čtvrtek 18. listopadu 2021

BRAND BOX - PODZIM 2021

Krásný čtvrtek vám všem! 

Konečně jsem si našla chvilku a sedla si k počítači, abych vám sepsala článek. Právě je čtvrtek večer a já douklidila celý byt, abych měla o víkendu klid a pokoj. Zacvičila jsem si, dala si horkou vanu a ještě mě čeká uvařit nějakou rychlovku na zítra k obědu a udělat večeři. Nevím jak to máte vy, ale já mám nejraději k večeři obyčejné pečivo se šunkou, sýrem a zeleninou a nebo obložené talíře se vším možným. A dnes právě budu dělat pečivo se šunčičkou a sýrem, které jsem po práci koupila a k tomu nakrájím zeleninu. Navíc nám udělám asi nějaké vitamínové smoothie. Moc se na to těším! K večeři si zapálím svíčky, vonný vosk, světýlka a pustíme si seriál :) Asi jsem už hodně stará, když mi dobrá večeře doma se světýlkama a seriálem udělá největší radost :D Ale zpět k tématu. Dnes vám ukážu obsah Brand boxu - podzim 2021. Tento měsíc mě box velmi mile potěšil. Našla jsem v něm spoustu produktů a hlavně spoustu produktů, které jsou pro mě zajímavé. Za mě box tentokrát hodnotím 4,5 / 5.



DR.OETKER BRAMBOROVÉ LOKŠE 44,90 Kč 
Co se týče tortill, indického chleba a dalších všemožných placek či typů pečiva - miluju je! Takže tahle novinka mě upřímně moc potěšila, přestože věci "z krabice" skoro nekupuju. Ke směsi se přidá pouze voda a příprava by měla být rychlovka. Moc se těším na jejich chuť!

PENAM PLUNDROVÁ ŠPIČKA S NÁPLNÍ KRÉMOVOU 18,90 Kč
Sladké pečivo mám všeobecně ráda a čas od času si něco dobrého koupím. Špičku s náplní jsem hned snědla a byla vynikající. Skvělá náplň, bylo ji tam tak akorát. Nemám co vytknout. 

ENJOY CHIPS PEČENÉ S RAJČATY A OREGANEM 46 Kč 
Miluju zkoušet nové zajímavé chipsy a křupky. Tohle mě z boxu zaujalo úplně nejvíc. Jedná se o chipsy s obsahem až 53% rajčat, která pochází z produkce sdružení lokálních farmářů. Jsou bez obsahu barviv, dochucovadel a konzervantů. Navíc mají nízký obsah tuku. Chuťově jsou velmi dobré, vyvážené. Skvěle křupou. Navíc nejsou mastné, což je super, nesnáším mastné brambůrky. Výborná zdravější mlska k televizi. 

CORNY SMOOTHIE MANGO, HRUŠKA, OVESNÉ VLOČKY 32,90 Kč
Smoothie je výborná svačinka, kterou hodím do kabelky a můžu si ji kdykoliv dát. Konzistence je hustější - díky obsahu ovesných vloček. Navíc i více zasytí, než obyčejné ovocné smoothie. Je bez přidaného cukru, ale i tak je moc dobré a sladké. Kombinace ovoce mi moc chutná, i když mango ráda nemám. 

AHMAD TEA FUNKČNÍ ČAJ NATURAL BENEFITS 69,90 Kč
Čaje značky Ahmad Tea mám moc ráda. Přišla mi varianta Energy - na podporu energie. Čaje jsou speciálně navržené na podporu vyváženého a zdravého životního stylu. V kolekci jsou zelené a bylinné čaje. Každý je obohacený o vitamíny a minerály, které přispívají k normální činnosti organismu. 

CORNY SMOOTHIE BANÁN, HRUŠKA, POMERANČ, OVESNÉ VLOČKY 32,90 Kč
Opět to samé jako u předchozího smoothie. Velmi dobrá kombinace ovoce. Zasytí na delší dobu než klasické smoothie. A jen tak do kabelky, na výlet nebo do práce - je to super a rychlá svačinka.

FOODISH BEZOVÁ ŠŤÁVA S CHUTÍ ŠÍPKU 39 Kč
Březové vody mám ráda, chutnají mi. Nejlepší jsou vychlazené s pár kostkami ledu. Jedná se o lahodný a osvěžující nápoj vyrobený z bio březové mízy s obsahem přírodních minerálů s výtažkem z šípků. Bez přidaného cukru. 

PLZEŇSKÝ PRAZDROJ BIRELLÁDY OD BIRELLU - LEDOVÝ ČAJ S BROSKVÍ, BEZOVKA, CITRONÁDA 19,90 Kč / kus
I tyhle malé roztomilé plechovky mě tentokrát velmi zaujaly. Nejvíc mi chutná ledový čaj s broskví. Ten bych vám rozhodně doporučila. Na léto s ledem to bude skvělé osvěžení. Určitě si birelládu koupím i sama. Ostatní jsou taky moc dobré, ale nejlepší je za mě právě ten ledový čaj. 

REINE DE DIJON HOŘČICE DIJONA 39,90 Kč
Hořčici určitě využiju do omáček, na maso nebo jen tak do nějaké salátové zálivky. Ráda vyzkouším.

PODRAVKA NATUR TEKUTÉ KOŘENÍ 24,90 Kč
Tekuté koření bych do boxu necpala, už tu bylo. Spotřebuju ho, ale nadšená z něj nejsem.

MAUTNER MARKHOF WASABI KŘEN 38,90 Kč
Wasabi křen rozhodně využiju k sushi. Přítel je z něj nadšený, má podobné věci moc rád. Rádi teda oba vyzkoušíme. Zatím znám jen wasabi z Lidlu, kde ho kupuju v asijském týdnu.


Jaký produkt z boxu vás zaujal nejvíc?

*Produkt mi byl poskytnut za ZVÝHODNĚNOU CENU k vyzkoušení. NEJEDNÁ se o placenou spolupráci! 
Děkuji www.novinkyschuti.cz 


11 komentářů:

  1. Já byla taky celkem spokojená. Nejvíc mne potěšila hořčice, chipsy a kapsičky, ale ani zbytek se u nás nezratí. Snad jen bez tekutého koření bych se obešla.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, jak jsem psala, mě box zaujal, tekuté dochucovadlo je ovšem nejvíce..., na Kladensku se dává na šunkafleky - na zapečené těstoviny, takový zvyk prostě. Jinak nové Birelly proč ne a hořčice s křenem by se u nás taky užily. Prima víkend přeji. ☺♥

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tento box je podle mě hodně vydařený :) Na ty Corny kapsičky jsem se už několikrát dívala, ale pořád jsem je nevyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  4. Po těch smoothie bych sáhla hned, ideální svačina. :))

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám moc ráda Enjoy chips a birely. Myslím si, že se tento box moc povedl.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  6. Ty Corny smoothie jsem viděla už mockrát, ale zatím jsem nezkusila.. musím to napravit:D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)