středa 2. června 2021

KOSMETIČTÍ ODPADLÍCI - KVĚTEN 2021

BIODERMA SENSIBIO GEL MOUSSANT MYCÍ GEL NA OBLIČEJ 200 ml / 245 Kč (k zakoupení: ZDE)

Velmi příjemný mycí gel na obličej. Bála jsem se, že mě bude vysušovat pleť, ale vůbec nevysušuje. Naopak. Skvěle myje a čistí, zanechá pleť vláčnou, jemnou a příjemně svěží. Dokonce i zklidňuje případná podráždění. Má skvělé praktické balení.

RYOR HYDROPERFEKT HYDRATAČNÍ PLEŤOVÉ TONIKUM 200 ml / 98 Kč (k zakoupení: ZDE)

Fajn pleťové tonikum, které vůbec nedráždí a nevysušuje pleť. Krásně ji vyčistí a osvěží a připraví na další následnou péči. Poměrně příjemně voní a dlouho vydrží.

AVON CLEARSKIN HLOUBKOVĚ ČISTÍCÍ MASKA 75 ml / 84,90 Kč (k zakoupení: ZDE)

Moc dobrá pleťová maska za pár korun. Výborně čistí pleť. Zanechá ji hladkou, jemnou, vláčnou a projasněnou. Byla jsem s ní moc spokojená. Stojí pár korun a vydrží hodně dlouho.

ALVERDE GESICHTS MASKE BIO ALOE VERA 20 ml (z adventního kalendáře Alverde 2020)

Krémová pleťová maska je velmi příjemná. Aplikovala jsem ji v tenké vrstvě na pleť a nechala působit. Krásně zklidnila a zvláčnila pleť. Zanechala ji jemnou a příjemně hydratovanou.


GARNIER MINERAL PROTECTION ANTI-PERSPIRANT 150 ml / 49,90 Kč (k zakoupení: ZDE)

Anti-perspirant má nádhernou svěží vůni a dobrý rozprašovač. Nedělá fleky na oblečení. Je příjemný na přestříkání během dne. Dobře ochrání proti nepříjemnému zápachu. Nedráždí pokožku v podpaží.

BALEA DEO-TĚLOVÝ SPREJ MAGIC WONDERLAND 150 ml / 29,90 Kč (k zakoupení: ZDE)

Tělový sprej jsem si koupila opět hlavně kvůli obalu. Protože na něm je překrásná víla a já potisk víly miluju. I když si infantilní věci moc nekupuju, tohle jsem prostě musela mít. Sprej má hodně sladkou a výraznou vůni. Bohužel ale nic moc nevydrží a po pár minutách už cítit nejde. Takže za mě spíš opravdu na přestříkání na doma. Žádné zázraky od toho nečekejte. Ani extra ochranu proti nepříjemnému zápachu z potu a podobně.

AVON NATURALS DELICATE LILY AND GARDENIA 100 ml / 55 Kč (k zakoupení: ZDE)

Tělový sprej jsem dostala jako dárek. Voní docela příjemně, i když to není úplně můj typ vůně. Nicméně tyto tělové spreje moc dlouho vonět nevydrží. Používám je tedy na doma a nebo je pak dodělávám jako osvěžovač vzduchu.

DERMACOL AROMA RITUAL TĚLOVÉ MLÉKO BELGICKÁ ČOKOLÁDA 200 ml / 69 Kč (k zakoupení: ZDE)

Tělové mléko má nádhernou sladkou vůni pomerančů a čokolády. Příjemně se roztírá a poměrně dobře a rychle se vstřebává. Hydratuje středně. Pokožku zanechá krásně provoněnou a stejně tak i pyžamo. Jediné co mi vadí je to balení. Tuba se ke konci nedá vůbec dobře mačkat.


GARNIER COLOR SENSATION BARVA NA VLASY S VÝTAŽKEM Z RŮŽE 4.0 STŘEDNĚ HNĚDÁ 90 Kč (k zakoupení: ZDE)

Barvy na vlasy od Garnier mi ve vlasech drží nejlépe a proto se k ním vždy vracím. Ale chtěla jsem nějakou menší změnu a zas vyzkoušet nějakou jinou variantu. I proto jsem sáhla po této variantě s výtažkem z růží. Barva nesmrdí tolik jako klasické Garnierky, které si kupuju. Připadá mi, že je jí dokonce "větší" množství. Protože i na moje dlouhé husté vlasy jí bylo dostatek, což se normálně nestává. Nevím zda je to jinou konzistencí nebo čím, ale je to super. Středně hnědá jde sice hned po obarvení do hodně tmavě hnědé, ale po jednom umytí je z toho krásná slibovaná středně hnědá, která vypadá skvěle. Vlasy jsou krásně lesklé.

BATISTE SUCHÝ ŠAMPON FRESH AND FEMININE WILDFLOWER 120 g / 95 Kč (k zakoupení: ZDE)

Opět se jako první vyjádřím k balení. To má naprosto luxusní potisk. Velmi se mi líbí. Navíc tato varianta překrásně voní. Skvěle odmastí kořínky vlasů a můžete tak nosit rozpuštěné vlasy ještě o den déle. Jsem s ním moc spokojená!

GLISS PROTEIN SHEA BUTTER VLASOVÁ MASKA 400 ml / 119 Kč (k zakoupení: ZDE)

Maska má nádhernou vůni. Krásně vyhlazuje a uhlazuje vlasy. Zanechává je lesklé, hydratované a vypadají zdravěji. Dá se použít na několik způsobů - což je taky super. Já si ji nechávala většinou v umytých vlhkých vlasech delší dobu. Celkově mi moc vyhovovala a nemám co bych ji vytkla. Ani když jsem si dala třeba omylem větší množství, tak se mi nezmastily rychleji vlasy. Což je pro mě velké plus.

CAMELEO COLORING SHAMPOO 4.0 BROWN 40 ml / 24 Kč (k zakoupení: ZDE)

Barvící šampon jsem chtěla na sjednocení barvy vlasů mezi jednotlivým barvením. Aplikace je snadná a rychlá. Nicméně barva mi ve vlasech vydržela jen po dobu jednoho umytí. Byla sice sjednocená a krásně lesklá, ale za mě zbytečnost. Nebo jedině na nějakou událost, pokud třeba nemá zrovna kadeřnice čas.


LACTOVIT ORIGINAL VYŽIVUJÍCÍ SPRCHOVÝ GEL 300 ml / 59,90 Kč (k zakoupení: ZDE)

Sprchový gel má takovou tu typickou vůni "čistoty". Jemně myje pokožku celého těla. Krásně pění a provoní celou sprchu. Na pokožce zůstává vonět i po vykoupání, ale jen jemně. Nevysušuje.

BALEA GEL NA HOLENÍ 150 ml / 39,90 Kč (není k zakoupení - limitovaná edice)

Gel jsem koupila především díky tomu, že se mi hodně líbil obal. Je takový retro a navíc k výročí 25.let značky Balea. Miluju retro obaly, takže to byla jasná volba. Musím uznat, že gel mě velice mile překvapil. Po rozetření se mění na hutnou pěnovou vrstvu, která však neopadává a skvěle se pak holí. Stačí velmi malé množství, protože opravdu hodně nabyde. Za mě maximální spokojenost a už jsem si šla do drogerie pro další balení - akorát jinou variantu. 

BUBBLE EARL GREY BATH TEA 100 g / 155 Kč (k zakoupení: ZDE)

Sůl do koupele voní svěže a příjemně. Vypadá jako malé fialové krystalky. Já jsem si ji sypala do lavoru při pedikůře. Bohužel se velmi špatně rozpouští i v horké vodě a skoro nevoní. Neviděla jsem na tom nic zajímavého. O mnoho lepší je sůl od Balea za pár korun.

AVON SENSES PRECIOUS SHOWER OILS SCARLET ROSE AND PATCHOULI SPRCHOVÝ GEL 250 ml / 99 Kč (k zakoupení: ZDE)

Sprchový gel s jemnou květinovou vůní, která se hodí na jarní období. Velmi dobře pění a ve sprše krásně voní. Po sprše ho však z pokožky necítím.


BALEA SŮL NA KOUPEL NOHOU 450 g / 49,90 Kč (k zakoupení: ZDE)
Sůl jsem si kupovala především proto, protože si ráda dávám do lavoru horkou vodu a dělám si lázeň na nohy. Tohle je velké balení za pár korun a vydrží neskutečně dlouho. Sůl je fajn, dobře a rychle se rozpouští. Poměrně dobře změkčí kůži a lépe se s ní pak pracuje (odstraňuje). Jemně voní. Za mě super produkt. 

FABERLIC LOVE HYDRATAČNÍ KRÉM NA RUCE 70 ml / 69 Kč (k zakoupení: ZDE)

Jemně příjemně voňavý krém na ruce s lehkou konzistencí. Na léto a nízkou hydrataci parádní. Na zimní období a hodně vysušenou pokožku rukou však rozhodně není. Řekla bych, že je to takový ten klasický krém, na přetření několikrát denně. Rychle se vstřebává a nezamastí se tak nic, na co sahám. 

YVES ROCHER ELIXIR JEUNESSE DENNÍ PLEŤOVÝ KRÉM 50 ml / 890 Kč (k zakoupení: ZDE)

Pleťový krém má lehkou gelovito-krémovou konzistenci a příjemnou vůni. Dá se výborně a rychle rozetřít. Krásně se vsákne do pleti a nezanechává nepříjemný ulepený povlak. Pleť hydratuje středně dobře. I když se jedná o denní krém, používala jsem ho na noc a byla jsem s ním spokojená. Nicméně za tu cenu bych si ho nepořídila. Dostala jsem ho jako dárek k nákupu. Tu samou službu mi totiž udělá i krém z Oriflame za 150 Kč.

ORIFLAME POSSES THE SECRET EDP 8 ml / 259 Kč (k zakoupení: ZDE)

Tato vůně mi absolutně nesedla. Byla na mě neskutečně silná, smrděla mi a byla hrozně vtíravá a otravná. Tohle byl krok vedle.

ESSENCE PLUMPING LESK NA RTY 4,5 ml / 65 Kč (k zakoupení: ZDE)

Jeden z mých top lesků na rty. Krásně vyhlazuje rty a jemně zvětšuje jejich objem. Vypadá moc krásně a navíc nelepí. Je na rtech moc příjemný. Vydržel mi hodně dlouho a používala jsem ho často a moc ráda. Tohle se Essence velmi povedlo!


NATURA ROSE INFUSED SHEET MASK 1 kus / 134 Kč (k zakoupení: ZDE)

Příjemná a hodně nasáklá pleťová maska s dobrým plátýnkem. Moc dobře přilne k pleti. Příjemně voní a chladí. Pleť osvěží a hydratuje.

NATURA PLÁTÝNKOVÁ PLEŤOVÁ MASKA MULTI-GRAIN 1 ks (cenu nevím, dárek)

Maska se skvělým plátýnkem. Je opravdu hodně napuštěná pleťovým sérem. Řekla bych, že až moc. Ale alespoň na pleti po chvíli nevysychá. Je krásně přizpůsobivá obličeji. Výborně osvěží a pleť zanechá jemnou a vláčnou.

LEBELAGE PLÁTÝNKOVÁ MASKA CITRON 1 ks / 14 Kč (k zakoupení: ZDE)

Skvělá pleťová maska za pár korun. Výborné plátýnko, které dobře přilne k pleti. Maska hydratuje a osvěžuje pleť.

BALEA TUCHMASKE MAGIC WONDERLAND 1 kus / 29,90 Kč (není k zakoupení - limitovaná edice)

Na tuhle masku jsem se těšila nesmírně dlouho a pořád jsem si ji šetřila. Bohužel to je totální propadák. Za prvé strašně smrdí. Ta parfemace je příšerná. Za druhé má extrémně nepříjemné, tlusté a nepřizpůsobivé plátýnko. A za třetí není skoro vůbec nasáklá a vůbec nic na pleti nedělá.


















JAKÁ JE VAŠE SPOTŘEBA ZA KVĚTEN? ZNÁTE NĚJAKÝ PRODUKT A MÁTE HO RÁDI?

23 komentářů:

  1. Tyjo, to je produktů! :D Tolik jsem jich asi za měsíc nestihla spotřebovat. :D Ale musím říct, že Balea u mě taky vede. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ten deo sprej od Balea teď používám, bohužel jako všechny spreje voní sice hezky, ale výdrž a účinky tragické, opravdu jen tak na doma, na chvilkové provonění. Stejný případ jsou tělové spreje od Avonu, dřív jsem musela mít každou novou vůni, teď už si nějaký koupím spíš jen sporadicky, vadí mi ta slabá výdrž.
    Co ale zbožňuji jsou sucháče Batiste, kdykoliv jsou v akci, beru je ve větším do zásoby a pak gely na holení Balea, jiné ani nepoužívám.

    OdpovědětVymazat
  3. S Biodermou teprve získávám zkušenosti. Mám první produkt a zatím jsem spokojená, zkusím se na kosmetiku zaměřit i dále. :)
    Dermacol Aroma ritual a vůní pomeranče a čokolády mám nejraději.

    Somemthingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si teď pořídila nově sérum od Biodermy, tak jsem zvědavá.

      Vymazat
  4. Tyto posty od tebe mám ráda, vždy najdu něco, co si chci koupit :)

    OdpovědětVymazat
  5. Z těchto produktů jsem měla jen barvy na vlasy. Akorát jiný odstín a byla jsem taky spokojená s výsledkem.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  6. Tedy to je slušná spotřeba :).
    Já už jsem několikrát měla ten denní krém Y.R. a byla jsem s ním spokojená. Loni jsem měla nějakou verzi s UV faktorem, tak uvažuji, že si ho na léto pořídím zase.
    A ty masky Natura mají krásné obaly.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Moni,
    já jsem ještě květnové spotřebováno nesepsala, chystám se na to o víkendu. Myslím, že budu mít ještě více produktů než ty, padlo za vlast spoustu jednorázových masek a krémů na ruce. Taky konečně začínám dodělávat nějakou dekorativku, to mi vždy udělá radost:-)U produktů, které znám, s tebou musím souhlasit s hodnocením.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Yves Rocher Elixir krém mě líkí a právě Yves Rocher mi tady v Anglii hrozně chybí ale je pravda, že ceny mají občas přemrštěné. Moje spotřeba je hrozně malá, jsem si zvykla nakupovat produkty, které mi vydrží dýl a nebo jich mám rozpoužívaných několik.

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, tedy páni, pěkná spotřeba. Krém od YR mě překvapil, nyní testuji nové produkty právě od YR a zatím jen velká spokojenost. ☺♥
    Prima víkend přeji.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  10. Ten krém z Yves mám i s tou noční verzí. Tehdy jsem oba dva sehnala asi za 400 Kč díky slevám a věrnostnímu programu. Kupovala jsem si je, protože jsem měla v létě vzorek a vyhovoval mi, ale teď v zimě byly krémy na mou suchou pleť krátké. Sice byly oba dva fakt příjemné, ale víckrát si je už nekoupím.

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  11. Za květen moc velkou spotřebu nemám, ale mezi tvými produkty jsem našla i své oblíbence! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Moni, Biodermu mám v plánu si kupovat příští měsíc, kdysi jsem měla její ségru pro mastnou pleť a byla jsem spoko. Garnier deodoranty mi dráždí a barvy na vlasy zase příliš nedrží, nicméně zbožňuju jejich masky na obličej. Batsite miluju a kupuju furt dokola. U Avonu tělových sprejů mi vadí alkoholový ocas a už je proto nekupuju. No a k masce s bambuckým máslem řeknu jen to, že bambucké máslo ve složení je pro mě jedno velký win win.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě v něčem to bambucké máslo vyhovuje a v něčem zase ne :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)