neděle 30. května 2021

JARNÍ DM BOX - 2021

Krásnou neděli vám všem!

Co říkáte na to bláznivé počasí? Já se tomu nepřestávám divit. Je květen a venku je na zimní bundu. Obě zimní bundy jsem měla už vyprané a uložené ve skříni. Ale to jsem docela uspěchala, protože tu tenčí jsem musela stejně opět vyndat a nosila jsem ji takřka celý květen. Doufám, že se počasí umoudří a že konečně budu moct nosit jen lehčí koženkovou bundu a nebo jít ven i bez bundy a obav z toho, že někde umrznu :D Nakoupila jsem si i nějaké dlouhé letní šaty a tak doufám, že bude vůbec příležitost na to, abych je vytáhla z šatníku a unosila je, protože se na ně moc těším.

Ale jdeme už k pointě dnešního článku. Dnes bych vám ráda ukázala obsah DM boxu - jaro 2021. DM drogerie měla tento box v prodejnách a tak jsem si pro něj hned ráno došla. Cena byla 199 Kč, ale já měla na kartičce body a tak jsem za něj platila jen 149 Kč! A to se už vážně vyplatí. Co chci hned na úvod zmínit je to, že v poslední době mají všechny DM boxíky nádherné krabice. Konkrétně tato krabice, je jedna z nejhezčích, kterou mám. Obecně si krabice nechávám a skladuju v nich v šuplíku nebo ve skříni různé věci. Například laky na nehty, kosmetiku, věci k foťáku, silonky a podobně. Většinou žádnou krabici od DM boxu nevyhodím. Mají šikovnou velikost, která mi skvěle sedí do komody do šupíků a jsou jednoduše nádherné. Navíc já organizuju většinu svých věcí ve skříních a v šuplících do boxů a krabiček. Je v tom pak pořádek a vše je krásně roztříděné a má své místo.

Co mě z boxu potěšilo úplně nejvíce je šampon Elseve, který mě zaujal už v reklamě a u nějakých youtuberek. Jelikož mi dochází micelární voda, tak i její přítomnost v boxu mě opravdu moc potěšila. Je to opět novinka od značky Nivea a navíc velké balení. Dalším zajímavým kouskem je ústní voda s uhlím od Signalu, která vypadá opravdu originálně. A to díky své černé barvě. 

Masku na nohy od Neutrogeny jsem ještě neměla, ale moc ráda vyzkouším. Všeobecně mám masky na cokoliv velmi ráda. Stejně tak i pleťová maska Garnier - opět skvělý kousek do boxu a jsem za ní moc ráda a těším se na vyzkoušení. V boxu se nacházel i lubrikační gel, ze kterého sice nejsem nijak nadšená, ale nemohu říct, že by u mě nenašel využití. Ale stejně bych byla raději, kdybych místo něj našla v boxu nějaký kosmetický kousek.

Mycí gel na obličej a tělo jsem už v nějakém boxu tuším měla, ale nepamatuju si, jaký byl. Korektor od značky Trend it up určitě využiju. Není to sice nejsvětlejší odstín (já si vždy kupuju nejsvětlejší odstíny korektorů), ale když se (snad) trochu opálím, využití zajisté najde. Posledním kouskem je peeling na rty od značky Balea, který příjemně voní a je velmi jemný.



A pokud vás zajímá, jaká by byla cena produktů při zakoupení samostatně, rozhodla jsem se tu vypsat seznam i s cenami, které má DMko na svém e-shopu. 

Elseve šampon na vlasy - 64,90 Kč
Nivea Hydra Skin Effect micelární voda -179 Kč
Signal ústní voda - 89,90 Kč
Neutrogena maska na nohy - 99 Kč
Garnier pleťová maska - 64,90 Kč
Durex lubrikační gel - 299 Kč
Sebamed mycí gel - vzorek
Trend it up korektor - 59,90 Kč
Balea peeling na rty - 29,90 Kč

Kdybych produkty zakoupila samostatně, zaplatila bych: 887 Kč
Když jsem produkty zakoupila v boxu, zaplatila jsem: 199 Kč (já s body a slevou 149 Kč)






JAK SE VÁM LÍBÍ OBSAH BOXU A KRABICE? KUPUJETE SI TAKY DM BOX?

14 komentářů:

  1. J8 jsem box nestihla :(. Plánovala jsem si pro něj zabahnout ráno, ale nasypaly se na mne pracovní úkoly, takže jsem se od PC dostala až odpoledne a to už ho ani v jedné se tři prodejen, kterou jsem zkusila, neměli. Obsah i tentokrát vypadá dobře - myslím, že box se za tu cenu vyplatí skoro vždycky, i když tam člověk najde nějaký produkt, který mu úplně nesedne, tak ty zbylé to vynahradí. Krabice taky využívám na uskladnění různých věcí - ve dvou mám kosmetiku, v jedné věci na šití...
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jo, tak ta krabice je fakt boží :-) Obsah taky fajn.

    OdpovědětVymazat
  3. Obsah DM boxu vypadá celkem dobře :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ta krabice se mi líbí. I obsah. Nejvíce by mě potěšila asi maska na nohy a taky ten šampon. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Krabice nádherná a obsah také skvělý. Většinu produktů bych určitě využila. :)) A jak to s těmi boxy je? Kdy je mívají v prodejně? Jsou rychle vyprodané? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, jsou velice rychle vyprodané. Kdy budou většinou oznamují v DM newsletteru v emailu.

      Vymazat
  6. Ahoj Moni,
    já jsem box stihla, dostala jsem na prodejnu ráno, protože mi naštěstí odpadla první hodina. Když jsem přišla, byly na kase poslední tři, když jsem odcházela, ani jeden. Já jsem kupovala samozřejmě jen jeden. Ta krabice je krásná, až bych řekla, že na tomto boxu asi to nejlepší, i když s obsahem jsem spokojená. Já měla jinou verzi, tak se můžeš mrknout ke mně na blog, co jsem tam objevila já. Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja mela dikybohu vzdy jeden z tech nejlepsich obsahu (pro mě) tak jsem za to moc ráda.

      Vymazat
  7. Mně se box líbí, asi bych využila hodně věcí :)

    Somemthingbykate

    OdpovědětVymazat
  8. Box má skvělý obsah, všechny produkty by mě moc potěšily! :) I ta samotná krabice je nádherná! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)