neděle 26. prosince 2021

CO JSEM DOSTALA K VÁNOCŮM 2021 - SLAVÍME S MAMKOU A PŘÍTELEM

Krásný den vám všem! Věřím, že jste si Vánoce užili se svými nebližšími, že jste si dali dobré cukroví a relaxovali u pohádek. A že jste taky dostali nějakou drobnost pro radost, co jste si přáli :) Já pro vás mám dnes článek týkající se dárečků. Konkrétně toho, co jsem dostala já a přítel k Vánocům od mojí mamky. S mamkou jsme slavili Vánoce o dva dny dříve a i když to skoro nedopadlo, nakonec se vše v dobré obrátilo a moc jsme si to užili. Dali jsme si cukroví, vzali jsme si jídlo z naší oblíbené restaurace a zahráli si hry. Byl to skvělý večer a jsem ráda, že to nakonec klaplo. Dnes vám v článku ukážu nejen moje dárečky, ale i to co jsme dostali s přítelem dohromady do nové domácnosti. Letošní nadílka byla opravdu hodně bohatá a štědrá a moc si toho s přítelem vážíme. Hlavně to neberte jako nějaké vychloubání. O to tu vůbec nejde. Chci s vámi jen sdílet naši radost z dárečků a třeba to bude pro vás i inspirace na to, co příští rok koupit někomu blízkému k Vánocům. Takže jdeme na to!

Jedna z věcí, kterou jsem si přála, je výrobník perlivé vody. Když jsem se stěhovala od bývalého přítele, nechal si ho a byla to jedna z věcí, na kterou jsem byla v domácnosti zvyklá a která mi opravdu chyběla. Dostali jsme tedy sodastream v krásné černé barvě. K němu dvě lahve navíc a ještě šťávy, které jsem nikdy předtím nezkoušela, takže ráda zkusím. Dále jsme dostali něco dobrého a to kvalitní kávu, olivový olej, vínko a himalájskou sůl. Z jídla mám pod stromečkem vždycky taky velkou radost. Mlýnky na koření jsem si chtěla pořídit, ale nesehnala jsem je, o to víc mě potěšily. Stejně tak utěrky. Těch není nikdy dost. Velkým překvapením pro nás byla i sada nožů. Přítel dostal jeho oblíbené produkty z Big Boy a mamka nezapomněla ani na našeho kočičího mazlíčka.




Nevím jestli jsem vám to už někdy říkala, ale já nemám ráda měnit elektroniku. Vím, že ostatním udělá velkou radost koupit si nový telefon, počítač a podobně. Já to ale nemám ráda a používám telefon i počítač do té doby, dokud jsou funkční. Nejdřív jsem tedy neměla moc velkou radost z toho, že mě přítel i mamka ukecávali do nového telefonu, ale nakonec jsem za to moc vděčná. A to hlavně pro to, co vám teď napíšu. V prosinci se mi začalo stávat, že se mi telefon i s půlkou nabité baterie vypnul. Vypínal se mi i při volání a nebo když jsem na něm měla otevřeno více věcí najednou. Hodně se taky zasekával. Došlo to až tak daleko, že jsem jednou koukala na instagram a najednou se mi celý telefon vypnul - na to jsem byla zvyklá. Ale on se začal od té chvíle sám vypínat a zase zapínat a nešlo to zastavit, ani s tím nic dělat. Prostě se asi hodinu sám vypínal a zase zapínal. Dokud se úplně nevybil. I druhý den po nabití se tahle situace opakovala. Takže jsem si otevřela předčasně právě telefon, který jsem měla dostat až k Vánocům a nakonec jsem za něj moc ráda. Má krásný velký displej, výborně fotí a je rychlý. I vzhledově se mi velmi líbí. Dostala jsem k němu i bezdrátovou nabíječku. Ta mi na něj ale nefunguje, tak si ji nakonec nechal přítel, který si v prosinci taky pořídil nový telefon.


Co by to bylo za Vánoce, bez kosmetiky. Dostala jsem nádherně voňavou sadu na vlasy, která obsahuje kondicionér, masku a šampon. Přála jsem si i vůni od Guess, která je v posledních letech moje topka. Další vůni jsme dostali s přítelem jako sadu - pro ni a pro něj. A co zbožňuju jsou plátýnkové pleťové masky, to mi udělalo opravdu radost. Oční krém a linky jsem si vybírala sama a jsem na ně moc zvědavá. K nim jsem dostala i krásné bločky a tužku.

Z čeho jsem měla ohromnou radost byla velká krásná krabice s jednorožci, ve které se ukrývaly nádherné a překrásně voňavé koupelové bomby a mýdla. A taky tělový peeling v nádherném balení s jednorožci. Sada je promyšlená do posledního detailu a tento dárek potěšil zejména mé dětské já.

Od mamky jsme dostali i nádherně vonící svíčku s praskajícím knotem. To jsem ještě nikdy nezkoušela a jsem na to moc zvědavá. Přála jsem si taky, aby mi mamka sama uháčkovala košíčky na kosmetiku, což se mi splnilo :) A dostali jsme s přítelem i penízky v obálce. 




Věřím, že jsem na nic nezapomněla a že jsem nic neuklidila před tím, než jsem to stihla nafotit. To by mě mrzelo. Nicméně poslední dva dárečky nás s přítelem taky moc potěšily. A to zejména i proto, že jsou ručně dělané a přímo pro nás. Dostali jsme nádherného anděla - jako svícen. Je opravdu obrovský a nádherný. Mamka ho nechala udělat přesně podle mého vkusu. Barvy i celkové zpracování je nádherné. Trefila se skvěle. Dělá nám teď parádu v obýváku a krásně se nám hodí do interiéru. Andílky jako dekoraci mám velmi ráda. Zejména takové jednoduché a bez tváře.

A aby to byly ty pravé Vánoce, dostali jsme i vánočního skřítka. Vánoční skřítky miluje mamka, která má doma snad dva nebo tři - velké. A tak jsme od ní taky jednoho dostali. Opět se barevně trefila a krásně se nám hodí do obýváku. 

Za všechny dárky jsme moc vděční a opravdu jsme nečekali tak štědrou nadílku. Přítel ještě dostal oblečení a novou tichou myš k počítači, ale to jsem nenafotila, protože to už používá :) S dárečky se mamka trefila úplně přesně a není tu nic, co bychom nevyužili. Ze všeho máme oba velkou radost a budeme si užívat až budeme vše využívat naplno :) Ještě pro vás připravím jeden článek typu "Co jsem dostala k Vánocům" a to z našeho Štědrého večera s přítelem.



 

16 komentářů:

  1. Ahoj Moni, páni, to je ale rychlost, už je tady vánoční článek :-)). Relax a odpočinek potřebujeme všichni, jako sůl. Dostala jsi moc pěkné dárky, hlavně když jsi spokojená. Líbí se mi spousta věcí, ale asi nejvíc mne zaujaly háčkované sáčky od Tvé mamky, krásné, je velmi šikovná. Svíčky WW s typickým praskajícím knotem si jistě zamiluješ. Krásný druhý svátek vánoční a Vánoce rozhodně nekončí. :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano ano, chtěla jsem to napsat hned, abych nezapomněla nic nafotit :D

      Vymazat
  2. Dostali jste spoustu krásných dárků. Jsem zvědavá, co budete říkat na svíčku s praskajícím knotem - mně přišla fajn, manželovi lezlo to praskání na nervy, takže jsem ji nakonec pálila, když jsem byla sama doma.
    Těším se na druhý článek o dárcích. Já taky dárkový článek chystám, ale ještě nemám nic nafoceno - včera jsme byli u mé mámy, večer a dneska u nás byl syn s přítelkyní, tak ani nebyl čas :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To praskání mi ani nevadí, ale ani mě to nijak nefascinuje. Vlastně je mi to docela jedno :D ale svíčka voní krásně :)

      Vymazat
  3. Ten vánoční skřítek vypadá úžasně, sama mám doma dva skřítky a ještě bych tu svoji rodinku nejraději rozšířila :-) A moc se mi líbí i ostatní dárky, telefon, kosmetika, výrobník perlivé vody..Tak si těch krásných dárečků užívej a už se těším na další článek s dárky:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné dárky. Ta koupelové bomby jsou fakt bomba! Měla jsem ji taky, i ta mýdla! Člověku to je až líto spotřebovat :D Nádherně voní :) Nože závidím :D U nás to prej jde , nebo to je ještě dobrý, nebo "však jsou ostrý" :D Jedinej, kdy s nimi dělá a jsem já a imrvere na ně nadávám, že s tím nejde uřezat ani h.... :D :D :D Ustavičně se vztekám!
    Skřítci jsou vděčnej dárek, loni jsem dostala tři a letos nám zdobí pokoj zase :) jsou překrásní!
    Užijte si krásné dny do Silvestra :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se těším až bude tepleji a dám si vanu. Teď máme v koupelně docela zimu, tak jen co se trochu oteplí, vlezu do vany a dám si bombičku :)

      Vymazat
  5. Wow krásne darčeky a prajem pekné sviatky a šťastný nový rok 2022 :)

    OdpovědětVymazat
  6. Dostala jsi krásné dárečky, určitě ti udělaly radost! :)) Přeji ti vše nejkrásnější do nového roku! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Dostala jsi krásné dárky, musela si být moc hodná :) Přeju ti všechno nejlepší do nového roku :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné dárky:) Ty oříšky ve slaném karamelu, ach, to potřebuju zkusit :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)