila:-) Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, to mě moc těší, že se na to těšíš :) Jo, to je občas největší dobrodružství, no... :D Pepis shop je super za mě, mám tam ráda hodně věcí. Taky se měj krásně :)

      Vymazat
  5. Pizza vypadá skvěle, sakra dlouho už jsem si žádnou neobjednala - budu to muset napravit! :D :) Jinak super, že jsi také vyrazila na několik procházek, člověk dokonale pročistí hlavu. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mě vždycky nejvíc láká to jídlo. :D :D Ale je blbý, že mám pak hrozný chutě. :D

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, moc pěkné zachycený měsíc. Koukám, že pizza je oblíbené jídlo, super! Moc se mi líbí procházky a inspirovala jsi mne Candy-store. ☺♥
    Krásné dny přeji.

    OdpovědětVymazat
  8. Taky mi únor rychle utekl. Vlastně ani nevím jak... Ale povedlo se nám před úplným lockdownem vyrazit na jeden výlet za Prahu a fajn byl i okamžitý nápad navečři ve vídeňském stylu. A pokud jde o pizzu, my se jistíme mraženou od Dr. Oetkera - když natáhnu home office příliš dlouhou a nechce se mi už nic vařit, sáhneme do mrazáku...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, tak to je na rychlooběd super :) My máme většinou v mrazáku hranolky, ty miluju z horkovzdušné fritezy a k tomu rychle udělám maso na pánvi a je to :)

      Vymazat
  9. Skvělý měsíc jsi měla. Pizzu s lososem jsem ještě neměla, ale mám ho ráda, tak musím někdy takovou pizzu vyzkoušet. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vyzkoušej :) Tohle byla pizza se smetanovým základem a lososem a byla super

      Vymazat
  10. Tyhle články miluju! Pro mě byl únor hrozně rychlý, nastoupila jsem do nové práce, oslavili jsme Valentýn a přítel měl narozeniny. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Mám rada takéto zhrnutie mesiaca. Jedlo vyzerá výborne a náušničky sú nádherné!
    Pekný víkend,
    A.

    OdpovědětVymazat
  12. Ahojky :)
    To samé burákové máslo má přítel doma :D
    Také má BILLA CLUB CARD :D
    Máš tu plno dobrůtek :D

    Simix
    http://novinky-simic.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  13. Super, únor i když já osobně mám ráda radši jarní a letní měsíce. Už ani nevím co jsme podnikavý v únoru, ale na co jsem se chtěla zeptat na ten kurz marketingu od Googlu. Na kolik takový kurz vyjde a co vše obnáší? Jestli se tam dá naučit i něco takového co se týká oblasti optimalizace pro vyhledávače. Díky kdyžtak za info.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)