úterý 21. prosince 2021

BRAND BOX - VÁNOČNÍ SPECIÁL

Krásné úterý vám všem! Jak se máte? Já mám aktuálně týden dovolené, takže si to maximálně užívám. Včera jsme byli dokoupit poslední malý zbytek vánočního nákupu. Chyběly nám brambory a zelenina do polévky. To jsme nechávali na poslední chvíli, aby to bylo čerstvé. Ostatní už máme vše doma v lednici, ve spíži  nebo v mrazáku. Napečeno mám vše a o víkendu jsem udělala poslední druh cukroví a to nepečená vosí hnízda, která miluju. Dárky mám doma už nějakou tu dobu. Ještě jsem dokupovala poslední drobnosti, ale jinak mám doma vše a dokonce i zabalené. Včera mi přišly poslední dvě maličkosti, které jsem sice objednávala s velkým předstihem, ale i tak mělo dodání velké zpoždění. Takže to jen zabalím a mám komplet vše připravené na Vánoce. Už se moc těším, až dárečky předám a udělají radost. Doufám, že jsem se s většinou trefila. Ale věřím, že ano. A taky se samozřejmě těším na to, co dostanu já. Což mě přivádí k myšlence - chtěli byste ode mě článek typu "Co jsem dostala k Vánocům"?

Teď už se ale přesuneme k pointě dnešního článku a tou je má recenze na Brand box s názvem "Vánoční speciál". Box byl tentokrát docela dost těžký. Nacházelo se v něm méně produktů než minule, ale zato jsou to produkty cenově dražší. Po otevření na mě vykoukly dva časopisy. Jeden s názvem "Domácí lékař" a druhý s názvem "Bylinky". Ten s bylinkami tuším už v boxu někdy byl. Možná jiné vydání, ale pamatuju si něco podobného. Nicméně alespoň to jsou časopisy, ze kterých se dá něco zajímavého vyčíst a naučit. 






Jako první na mě vykoukly OAT Pillows jahodové BONAVITA 69,90 Kč což jsou jahodové ovesné polštářky z nové ovesné řady s vysokým obsahem vlákniny. Ty mě hodně zaujaly a rádi s přítelem vyzkoušíme. U nás má rád hlavně přítel sladké snídaně a tak určitě tyto polštářky ocení. Já si je na nějakou tu svačinku dám taky moc ráda. Dalším kouskem je mletý mák od Lagris 39,90 Kč, který mě moc potěšil, protože jsem si mletý mák zrovna chtěla koupit. Doma mi při pečení chyběl. Třetím kouskem, který na mě vykoukl, byl BIO kokosový nápoj Joya 29,90 Kč. Využila jsem ho místo mléka do musli a bylo chuťově moc dobré.




Co mě moc zaujalo je dresink francozský Develey 49 Kč, což je pikantně kořeněný dresink zjemněný koprovými snítkami a rajčatovým protlakem. Já si dám dresink podobného typu do salátu jen občas. Nejraději mám do salátu jen olivový olej a sůl. Ale přítel má tato dochucovadla do salátů moc rád a já rozhodně taky ráda vyzkouším. Dresink je složení ze 100% přírodních surovin a je bezlepkový. Produkt, který využiju zejména pro návštěvy, je Tchibo Barista Espresso Style 199,90 Kč. Jedná se o pravou kávovou specialitu, která splňuje všechny požadavky opravdového baristy. Obsahuje kávu z Kolumbie, která má silný a vyvážený charakter. Radost jsem měla i z toho, když jsem viděla nápis Bonduelle Creatif Olive 39,90 Kč, což je směs cukrové kukuřice, zelených a černých oliv a červené papriky. Bude to skvělé do salátu, mňam.




Dál jsem v boxu našla hladkou mouku na perníčky Babiččina volba 17,90 Kč. Perníčky už péct teď nebudu, ale možná nějaké upeču na jaře na Velikonoce a vyzkouším na ně rovnou i tuhle mouku. Zátkovy vaječné těstoviny - abeceda byly v boxu navíc. V prospektu jsem je nenašla a v nějakém z předchozích boxů jsem je už měla. Box bych tentokrát hodnotila na 4,5 / 5. S obsahem jsem moc spokojená.


*Produkt mi byl poskytnut za ZVÝHODNĚNOU CENU k vyzkoušení. NEJEDNÁ se o placenou spolupráci! 
Děkuji www.novinkyschuti.cz 



9 komentářů:

  1. Tak mě zaujaly asi jen ty oats pillow!

    OdpovědětVymazat
  2. Tak o té mouce na perníčky slyším poprvé a je super, že existuje i taková alternativa.:)

    OdpovědětVymazat
  3. Mně zklamalo, že box nebyl moc vánočně laděný - jen ta mouka na perníčky (které tři dny před Vánoci už má každý upečené) a nevyužiju instatní kafe (nepiju ho ani já ani nikdo v širokém okolí). Ale využít se dá vše a mák je výzva, abych upekla něco kynutého (což je těsto, kterému se spíš vyhýbám). Podrobněji si můj názor na box můžeš přečíst u mne na blogu.
    Článek o dárcích uvítám - může to být inspirace, co nadělit nebo si přát příští rok :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zrovna mák dnes využila při pečení makovníku s citronovou polevou :)

      Vymazat
  4. Mňa veľmi zaujalo to kokosové mlieko, ale súhlasím so Stáňou, že mohol tento box byť viacej vianočný.

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)