středa 7. dubna 2021

STŘÍPKY Z MĚSÍCE - BŘEZEN 2021

Krásnou středu vám všem! Dnes tu pro vás mám opět shrnutí dalšího měsíce a to března 2021. Březen byl ve znamení velké změny a to rozchodu z dlouholetého vztahu a stěhování. Taky jsem si nakoupila spoustu nového oblečení a doplňků, obarvila si vlasy a mnoho dalšího. Pojďte se na to podívat..

STŘÍPKY Z MĚSÍCE (článek s neupravenými - autentickými fotkami - focenými většinou na mobil)


Na začátku března jsem udělala čistku ve svém oblečení a vytřídila věci, které nenosím a nosit nebudu a nebo jsou už hodně zničené. Něco jsem vyhodila a něco odnesla do kontejneru na oblečení, ze kterého to jde na charitu. A protože spousta kousků opustila můj šatník, doplnila jsem šatník kousky novými. Vybírala jsem zejména trika s dlouhým rukávem, svetříky a podobně. Pořídila jsem si po X letech taky dvě nové kabelky. Úplně jednoduché a stejné. Jen každou v jiné barvě. Do domácnosti jsem dokoupila nějaké věci a udělala jsem si radost difuzérem.


Na začátku března jsem ještě nevěděla, že se budu stěhovat. A tak jsem se dál snažila upravit byt. Pořídili jsme nová stínidla na okna. Byli jsme se projít, protože to venku vypadalo nádherně a jako na jaře. Sluníčko pražilo neskutečně, byla to paráda. A můj miláček neustále okukoval novou umělou květinu.


Projít jsme se byli i na letišti, kde skoro nikdo nebyl, ale bylo tam nádherně. Chtěla jsem upéct šneky se skořicí a máslem. No a trochu víc jsem je připekla, protože jsem na ně zapomněla. No jo, stane se. Dostala jsem od přítele bonbonieru a hrneček ke dni žen. Což mě moc potěšilo. A přišel mi můj poslední box z předplatného look fantastic boxu. Někdy předplatné nejspíš obnovím, bylo to moc fajn.


Protože byla opět dobrá akce na Fit-day, objednala jsem si další nápoje do zásoby. V DMku mě zaujal zázvorový 7-dmi denní shot a vonný levandulový olejíček. Doplnila jsem zásobu vitamínů a to vitamínu D a vitamínu C. A Lilinka si oblíbila spinkání na mojí teplé dečce. Takže já jsem se klepala zimou, jen aby ona měla pohodlí :D miluju jí. 


Doplnila jsem taky zásobu čajů - dokoupila jsem čaj na virozu, který pomohl mamce, jelikož měla bohužel Covid. A tento čaj je dobrý i na klasické nachlazení, chřipku a na vše. Opravdu výrazně pomáhá a chci ho mít pořád doma v zásobě. A chtěla jsem vyzkoušet taky čaj na nízký tlak, tak věřím, že bude dobrý. Objednala jsem si nějaké nové knížky o pozitivnějším myšlení. Dřív jsem se o toto téma hodně zajímala a ráda bych to obnovila. Udělala jsem ze zbytků domácí tiramisu. A objednali jsme si dobroty s asijské restaurace.


Jelikož se nikam pořádně nemohlo, šli jsme alespoň k večeru ven na procházku do přírody. Natrhala jsem sobě a mamce kočičky pro radost. Pořídila jsem si nové baleríny a dvoje nové bačkory, které už opravdu potřebovaly obnovit, protože ty staré byly v hrozném stavu. No a bohužel jsem začala balit věci, protože jsem ukončila skoro 4-letý vztah.


Třídila jsem věci v domácnosti pravidelně, nicméně i tak jsem našla věci, které jsem s sebou stěhovat nechtěla. A tak jsem se probírala věcmi a balila opravdu jen to, co chci. Spoustu věcí jsem vyhodila a nebo dala na bazar za odvoz. Kočička cítila že se něco děje. A byla na mě naštvaná. Protože takovýhle postoj a pozici má vždy jen, když se bojí nebo je naštvaná. Mrzí mě, že s ní nebudu dál, je to moje zlatíčko. Stěhování tedy pokračovalo. Mamka nám koupila na nervy a pro lepší náladu alespoň zákusky.


Měla jsem objednané dvě polevy třeba na ovesnou kaši nebo na různé dezerty. Vybrala jsem si variantu bílá čokoláda a karamel. Jsou bez cukru, ale opravdu moc dobré. Po několika dnech jsem se kompletně přestěhovala. A protože jsem chtěla už delší dobu nějaký nový zlatý prsten, řekla jsem si, že kdy je lepší čas než teď. A pořídila jsem ho sama sobě i jako takovou vzpomínku na tento vztah. Na konci března jsme slavili moje narozeniny, které mám na začátku dubna. Sice to bylo hodně divné, zvláštní a upřímně jsem si to moc neužila díky té situaci, ale i tak jsem dostala nádherné dárečky a jsem za to moc vděčná. 


Mamka udělala vynikající langoše, které prostě umí nejlíp na světě. Stejně tak žemlovku, kterou můžete vidět níže. Tu jsem si přála i jako večeři k narozkám :D je výborná! Obarvila jsem si vlasy na tmavou. Alespoň zas nějaká změna. A nechala jsem si v březnu pro svůj vlastní klid vyjet dokument o bezdlužnosti. Čas od času si pro jistotu nechám udělat takový dokument i na zdravotní pojišťovně. Jsem na tohle hodně pečlivá a nikdy bych nechtěla někde mít jakýkoliv dluh. 


Udělali jsme si s mamkou výbornou večeři a to těstoviny, zeleninový salátek a hovězí maso. Vše polité výbornou sojovkou. Mňam. Jelikož jsem po stěhování neměla kam dát svoji kosmetiku, pořídila jsem si novou komodu. A taky jsem probrala svoji sbírku DVD a udělala jsem si v ní pořádek. Vytřídila jsem filmy, které jsem kupovala příteli a na které bych já nekoukala a dala to na bazar. A na konci března jsem si dala poprvé za tento rok hrachové lusky. Ty naprosto miluju.







JAKÝ BYL VÁŠ BŘEZEN?

16 komentářů:

  1. Ahoj, můj březen byl celkem "rozmanitý". ☺♥ Moc pěkný článek.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  2. Ten rozchod mě mrzí.. Je to na nic, i když to třeba bylo z tvé strany.. Je to velká změna. Já jsem měla pěkně dlouhou dobu pocit, že jsem úplně ztracená.. Než si člověk na tu změnu zvykne.. Ale po pár týdnech jsem byla ráda, že jsem se odhodlala.. Tak pevné nervy přeju.. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Verím, že sa už cítiš lepšie. Musel to byť pre teba veľmi silný mesiac a páči sa mi ako otvorene o tom hovoríš, to ja ešte moc neviem. Ja som sa tiež rozišla s mojím priateľom minulý mesiac a hoci i chýba mám pocit, že som urobila dobre. Je to síce divné mať teraz toľko veľľľa času pre seba a byť vlastne stále sama, ale teším sa na toto. Akurát dnes som sa už dala celkom dokopy a mám v pláne si napísať čo všetko chcem robiť, v akých oblastiach chcem na sebe pracovať aby som to využila naplno.

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Změna to je každopádně a hlavně když jsi X let zvyklá na nějaký "stereotyp" tak je to vážně velká rána a obrovská změna každodenního života.

      Vymazat
  4. Ahoj Moni,
    březen nebyl rozhodně snadný měsíc, ale je už za tebou, tak snad bude vše už jen lepší:-) Líbí se mi, že si umíš na všem najít něco pozitivního. Jinak s těmi dluhy to mám stejně jako ty. Sice si dovolím utrácet docela dost za knihy a kosmetiku, ale nikdy nejdu do dluhů, prostě si kupuji jen to, na co mám. Líbí se mi nové oblečení, také se chystám na čistku v šatníku. Chtěla bych vytřídit i nějaká starší povlečení, která se mi třeba už nehodí do ložnice nebo mi nesedí materiál (ekzém mě momentálně činí velmi vybíravou). Kde jsi sehnala balerinky? Taky nějaké potřebuji...
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz
    PS: u mě na blogu zrovna běží knižní soutěž, zvu tě - http://ciculka.cz/velikonocni-giveaway/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, Hani. Já jsem se v poslední době hodně zaměřila na třídění toho šatníku a obměnu. Nějak mě to začalo bavit. Balerínky kupuju na Sinsay :)

      Vymazat
  5. Hezký článek. Já pořád s tímto konceptem koketuji, přijde mi hezké mít jednotlivé měsíce takto shrnuté, ale pak nemám dost fotek, už si vlastně nepamatuju, co všechno se stalo...
    MMCh - píše článek postupně a nebo pak najednou na konci měsíce?

    OdpovědětVymazat
  6. Snad ti změna přinese jen samé dobré věci a bude vše v pohodě. :)
    Jinak o Fit day také přemýšlím, dříve jsem s nimi měla spolupráci a sice hrachový protein samotný mi vadí, ale ve smoothie, nebo v palačinkách ne a ráda bych to obměnila se živočišným proteinem.
    Procházky jsou vždycky fajn a teď s lepším počasím a uvolněním jich může být víc a víc.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji. Mě právě ten hrachový nevadí a chutná mi to :)

      Vymazat
  7. Tyjo měla jsi docela šílený březen. Snad už bude jen líp, věřím, že tě sluníčko nabije pozitivní energií:)

    OdpovědětVymazat
  8. Super fotky. Miluju takové články.
    Ukončení vztahu mě moc mrzí, je to vždycky těžké, ať už to ukončí jakákoliv strana.. :((
    Je skvělé to, že si hlídáš bezdlužnost! Opravdu!
    A moc by mě zajímalo, jak funguje Philips Lumea, jestli stojí za koupi. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Philips Lumea udělám článek, ale až za delší dobu :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)