čtvrtek 4. listopadu 2021

KOSMETIČTÍ ODPADLÍCI - ŘÍJEN 2021

Krásný čtvrtek vám všem! 

Tak co říkáte na to, že už tu máme listopad? Uteklo to neskutečně rychle. Před chvílí bylo léto a teď už jsou skoro Vánoce. Jak jste na tom vůbec s přípravami na Vánoce a s dárky? Já mám přes 95% dárků nakoupených a něco málo už mám i zabaleno. Ne že bych to chtěla balit takhle moc dopředu. Ráda balím při vánoční atmosféře a nějakém pěkném filmu nebo vánočních písničkách. Ale bojím se, že by to přítel náhodou třeba omylem našel nebo zahlédl a to nechci. Tak jsem to jednoduše zabalila a bát se nemusím :D 

Před Vánoci má ještě navíc přítel svátek a mamka narozeniny. Takže toho nakupování dárků je až až. Plus ještě Mikuláš. To taky kupuju nějaké dárečky pro radost jak mamce, tak příteli a i čičině. Takže toho nakupování a vymýšlení je opravdu hodně. A abych nemusela před Vánoci vypláznout celou výplatu za dárky a honit se v nakupování, raději to nakupuju celoročně a postupně. Dělám to tak už spoustu let a jsem s tímhle systémem moc spokojená. Když se mi něco líbí, tak to prostě koupím, odložím do skříně a je to. Postupně si to zapisuju, abych věděla co pro koho mám. 

No, ale jdeme pryč od Vánoc. Mám tu pro vás článek se spotřebovanými produkty. Tento měsíc toho není moc. Vlastně je toho hodně málo. Je to tím, že se mi doma ztenčují zásoby kosmetiky (hurááá :D) a spotřebovala jsem v průběhu roku spoustu miniaturek. A co jsem spotřebovala za měsíc říjen, na to se pojďte teď podívat.




BIELENDA KOKOS+ALOE PLEŤOVÝ KRÉM PRO SMÍŠENOU A MASTNOU PLEŤ 50 ml
Pleťový krém má příjemnou lehoučkou gelovou texturu. Příjemně jemně voní. Opravdu výborně hydratuje pleť. Dá se skvěle rychle rozetřít a ihned se vstřebává. Je skvělý pod makeup. Nelepí a neštípe. Za mě skvělý kousek a určitě se po podobném krému od značky Bielenda ještě poohlédnu. Hlavně na léto.

GARNIER BOTANIC THERAPY VLASOVÁ MASKA 300 ml
Vlasovou masku jsem si upřímně koupila jen kvůli ceně. Byla ve výprodeji za polovinu ceny a stála mě doslova pár korun. Má velmi výraznou vůni. Hodně mi připomíná vůni Vánoc, perníčků, koření a zázvoru. Užívala jsem si ji při každé aplikaci. Kromě nádherné vůně maska i skvěle zjemnila a hydratovala vlasy. Nemám ji co vytknout. Vlasy byly uhlazenější, nádherně lesklé a vyživené a rychleji se nemastily. Za mě skvělý úlovek a ještě za tu cenu, super!

ALLNATURE EPSOMSKÁ SŮL HEŘMÁNEK 250 g
Sůl jsem si přidávala do koupele. Obsahovala v sobě i samotné květy heřmánku. Lázeň s ní byla velice příjemná a relaxační. Pokožka byla po koupeli krásně zklidněná.

ALVERDE PLEŤOVÝ OLEJ 20 ml
Olejíček jsem používala na masáž obličeje s guasha kamenem. Byl fajn, nemám mu vcelku co vytknout. Plus příjemně voněl.






BIELENDA BEAUTY MILKY KOKOSOVÉ TĚLOVÉ MLÉKO 400 ml
Tělové mléko má velmi krásnou sladkou vůni kokosu. Dá se dobře rozetřít a dobře hydratuje pokožku. Není to sice nic ultra výživného, ale na léto je moc fajn a příjemné. Pokožka zůstává dlouho hezky provoněná. Balení má velký obsah, takže vydrží vážně hodně dlouho.

SIGNAL DETOX COMPLETE ÚSTNÍ VODA 500 ml
Ústní vodu jsem našla v jednom z DM boxů. Zaujala mě především černou barvou. Je hodně svěží a mě opravdu výrazně pálila v ústech. Až mi z toho pálení šly slzy do očí. Navíc mi po každé aplikaci divně brněly rty. A to se mi nestávalo ani po agresivnějších ústních vodách. Já sama bych si ji proto už znovu nekoupila.

GUESS GIRL TĚLOVÝ MIST 250 ml
Moje snad nejoblíbenější vůně za poslední rok. Krásná, sladká. Mist byl ve výdrži samozřejmě slabší než klasická voňavka, ale i tak ho mám ráda a ráda ho používám. Doma mám v zásobě další. Na přestříkání třeba jen tak když jsem doma, je to skvělý produkt. 






GLAMFOX PLEŤOVÁ MASKA PROTI VRÁSKÁM 1 ks
Výborné plátýnko, skvělá hydratace. Pleť je po aplikaci příjemně vláčná a jemná.

GABRIELLA SALVETE COLLAGEN PLEŤOVÁ MASKA 1 ks
Moc fajn maska. Opět jako předchozí. Skvělé plátýnko i hydratace. Pleť je viditelně vyhlazenější. 

ISANA GOLD TRAUM KOUPELOVÉ KRYSTALY ZLATÝ SEN 80 g
Krystaly byly všemi opěvované a tak jsem je musela taky vyzkoušet. Voní velice silně, jako nějaký příjemný parfém. Opravdu hodně výrazně zabarví vodu a krásně provoní nejen samotnou lázeň, ale i celou koupelnu a tělo.

ISANA LEO PLEŤOVÁ MASKA 1 ks
Masku jsem si dala tématicky na halloween. Má nádherný potisk a krásnou vcelku výraznou vůni. Jemně mě na pleti štípala. Po sundání pleť nelepí a je příjemně osvěžená. 



















JAKÁ JE VAŠE SPOTŘEBA ZA ŘÍJEN?

11 komentářů:

  1. Ahoj, já mám dárek zatím jenom jeden, měla jsem teď větší výdaje za auto, takže na to nezbylo. Nicméně polovinu dárků chci vyřešit v listopadu - vše, co je třeba odněkud zaslat, objednat online a tak a druhou půlku v prosinci - dárková piva, potravinové balíčky, dárkové poukazy. Po té Ginger Recovery řadě jsem koukala je dost chválená, ale bojím se abych si tím ty vlasy zase nedoprasila. Zkoušela jsem od Botanical Therapy tu kokosovou řadu, olivovou řadu, ricinovou řadu a jeidný trochu použitelný bylo to s kokosem. Nicméně kamarádka si teď pořídila celou medovou a dělá jí to lepší vlasy než Davines dokonce. Já mám teĎ na přestříkání doma tělový sprej od B.U., ale ráda bych zkusila i ty kultovní od viktorky spolu s jejich tělovými mlíky. Přesně jak ty říkáš na doma úplně ideální, já jsem zrovna magor co navoněnej chodí i spát, takže to užiju. Mojí spotřebu za říjen už najdeš u mě na blogu, tak mrkni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tak už máš asi dárečky nakoupené, když teď odepisuju zpětně :) Teda, tak to je zajímavé s tou vlasovou péčí, co píšeš! Já se taky kolikrát voním i před spaním :D

      Vymazat
  2. Znám jen ústní vodu Signal a i na mě je dost agresivní a z té Garnier řady mám šampon a taky mi připomíná Vánoce, hrozně si tu vůni užívám:-) Jinak by mě lákal tělový sprej Guess, mám tělové spreje moc ráda, když nepoužívám klasickou voňavku, třeba na doma, tak používám právě tyhle misty a pleťový krém Bielenda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem ráda, že nejsem sama, na koho je ta voda až moc

      Vymazat
  3. Ahoj Moni,
    já mám taky už velkou část dárků koupenou. Pořizuji věci průběžně podle toho, kde co seženu nebo jestli je nějaká pěkná akce, která mi ušetří i nějakou kačku. Balit budu dárky až na Vánoce, všechny je mám schované v různých krabicích. Z tvých spotřebovaných produktů znám jen plátýnkovou masku od GS, tu mám taky ráda. Já jsem své spotřebovance ještě nesepsala, jsem zrovna na neschopence s nějakou děsnou virózou a nemám moc síly na počítač. Tašku mám celkem plnou, je tam hodně jednorázových masek a myslím si, že i dost dekorativky, což mi dělá vždy radost.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, no tak pevně věřím, že jsi už zdravá a fit! :)

      Vymazat
  4. Já dárky přes rok moc nenakupuju - nedokážu je udržet v tajnosti, jsem zvědavá, jak se budou líbit... Takže nakupuju až před Vánoci. Letos jsme se s manželem dohodli na symbolických drobnostech a pak si "nadělíme" nějaký víkendový pobyt ;-).
    Článek o spotřebě teprve chystám - snad o víkendu... Moje obvyklé číslo je tak 6 až 10 kousků, podle toho, jestli používám masky a jestli sáhnu do vzorečků.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já dokážu, i když se vždycky už moc těším na reakci :D :)

      Vymazat
  5. Wow, ty jsi zase stihla spotřebovat produktů! :D :) Zaujalo mě to kokosové mléko, já jsem na produkty s kokosem úplně ujetá! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si taky v poslední době hodně oblíbila vůni kokosu :)

      Vymazat
  6. How to make money by having a poker hand with a poker hand? - Work
    The first หารายได้เสริม thing to do is have the highest paying poker hand. and, like any other game, they're not

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)