úterý 27. dubna 2021

BRANDNOOZ BOX - KVĚTINOVÁ NADÍLKA

Krásné úterý vám všem! Dnešní článek bude věnovaný Brandnooz boxu s názvem květinová nadílka. Tentokrát mi box přišel naprosto nečekaně. Nezkontrolovala jsem si totiž v pátek email a ani přes víkend. A v pondělí ráno mi do práce volala pošťačka, že má pro mě balík, jestli jsem doma. Byla jsem docela překvapená, protože jsem nic nečekala a o to větší překvapení to bylo, když jsem pak v pondělí večer na emailu našla oznámení o odeslání boxu. Vždycky když mi přijde email o odeslání boxu, tak si ihned měním doručení na odpoledne, protože to jsem doma. No ale to jsem teď nestihla a tak jsem si box vyzvedla na poště. A co se v něm ukrývalo a jak jsem s ním spokojená, na to se můžete teď podívat.

NESCAFÉ CAPPUCINO INSTANTNÍ KÁVA 57,90 Kč 
Já sama si takové produkty nekupuju, protože nepiju kafe s kofeinem jelikož mi po něm není dobře. Cappucino ale nemá moc vysoký obsah kávy a tak ho nejspíš vyzkouším a pokud mi po něm nebude špatně a bude dobré, ráda si ho budu dávat.

NESCAFÉ LATTÉ INSTANTNÍ KÁVA 57,90 Kč
Latté opět piju jedině bez kofeinu. Ale stejně jako u cappucina - nemá v sobě moc vysoký obsah kávy a tak ho nejspíš vyzkouším a jsem zvědavá na to, jaké bude. Snad mi ani po jedné z těchto novinek nebude špatně, uvidíme. 

HANNASAKI FRUIT FENYKL PRO DĚTI A KOJÍCÍ MATKY 87 Kč
Ovocný čaj ze sušeného ovoce má obsahovat vitamíny, minerály, stopové prvky a antioxidanty. Předchází plynatosti a napomáhá odkašlávání. Podporuje tvorbu mateřského mléka a posiluje imunitu. Obsahuje fenykl, brusinku, jahodu, jablko, černý rybíz, šípek, lékořici, čekanku a červenou řepu. Osobně jsem na tento čaj moc zvědavá a i když není určený přímo pro mě, ráda ho vyzkouším. Vypadá moc zajímavě a dle složení i chutně.


HAVLÍK POHODOVKY 34,90 Kč
Jedná se o velmi dlouhé tenké tyčinky, které jsou vyrobené z 80% z regionálních surovin. Vyrábí se v novém domácím závodu v Krnově. Tyčinky moc nevyhledávám a sama většinou nekupuju. Nicméně jsem na ně zvědavá, jak budou chutnat. Takto dlouhé tyčinky jsem snad ještě nikdy neměla. Věřím že k nějakému filmu a nebo na oslavu budou fajn variantou.

BOMBUS RAW ENERGY SALTY CARAMEL AND PEANUTS 29 Kč
Zdravé ovocné raw tyčinky od značky Bombus si sama ráda kupuju. Nejraději mám kakaovou variantu. Slaný karamel jsem zatím nezkoušela a moc ráda ochutnám. 


PODRAVKA NATUR PŘÍSADA DO JÍDEL 38,90 Kč 
Podravka už v boxu byla několikrát a moc nadšená z ní upřímně nejsem. Sama si ji nekupuju. Když už jí mám doma, tak jí asi nějak využiju a přidám ji po troškách třeba do polévky. 

VITANA HOVĚZÍ BUJÓN 41,90 Kč
Bujóny používám, ale popravdě nejraději mám bujóny, které mají želé konzistenci a jsou v těch mini plastových vaničkách. Ty mi přijdou nejlepší a nejpraktičtější. Hovězí bujón ale určitě najde svoje využití. I když to není žádný wow produkt a do boxu bych to asi úplně necpala.

RAJEC BIO KOUZLO ČISTÉ PŘÍRODY 2 x 16,50 Kč
Vody Rajec opět sama nějak pravidelně nekupuju. Čas od času si ji ráda koupím pokud jsem třeba někde na výletě a nebo zkrátka mám chuť si ji dát a nemám u sebe nic k pití. Kupovala jsem si mateřidoušku a nebo pampelišku. To jsou dvě příchutě, které mám nejvíce v oblibě. V boxu jsem našla příchuť máty a bezového květu a malinu s ostružinou. Vody jsem už vyzkoušela a jsou velmi dobré a chutné. 

Jako poslední jsem v boxu našla časopis. Je to konkrétně časopis pro děti, takže ten já nevyužiju. Pošlu ho dál někomu, kdo ho využije a bude z něj mít radost. Celkový dojem z boxu je tak půl na půl. Produkty jako podravka a bujón mi tu přijdou zbytečné. Vody jsou většinou takovým nudným doplňkem do boxu. Nejvíc mě zaujaly ty kávy, čaj a tyčinka. Box tentokrát hodnotím 2,5/5.









JAK SE VÁM LÍBÍ OBSAH BOXU?

*Produkt mi byl poskytnut za ZVÝHODNĚNOU CENU k vyzkoušení. NEJEDNÁ se o placenou spolupráci! 
Děkuji www.novinkyschuti.cz 

18 komentářů:

  1. Bohužel tentokrát za mě nic moc :-) Udělala mi radost snad jen Raw tyčinka a ještě tyčinky Havlík.

    OdpovědětVymazat
  2. To cappuccino a latté bych si nechala líbit, skvělý obsah! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyhle dva kousky mě zaujaly, ale jinak obsah slabota za mě..

      Vymazat
  3. Ahoj - první!! ... od koho vidím - čtu tento obsah boxíku. Tedy za mne tedy tak 20% max, využila bych dva produkty, zbytek rozdala, ale to je o osobních prioritách. Takže jsem ráda, že již boxík neodebírám, ale vždy si o tom ráda počtu. Každopádně díky za článek. Krásný večer. ☺♥
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že jsem první od koho článek vidíš :)

      Vymazat
  4. Já tentokrát taky nadšená nebyla. Článek teprve chystám, tak pak na mé dojmy můžeš kouknout (asi vyjde zítra).

    OdpovědětVymazat
  5. Úplne s tebou súhlasím, Mňa samú by taktiež najviac potešili kávy, čaj a tyčinka. Ale tak aj bujón určite využiješ alebo podaruješ rodine.

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, využiju i to, ale nadšená z toho nejsem no :D

      Vymazat
  6. To vypadá pěkně! Tyhle boxíky mám ráda, i když už dlouho jsem si nic takového nekoupila.
    Největší radost by mi udělali asi Rajec, ty totiž miluju!

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, jj naprosto souhlasím s celkovým hodnocením, já bych možná využila jen dva produkty, takže za mne opravdu Nee a jsem ráda, že již boxík neodebírám. Nicméně moc pěkně nafoceno. ☺ Krásný den přeji.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  8. Noo, měla bych to asi stejně.. moc by mě balíček neoslnil, moc produktů bych nevyužila.. :D Ale na to kapučíno mám teď chuť. :D

    OdpovědětVymazat
  9. Boxík jsem již viděla u jedné blogerky, připadá mi, že ten předchozí byl o něco lepší.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)