pátek 16. července 2021

KOSMETIČTÍ ODPADLÍCI - ČERVEN 2021

Krásný pátek vám všem! Dnes bez zbytečného zdržování jdeme rovnou k tomu hlavnímu z dnešního článku - a to k produktům, které jsem za měsíc červen 2021 spotřebovala nebo dopotřebovala. Tentokrát toho není zrovna moc, tak bude článek svižnější :)




URIAGE MICELÁRNÍ VODA 500 ml / 449 Kč (k zakoupení: ZDE)

Výborná micelární voda, která neštípe v očích a nedráždí pleť. Skvěle a rychle rozpouští makeup a odličuje. Nezanechává na pleti nepříjemný povlak, nevysušuje. Za mě opravdu povedený kousek. Pokud vám nevadí trochu si připlatit za micelární vodu, mohu jedině doporučit.

DOVE INVISIBLE DRY ANTI-PERSPIRANT 150 ml / 64,90 Kč (k zakoupení: ZDE)

Dove spreje mám moc ráda. Krásně voní a opravdu fungují. Výjimkou není ani tento sprej, který zanechává příjemnou vůni po mnoho hodin a navíc nedělá fleky na oblečení.

FA FRESH AND FREE GRAPEFRUIT AND LYCHEE SCENT 150 ml / 39,90 Kč (k zakoupení: ZDE)

Deosprej má nádhernou svěží letní vůni. Opravdu povedená kombinace grepu a liči. Je skvělý na přestříkání během dne. Ale spíš bych ho doporučila na jaro, kdy ještě není takové vedro a nebo na přestříkání doma. Na letní období by mi asi nestačil. Nicméně fajn deosprej za pár kaček.

PALMOLIVE OLIVA SPRCHOVÝ GEL 250 ml / 32 Kč (k zakoupení: ZDE)

Sprchový gel má nádhernou vůni čistoty. Zamilovala jsem si ho hned na první přičichnutí. V obchodě bych si ho běžně vůbec nevšimla. Popravdě by mě vůbec nezaujal obalem. Jednou však byla spousta variant sprchového gelu Palmolive za nějakou skvělou cenu a já se u regálu zastavila a všechny jsem očichala. No a tento mi voněl nejvíc a tak jsem si říkala, že až dopatlám sprcháče co mám doma, určitě si ho pořídím. A tak se taky stalo. Nádherně provoní nejen sprchu, ale i pokožku. Navíc nevysušuje a krásně pění.

YVES ROCHER HYDRA VEGETAL MYCÍ PLEŤOVÝ GEL 30 ml (z adventního kalendáře Yves Rocher 2020)
Pleťový gel mi popravdě moc nevyhovuje. Sice příjemně voní a dobře myje, ale pleť mi vysušuje. 

ALVERDE BODY-FLUID (z adventního kalendáře Alverde 2020)
Tělový fluid má velmi lehkou texturu a hodně svěže příjemně voní. Na pokožce ale bohužel trochu lepí.

RIVAL DE LOOP NAIL OIL (z adventního kalendáře - dostala jsem od kolegyně)

Olejíček jsem si aplikovala především na nehty na nohou a to v zimě a na podzim, kdy jsem si je moc nelakovala a nechala jsem je odpočinout. Olejíček má příjemnou vůni a nehty a kůžičku okolo poměrně dobře hydratuje.

TEA TREE OIL SPOT STICK 9 ml / 249 Kč (k zakoupení: ZDE)

Výborná pomůcka na pupínky. Pokud se mi na pleti objeví nějaká nedokonalost v podobě pupínku, ihned to natírám tímto olejíčkem. Pupínek se rychleji vysuší a rychleji zahojí a zmizí. Navíc to vydrží opravdu věčnost. Toto balení jsem měla snad dva roky. Za mě úžasný kousek, který mi doma nesmí chybět.

DONTODENT ÚSTNÍ VODA SENSITIVE 500 ml / 24,90 Kč (k zakoupení: ZDE)

Velmi příjemná ústní voda. Drahé ústní vody už nekupuju. Všechny varianty ústních vod z DM od značky Dontodent jsou skvělé a za pár korun. Ústní voda zanechává příjemný svěží pocit v ústech. 









NEUTROGENA CICA-REPAIR MASKA NA NOHY 1 pár / 99 Kč (k zakoupení: ZDE)

Masku jsem našla v DM boxu a hodně mě potěšila. Má v sobě hodně tekutiny. Velmi příjemně ochladí chodidla. Určitě to není na nějakou hloubkovou regeneraci a výživu. Ale na jednorázovou extra hydrataci je to super kousek. Pokud třeba zrovna někam jdete - na nějakou akci a nebo chcete mít jen krásná chodidla do sandálů - doporučuji. Zázraky však nečekejte. Pokud si aplikujete větší vrstvu krému na nohy a zabalíte nohy do froté ponožek - bude to mít stejný (ne-li lepší) efekt. Na mě je maska opravdu drahá, na to že je na jedno použití. 

GARNIER HYALURONIC ACID AMPOULE SHEET MASK 1 ks / 69,90 Kč (k zakoupení: ZDE)

Osobně moc nechápu chválu na tuto masku. Měla jsem od ní sice velká očekávání, protože jednak je to novinka a za druhé Garnier masky umí a jsou skvělé. Hlavně ty plátýnkové. A tohle je plátýnková maska. Tudíž jsem očekávala další bombu. Ale bohužel, je to za mě zklamání. Maska má sice příjemné plátýnko a skvěle drží na pleti. Nádherně voní a krásně chladí. Ale po sundání masky je pleť tak příšerně ulepená, že jsem si ji musela jít nakonec umýt. Nestává se mi, že bych si smývala sérum z plátýnkových pleťových masek. Ale u této masky jsem musela. Nesmírně lepí a je to na pleti hrozně nepříjemné. Navíc je pleť celkově taková nepříjemně "stažená" tím lepením. Za mě hrůza.

NATURA TURMERIC INFUSED SHEET MASK 1 ks / 132 Kč  (k zakoupení: ZDE)

Velmi příjemná pleťová maska s krásnou vůní. Skvěle na pleti drží. Výborně hydratuje a osvěží. 

FOREO CALL IT A NIGHT PLEŤOVÁ MASKA 6 g (příloha časopisu) 

Tyto masky jsou určené pro Foreo. Nicméně já jsem je viděla jako přílohu k časopisu a řekla jsem si, že bych je i tak ráda vyzkoušela. Aplikovala jsem si dvě tyto mini masky na obě tváře a nechala působit. Následně jsem je otočila a dala jsem je ještě na čelo a nos. Jedná se o takové mini plátýnkové masky (jsou o kousek větší než běžný vatový tampon). Po aplikaci pleť dost lepí, což se mi moc nezamlouvá. Pleť je ale příjemně hydratovaná. Ale ten ulepený pocit na pleti zůstává velmi dlouho. Což je škoda.

FUNNY MASK BANAN KIWI 1 ks (dárek, cenu nevím)

Pleťová maska má vtipný a krásný potisk. Jako dárek je to skvělá věc. Na pleti je velmi příjemná. Krásně chladí, zjemňuje a hydratuje.


JAKÁ JE VAŠE SPOTŘEBA ZA ČERVEN?


10 komentářů:

  1. Spotřebovala jsi toho docela dost. Já v červnu zlikvidovala díky dovolené nějaké vzorečky a jedno minibalení, jinak velkých produktů jen 5. Možná červenec bude lepší - dvěma produktům už jsem se podívala na dno a další se k tomu blíží...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já věřím, že spotřeba za červenec bude větší :)

      Vymazat
  2. Ahoj Moni,
    pěkná spotřeba. Já jsem o té své už na blogu psala. Za červenec toho zatím zase tolik nemám, ale uvidíme, jestli mi ještě něco dojde. Zaujal mě hodně ten gel od Palmolive, ale sprchové gely si ještě pár měsíců nekoupím, protože mám doma ještě dost zásob. Snažím se toho nyní tolik nenakupovat a opravdu vše likvidovat. Uvidíme, jak mi to půjde:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Určitě alespoň očuchej, voní za mě úžasně :)

      Vymazat
  3. Toho je teda poriadna kopa! :) Mňa zaujala tá maska od Foreo, rozmýšľala som nad jeho kúpou, no stále sa neviem rozhodnúť

    Petra z FRENCHSTYLE | Sleduj ma aj na Instagrame

    OdpovědětVymazat
  4. Tak bych řekla že jsem nezkoušela ani jednu věc 😊

    OdpovědětVymazat
  5. Hned bych sáhla po těch pleťových maskách. :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)