sobota 1. května 2021

KOSMETIČTÍ ODPADLÍCI - DUBEN 2021



DOVE INTENSIVE REPAIR ŠAMPON PRO POŠKOZENÉ VLASY 250 ml / 54,90 Kč

Šampon má nádhernou vůni. Výborně pění i při použití malého množství. Pěna je velmi hutná a skvěle se s ní myjí vlasy. Po umytí jsou vlasy krásně uhlazené, čisté a lesklé. Nicméně se bohužel rychleji mastí.

K zakoupení: ZDE


PANTENE PRO-V 3 MINUTE MIRACLE INTENSIVE REPAIR KONDICIONÉR 200 ml / 89,90 Kč

Kondicionér nádherně voní a vůně zůstane následně i ve vlasech. Vlasy jsou již při smývání nádherně hebké a splývavé. Po uschnutí jsou vlasy uhlazené a krásně lesklé. Jelikož mám objemnější vlasy, které všude poletují, mám uhlazenější efekt ráda. Co mi ale hodně vadí je balení produktu. Když je v balení půlka a méně, absolutně se to nedá vymačkávat. A natož mokrýma rukama ve sprše. To je tragédie. Kdyby byl kondicionér v normálním balení, bylo by to lepší.

K zakoupení: ZDE


PERCY REED SESSION HOLD SPREJ NA VLASY 50 ml / 375 Kč (cena za plné balení)

K tomuhle laku na vlasy mohu napsat jen jediné - byl to obyčejný lak na vlasy. Rozhodně bych nedala tolik peněz za plné balení. Vlasy neslepuje a docela dobře zafixuje účes.

K zakoupení: ZDE


YVES ROCHER PURBLEUET DVOUFÁZOVÝ ODLIČOVAČ MAKEUPU 200 ml / 269 Kč

Odličovač jsem si pořídila na mnohá doporučení. Na mě byl popravdě až moc mastný. Oční make up rozpouští poměrně rychle a dobře. Určitě bude na odličování, díky obsahu oleje, šetrnější a bude to lepší i pro řasy. Nedráždí oči ani pokožku v očním okolí. Ale díky tomu, že byl na mě moc mastný, bych si ho znovu nepořídila.

K zakoupení: ZDE






REXONA MAXIMUM PROTECTION ACTIVE SHIELD ANTI-PERSPIRANT 45 ml / 99 Kč

Rexonu Maximum protection většinou používám v létě ve velkých vedrech, ale nyní jsem ji používala i přes zimu. Asi jsem si vybrala špatnou variantu, protože tato varianta zanechává neskutečně bílé fleky na oblečení a následně i mastné fleky, které nejdou vyprat. Znovu bych si tuto variantu už nepořídila. Proti nepříjemnému zápachu ochrání dobře, ale díky flekům bych ji už nechtěla.

K zakoupení: ZDE


ASTRID HYALURON 3D DENNÍ KRÉM 50 ml / 149 Kč

Příjemný denní krém. Dá se rychle a jednoduše rozetřít, příjemně jemně voní, pleť nedráždí. Ihned se na něj dá aplikovat makeup. Hydratuje moc dobře a stojí pár korun.

K zakoupení: ZDE


VERSO OČNÍ KRÉM 7 ml / 2 172 Kč (cena za plné balení)

Osobně moc nechápu vysokou cenu očního krému. Je to úplně obyčejný oční krém. Dá se poměrně dobře rozetřít a příjemně hydratuje. Nicméně žádný další efekt viditelný není. Navíc hodně štípe v očním okolí. A štípal mě při každé aplikaci. Takže jsem ho dopoužívala, ale s odporem. 

K zakoupení: ZDE


FAB COCONUT WATER CREAM 9,6 g / 794 Kč (cena za plné balení)

Příjemný lehký gelový krém s hezkou vůní, který dobře hydratuje a je fajn jako podklad pod makeup. Dá se jednoduše rozetřít a pleť zanechá příjemně vláčnou. 

K zakoupení: ZDE






BIONE COSMETICS ČISTÍCÍ HYGIENICKÝ SPREJ NA RUCE A PŘEDMĚTY 100 ml / 52 Kč

Asi můj nejoblíbenější přípravek na čištění rukou. V praktickém balení s rozprašovačem. Krásná příjemná vůně. Pokožku rukou nevysušuje a ruce po aplikaci "nevržou". Nevím jestli mi rozumíte, ale já "vrzání" pokožky rukou po aplikaci dezinfekce či antibakteriálního gelu totálně nenávidím. Tento produkt to ale nedělá. Pokožka zůstává naopak příjemně vláčná a voňavá.

K zakoupení: ZDE


ANTIBAKTERIÁLNÍ ČISTÍCÍ TEKUTINA NA RUCE S GLYCERINEM 80 ml / 49 Kč

Opět poměrně fajn produkt. Sice pokožku rukou trochu vysušuje, ale docela příjemně voní a je fajn. Jediné co mi vadí je to, že extrémně rychle zasychá. Než si ho stačím nastříkat na obě ruce, nemám moc možnost si ruce promnout a rozetřít to, protože je to už skoro zaschlé.

K zakoupení: ZDE


ALVERDE TĚLOVÉ MLÉKO 50 ml / z adventního kalendáře Alverde 2020

Z tělového mléka jde hodně cítit svěží vůně zázvoru a já tam cítím i nějaké citrusy. Je to opravdu příjemná svěží vůně. Má tekutější konzistenci. Dá se rychle a dobře rozetřít. Pokožka je krásně vláčná, jemná a co se týče hydratační schopnosti, řekla bych, že bude spíš nižší, ale i tak mi na takové to přetření po sprše stačí. Po natření je svěží vůně cítit i z pokožky. 

K zakoupení: samostatně neprodejné (z adventního kalendáře)


PURITY VISION BIO DĚTSKÉ TĚLOVÉ MÁSLO 20 ml / 224 Kč (cena za plné balení)

Máslo je velmi výživné a mastnější. Má takovou jemně našlehanou konzistenci. Pokud sháníte něco přírodního, tohle si nejspíš zamilujete. Máslo jsem používala na suchá místa a na chodidla. Dobře hydratuje.

K zakoupení: ZDE








ESFOLIO PLÁTÝNKOVÁ PLEŤOVÁ MASKA S PERLOU 1 kus / 19 Kč

Velmi příjemná pleťová maska. Má skvělé plátýnko. Moc dobře hydratuje a osvěžuje pleť. Navíc stojí pár korun.

K zakoupení: ZDE


BALEA PLÁTÝNKOVÁ PLEŤOVÁ MASKA MILKY COCOS 1 kus / 29,90 Kč

Hodně výživná pleťová maska, která má sice silnější plátýnko, ale i tak je skvělá. Naprosto dokonale voní a na pleti zanechává jemnou výživnou vrstvu, která je jemně mastnější, ale nic hrozného. Pleť je výborně vyživená a hydratovaná.

K zakoupení: již neprodejné - limitovaná edice


NATURA ROZJASŇUJÍCÍ A ZJEMŇUJÍCÍ PLEŤOVÁ MASKA DÝNĚ 1 kus 

Maska má velmi příjemnou vůni. Dobře drží na pleti a krásně pleť hydratuje a projasní.

K zakoupení: nevím, kde se dá sehnat, nedohledala jsem - byl to dárek


STARSKIN VYŽIVUJÍCÍ MASKA NA RUCE - RUKAVICE 1 pár / 269 Kč

Masku na ruce jsem našla v jednom z kosmetických boxů. Dala jsem si ji před tím, než jsem šla spát.Na rukách drží dobře, je hodně napuštěná a příjemně voní. Masku jsem si chtěla nechat 15 minut a pak ji sundat, vmasírovat zbytky a jít spát. No a dopadlo to tak, že jsem s maskou na rukách usnula a vzbudila jsem se po 2.hodině ráno. Takže jsem si ji sundala a spala dál. Ruce byly příjemně jemné a hydratované, ale žádná utra mega výživa se nekonala.

K zakoupení: ZDE





ESSENCE ŘASENKA YOU BETTER WORK ŘASENKA 10 ml / 72 Kč

Opět skvělá řasenka. Krásně řasy zvýrazní, natočí a má moc dobrou konzistenci. Mám po několikáté.

K zakoupení: ZDE


GOLDEN ROSE ŘASENKA MIRACLELASH 9,3 ml / 40 Kč

Jedna z mých nejoblíbenějších řasenek. Nádherně prodlužuje řasy, hezky je zvýrazňuje. Má skvělý kartáček i konzistenci. Za pár korun hodně muziky.

K zakoupení: ZDE


JOHNSON´S ODLIČOVACÍ PLEŤOVÉ UBROUSKY 25 ks / 45 Kč

Ubrousky zůstávají dlouho v bezvadném navlhčeném stavu i když je úplně dobře nezavřu. To se mi líbí, že rychle nevysychají. Dobře odlíčí oční makeup i pleť. Nedráždí a příjemně voní. Když se mi nechtělo odličovat se klasicky, sáhla jsem po nich a pracovalo se mi s nimi moc dobře. Rozhodně je mohu doporučit. 

K zakoupení: ZDE









JAKÁ JE VAŠE SPOTŘEBA ZA MĚSÍC DUBEN?

10 komentářů:

  1. Miluji značku Puritiy Vision, tak mě nejvíce zaujalo to dětské tělové máslo. U nás jsem ho ještě neviděla. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho měla v nějakém baby boxu a vím že ho mají v DM :)

      Vymazat
  2. Ahoj Moni,
    moje spotřeba za duben bude určitě mnohem větší. Zase padlo hodně miniatur a jednorázových produktů a tentokrát se mi povedlo dodělat i nějaké dekorativní kousky. Chtěla bych to všechno sepsat během víkendu, tak uvidíme:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, tak to je super, že budeš mít větší spotřebu :) Taky se měj moc pěkně! :)

      Vymazat
  3. Very fine products. I like cosmetics from Dove ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem ještě tašku se spotřebovanými produkty nevysypala, ale tolik toho tam určitě nebude. Z tvých spotřebovanců znám jen odličovač YR, který mi přestal vyhovovat - olejová složka mi nedělá dobře na oči. Zaujal mne kondicionér od Pantene a to mléko z adventního kalendáře - je to vůně, která by se mi líbila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, mě ta vůně překvapila. Nečekala bych takovou svěží vůni v adventním kalendáři. Ale bylo to moc fajn zpestření.

      Vymazat
  5. Ten Pantene kondicionér určitě vyzkouším, něco na uhlazené vlasy potřebuji jako sůl! :D :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten Alverde body lotion si úplně dokážu představit vůní :) Jinak z produktů jsem nic nezkoušela zatím.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)