neděle 2. ledna 2022

CO JSEM DOSTALA K VÁNOCŮM 2021 - DÁREČKY OD PŘÍTELE A KOLEGYŇ

Krásný vstup do roku 2022 vám všem! Jaké jste měli Vánoce a svátky? Mě se udělalo den před Štědrým dnem špatně od žaludku a celou noc jsem skoro nespala. Štědrý den jsem si chtěla užít a moc jsem se těšila na bramborový salát, který se snažím jíst vážně jen jednou a to ve vánoční období. No ale jelikož mi bylo špatně, musela jsem chudáka přítele hnát i v tento den do lékárny pro léky. Sice mám doma vždy léky v zásobě, ale nezabraly mi. A jelikož je pak dva dny všude zavřeno, nechtěla jsem to riskovat. Přítel je milionový a zajel mi ochotně pro léky, pečivo a minerálky a tak jsem jedla celý den v podstatě dietně. Salát jsem si dát teda nemohla a ani řízek. Ale dala jsem si alespoň poctivý hovězí vývar se zeleninou a maso na přírodno s bramborem. Moc jsem toho nesnědla, jak jsem měla stažený žaludek, ale byla jsem vděčná, že mi léky zabraly a nebylo mi už zle. Ale salát jsem nakonec stihla, udělalo se mi dobře a druhý den večer jsem to riskla a pochutnala si na něm. Špatně mi už díkybohu nebylo. Byly to naše první společné Vánoce a celý zbytek dne jsem si s přítelem moc užila. Udělali jsme si pohodový večer, rozbalili si dárky a bylo to nakonec moc fajn. Další dny jsme se váleli u televize, jedli cukroví, dívali se na pohádky a užívali si volna. A chtěla jsem si právě zaznamenat to, co jsem dostala, abych měla památku. A tak jsem si řekla, proč vám to zase neukázat, třeba jako inspiraci. Opět to neberte jako vychloubání. O to tu ani přinejmenším nejde.

V dnešním článku vám opět ukážu dárečky. Tentokrát to budou dárečky od kolegyň a přítele. Od kolegyně jsem dostala ananasové víno, zajímavé omalovánky, koření a vonné vosky od značky, od které jsem nikdy nic neměla. Od druhé kolegyně jsem dostala kosmetickou sadu, svíčku a pleťovou masku. No a od třetí jsem dostala kaše, přívěsek, vtipnou tužku a vonný vosk s mojí nejoblíbenější vůní. O tom, že je to má nejoblíbenější vůně, vůbec nevěděla, ale přesto se nějakým záhadným způsobem trefila :D




Od přítele jsem dostala bačkory, ty jsem si teda sama vybrala. Stejně tak i diář. A moc mě potěšila knížka s názvem Kuchařka ze spíže. Ráda se inspiruju a něco dobrého uvařím. Dál jsem si k Vánocům sama vybrala bílé tenisky. Minulý rok jsem si dvoje totálně zničila na zahradě, takže jsem v podstatě žádné na běžné nošení neměla. A protože se mi rozbila peněženka, vybrala jsem si i tu a přihodila k ní gumičky do vlasů. Dali jsme si s přítelem budget a oba si za něj vybrali to, co si přejeme. A zbytek dárků jsme si koupili jako překvapení. 

Ráda dostávám i jídlo. Vlastně nejvíc miluju dárky jako jsou jídlo, svíčky, pití nebo kosmetika. To se sní, vypálí, vypije nebo mě to zkrášlí :D Ale mám ráda i praktické dárky. Mě se zavděčíte i novým povlečením, spotřebičem, kuchyňským náčiním, dekou a podobně. Přítel mi tedy nadělil i nějaké dobroty a co mě moc pobavilo, byla ta čínská polévka. 




Přítel se zaměřil v dárcích na věci, jako jsou společenské hry a puzzle. Za to jsem ráda, protože nám takové věci doma chyběly. Kris-kros hrajeme teď pravidelně a i člověče nezlob se a další hry. Z puzzlí jsem měla taky velkou radost. Nevím sice, kdo bude mít trpělivost na to, aby složil 3000 dílků :D.. ale snad to nějak dáme. Hlavně nevím, kde to budeme skladovat a skládat. Nicméně s motivem se mi moc trefil do vkusu. Co se týče puzzlí s motivem hor, ten bych si já sama nevybrala a líbí se mi méně. Ale jde o to, zabavit se u skládání a to se určitě podaří. Takže hodnotím oboje jako vydařené :)

Jako poslední jsem dostala krásný a jednoduchý zvlhčovač vzduchu, který i svítí jako led lampička. Těším se, až ho pořádně vyzkoušíme, protože máme v ložnici v zimě hodně suchý vzduch. Na poslední fotce jsem zachytila jak můj dárek, tak i přítelův - co jsme dostali jako drobnost od jeho bráchy. Ani to netušil, ale černé kotníkové ponožky jsem měla na svém pomyslném seznamu, co si chci koupit, takže se trefil skvěle. A kosmetiku samozřejmě ráda vyzkouším a využiju určitě. 

Celkově hodnotím tyto Vánoce jako velmi štědré. To jsem vůbec nečekala. Vlastně jsem nedostala nic, co bych nevyužila. Za vše jsem moc vděčná a za vše jsem šťastná. Především jsem ale vděčná za to, že jsem mohla trávit čas s přítelem a i s mamkou a že jsme všichni zdraví. To je to nejvíc, co můžeme mít. 










CO JSTE DOSTALI K VÁNOCŮM VY?

18 komentářů:

  1. Přesně tak to vidím já, největší štěstí je v tom být spolu a zdraví:-) Já jsem pod stromečkem našla takovou klasiku, kterou dostávám každý rok, ale která vždy potěší. Svíčky, kosmetika, spodní prádlo, ponožky.. A i nějaké poukázky nebo peníze. Od kamarádek a kolegyň takové milé drobnosti ve formě kosmetiky, čajů, svíček, moc mě potěšila třeba i propiska s potiskem donutů a ve stejném designu i diář.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, zdraví je to nejvíc, co můžeme mít a jsem za něj vděčná každý den :)

      Vymazat
  2. Dostala jsi krásné dárky, ať ti dělají radost :) Všechno nejlepší do nového roku :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, to jsou krásný dárky! Taky zbožňuju praktické dárky a poslední dobou mě i potěší pokud je značka česká či výrobce lokální, sama ráda podporuji drobné podnikatele a české brandy. Za poslední dobu si mě získal třeba chrudimský Vuch nebo přírodní kosmetika Saloos. S kořením nás v práci nadchl kolega, chodily mu do práci dárky a oni se ženou se dohodli, že též budou podporovat menší podniky, co mají duši. No a takhle mu právě přišla třeba sada koření z Království chuti, no pastva pro oči i pro čich. Moje, co jsem dostala k Vánocům vyšlo dneska, tak se můžeš přijít mrknout :-D
    http://sabinanovakova.blogspot.com/2022/01/co-jsem-dostala-k-vanocum-2021.html

    OdpovědětVymazat
  4. Moniko, pěkné dárky. Mne na nich vždycky nejvíc potěší vědomí, že mi někdo chtěl udělat radost. Líbí se mi ty tenisky a zajímavě vypadá Kuchařka ze spíže. A puzzle jsou taky fajn dárek.

    OdpovědětVymazat
  5. Wau krásne darčeky a ja som dostala diar od acupofstyle :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Moni,
    dostala jsi moc pěkné věci, já to mám podobné, udělají mi radost stejné věci:-) Hodně mě zaujala ta kuchařka a pak samozřejmě i kosmetika, to bych ani nebyla já:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Tak teraz sa cítim ako keby som objavila Ameriku. Prvýkrát vidím kombináciu citrónovej soli. Neviem či to na Slovensko ešte neprišlo, alebo len ja chodím so zatvorenými očami. Tak či tak, to vyzerá skvelo. Viem si to predstaviť ako super to zapasuje napríklad do vietnamskej kuchyne. Okrem toho moc závidím difuzér, ten si musím aj ja zadovážiť ♥

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat
  8. Super dárky. Ani nevím, že existuje ananasové víno. :) Já dostala všehochuť a vlastně, co se týká dárků jsem ti dost podobná. Miluji všechny dárky a je mi jedno jestli jsou měkké, tvrdé, k snědku, ke zkrášlení, do domácnosti:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  9. Dostala jsi krásné dárečky, to puzzle by mi také udělalo radost. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Puzzle je super relax :) Ale bude to fuška, než to složíme :D

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)