sobota 31. července 2021

GLANC BOX LÉTO 2021


SPRCHOVÝ OLEJ TESORI D´ORIENTE 250 ml / 99,90 Kč

Sprchový olej je pro mě zajímavou novinkou. Zatím jsem ho nikde neviděla. Jediné, co jsem viděla od této značky, jsou klasické sprchové gely. Olej má nevšední orientální vůni. Prozatím jsem ho nevyzkoušela, protože mám pootevírané jiné produkty do sprchy. Ještě nevím jestli si ho nechám a nebo ho pověnuji dál. Protože aktuálně mám produktů do sprchy opravdu dost v zásobě. Ale do boxu se určitě hodí. 

REVITALON KOFEINOVÝ ŠAMPON 250 ml / 149 Kč

Vzorek kofeinového šamponu Revitalon již v boxu byl. Ale vystačil mi pouze na jedno umytí vlasů. Takže jsem samozřejmě žádný výsledek neviděla ani vidět nemohla. Ráda vyzkouším a posoudím, jaký je. Měl by podporovat růst vlasů. S tím já naštěstí problém nemám. Nicméně si aktuálně nechávám narůst opět hodně dlouhé vlasy, tak třeba to půjde ještě o kus rychleji. Uvidíme.

ZIAJA CUPUACU TĚLOVÉ MLÉKO BRONZUJÍCÍ 300 ml / 149 Kč

Bronzující tělové mléko už v nějakém boxu bylo. Zkoušela jsem ho a dělá opravdu přirozené a pěkné lehké opálení. Poměrně příjemně voní a dobře se aplikuje. Nijak extra neflekatí. Pouze na velmi suchých místech (u mě např.kolena) tam může udělat neplechu. U mě na kolenou nepomůže ani peeling spolu s nanesením tělového mléka. Každý samoopalovák mi tam dělá fleky. Pokožka je po aplikaci krásně hydratovaná. 


BLISTEX MEDPLUS BALZÁM V KALÍŠKU 7 ml / 99 Kč

Chladivý balzám na rty jsem si zrovna nedávno koupila. Byl v DMku o polovinu levněji a nějaký chladivý balzám jsem zrovna doma potřebovala. Ráda si tento typ balzámu aplikuju když mě pálí rty či je mám popraskané a nebo cítím, že by se mi mohl udělat opar nebo něco tomu podobného. Tento asi nechám někomu jako dárek. 

REVITALIFT FILTER DENNÍ KRÉM SPF 50 LOREAL PARIS 50 ml / 399 Kč

Hodně mě zaujal krém od Lorealu. Ten má pomáhá vyplňovat vrásky a obnovovat pleť Viděla jsem ho v reklamě. Aktuálně mám rozpoužívané jiné pleťové krémy, ale pak bych ho ráda vyzkoušela. Nějaké ty první vrásky už mám. Za chvíli mi bude už třicet. Takže prevence před vznikem dalších vrásek není nikdy dost. S nějakými krémy od této značky mám ale problém, protože jsem při jejich dlouhodobém používání měla na pleti krupičku. Tak věřím, že to nebude problém i s tímto.

COLGATE MAX WHITE EXPERT MICELLAR S PROFESIONÁLNÍ BĚLÍCÍ SLOŽKOU 75 ml / 169,90 Kč

Sama bych si nejspíš takhle drahou zubní pastu nepořídila. Proto ráda vyzkouším, zda bude mít nějaký efekt a jestli stojí za tu cenu. 


LENOR FRESH AIR EFFECT 119,90 Kč

Aviváž je něco, co v boxu vždy ráda vidím. A když je v modré barvě, je vyhráno. Nejvíc miluju modře zabarvené aviváže a mám pocit, že vždy voní nejlépe. I tato voní překrásně a velmi intenzivně. Navíc ji opravdu stačí jen velmi malé množství a krásně provoní prádlo. 

Navíc jsem v boxu našla kapsle Somat do myčky. Ty nyní nevyužiju. Myčku nemám, ale nechám si je, protože ji plánujeme v blízké budoucnosti pořídit. Posledním kouskem, co v boxu byl, je vzorek pracího gelu Savo. V boxu byly i dva časopisy.

Obsah letního Glanc boxu hodnotím kladně. Nejvíc mě potěšila aviváž, pleťový krém, sprchový olej a pasta. Změnila bych asi věc "navíc" a dala bych do boxů místo kapslí do myčky (kterou každý nemá) třeba krém na ruce nebo nějakou jinou drobnost, kterou využije mnohem více lidí. Nicméně jsem s obsahem spokojená a hodnotím 4/5.






Jak se vám líbí letní glanc box?

www.novinkyschuti.cz

14 komentářů:

  1. Já jsem s tímto boxem byla spokojená - jak s výběrem věcí, tak s hodnotou. I minulý box byl povedený, tak doufám, že tato tendence vydrží :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, tak krém od Zijaji mám od lonského roku, jako svou stálici, jsem s ním velmi spokojená. Loreal krém by mě potěšil a Bistrex je taky super. Krásný večer přeji.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Moni,
    box jsem taky objednala a jsem s ním moc spokojená. Napsala jsem o něm už před několika dny. Doufám, že si tuto úroveň boxíky udrží. Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Ani som nevedela, že sa dá takýto box u nás zohnať :) Najviac ma zaujal produkt od značky ZIAJA

    Petra z FRENCHSTYLE | Sleduj ma aj na Instagrame

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, dá :) Je dostupných hodně boxíků, mrkni :)

      Vymazat
  5. Obsah se mi docela líbí, ale já osobně bych z toho hodně věcí nevyužila... Buď jsou to věci, kterých mám hodně v zásobě (pleťový krém, sprcháč...) nebo pro ně nemám prostě využití - bronzující přípravky nepoužívám, myčku nemám atd.

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělý obsah boxu, všechny produkty bych s radostí využila! :))

    OdpovědětVymazat
  7. To bronzující mléko mám doma, ale mně nějak moc nevoní. :D A co se týče opálené, tak první vrstva v pohodě, ale když to nanesu znovu za pár ní, už mi to dělá na nártech fleky. Nevím, proč.. vždycky se snažím to dobře rozmazat. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono to někdy dělá fleky na sušších místech prý. Mě dělá každý opalovák fleky na kolenou, mam tam hodně hrubou a suchou kůži.. :D

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)