sobota 22. ledna 2022

GLANC BOX ZIMA 2022

Krásnou sobotu vám všem! Jak se máte? Ten leden utíká jako voda, že? Ještě jsem se nevzpamatovala z Vánoc a už je skoro konec ledna. Ten čas zkrátka utíká neskutečnou rychlostí. V lednu jsem se těšila na další box ze stránek www.novinkyschuti.cz. Objednala jsem si totiž další Glanc Box s názvem zima 2022. Miluju různé boxíky, protože miluju tahle mini překvápka. Hlavně co se týče kosmetiky. Vždycky tam najdu něco zajímavého, co bych si sama nekoupila, ale velmi ráda to vyzkouším. A pak se třeba ten produkt stane mým oblíbencem a začnu si ho kupovat i já sama. A v tom to je skvělé. Máte taky rádi tyto různé boxy, kde nevíte obsah dopředu??


První, co jsem v boxu našla, je Tesori d´oriente white musk parfemovaná voda pro ženy 179,90 Kč. Jedná se o vůni jemných bílých květin, jasmínu a růže. Spolu s vůní pižma a dřevitých tónů. Není to typ vůně, který bych si koupila já sama, ale musím uznat, že voní zajímavě a moc hezky. Ráda vyzkouším a uvidím, zda si tento typ vůně oblíbím i na sobě. Dalším kouskem je Tesori Ayurveda sprchový krém 79,90 Kč. Obsahuje kombinaci olejů a výtažků z léčivých rostlin, které využívá ayurvédská medicína. Sprchový gel této značky jsem tuším nikdy neměla. A tak ráda vyzkouším. Vím, že patří mezi oblíbené. Radost jsem měla i dalšího kousku, kterým je Ziaja čistící pěna na obličej pro suchou a citlivou pokožku 139 Kč. Pěna obsahuje zvlhčující látky, které zvlhčují a hydratují pleť. Má efektivně odstraňovat nečistoty a zbytky makeupu. Obsahuje 98% složek přírodního původu a je vhodná i na ošetření citlivého očního okolí. Věřím, že pěna bude pleť zanechávat vláčnou a hydratovanou. Většina pěn, které jsem měla, tak pleť vysušovaly. Proto jsem ráda, že mi přišla varianta pro suchou a citlivou pleť a věřím, že vysušovat nebude, jak slibuje. 


Ze slámy na mě vykouklo i Savo BotaniTech univerzální dezinfekce 74,90 Kč. Obsahuje výtažky z eukalyptu a čajovníku. Odstraní 99,9% bakterií a virů. Má neutrální pH a obsahuje čistící složky na 100% přírodní bázi. Dezinfekce je vhodná na nákupní vozíky, volanty, telefon a podobně. Dezinfekce používám pravidelně. Savo dezinfekce nádherně voní a rozhodně je to kousek, který využiju. Lenor Unstoppables Scent of ARIEL vonné perličky s vůní Ariel (cena v prospektu neuvedena) nádherně voní. Určitě je využiju při praní. Miluju různé vonné doplňky do praní. Colgate zubní pasta Max White v prospektu není, tudíž se jedná nejspíše o dárek navíc.


V boxu jsem našla Syoss Repair Boost intenzivní masku na vlasy - a to 3 vzorky. Maska posiluje vlasy a zabraňuje lámání až o 95%. Lze použít jako masku, balzám, péči před mytím nebo noční masku. Co mě moc potěšilo je Garnier vyplňující textilní maska na rty 59,90 Kč. Miluju nejrůznější masky a to jak na pleť, na oči tak i na rty. To už o mě určitě víte. Maska má zajistit intenzivní hydrataci. Jedná se o vyplňující textilní masku s výtažkem z třešně a panthenolem. Pro vyhlazené, hydratované a vyplněné rty za 15 minut. Tak uvidíme, co to bude za zázrak. Velkou radost mi udělala řasenka Dermacol Black Swan 199 Kč a jedná se o řasenku pro objem a natočení řas. Řasenky mi aktuálně dochází, takže trefa do černého. Uvidíme, jaká nakonec bude a jak sedne mým řasám.


V boxu měly být ještě Lenor prací kapsle Allin1 PODS. Nicméně ty jsem dala od sebe mamce. Měla jsem totiž objednané 2 tyto boxy. V mém bylo všechno, ale v boxu u mamky chyběly právě Lenor prací kapsle a i Garnier maska na rty. Tak jsem jí dala kapsle od sebe z boxu, tudíž je na fotce neuvidíte. Psala jsem už i na podporu a tam mi slíbili, že mi tyto dva produkty zašlou v příštím boxu. Tak věřím, že tomu tak bude a že budu moct dát mamce masku, která ji chyběla a já si nechám následně kapsle, které jsem ji dala a vyzkouším je také :) Kolegyně měla objednaný boxík taky a ta také bohužel neobdržela masku na rty. Nevím kolika lidem se toto stalo, ale asi by se na to měl dát větší pozor. Ale co se dá dělat. To se zkrátka stane. Člověk není neomylný. 

Nakonec jsem v boxu našla časopis TOP CLASS. Ten jsem asi nikdy nečetla, takže se ráda podívám a počtu si. Je docela dost tlustý, což je fajn. A navíc jsem v boxu našla ještě i peeling od Lirene, který jsem už v boxu jednou měla a nyní byl asi jako dárek navíc, protože v prospektu není. Celkově obsah boxu hodnotím na 4/5. Nejvíc mě zaujala čistící pěna, řasenka, maska na rty a vonné perličky. No a krabici tradičně hned zabrala kočka, která má z ní vždycky velkou radost a využívá ji jako pelíšek :-) Já už se s vámi pomalu loučím. A už se moc těším na nějaký další box s překvapením!



Jak se líbí obsah Glanc boxu vám?

*Produkt mi byl poskytnut za ZVÝHODNĚNOU CENU k vyzkoušení. NEJEDNÁ se o placenou spolupráci! 
Děkuji www.novinkyschuti.cz 

10 komentářů:

  1. Tentokrát se jim balení boxů zřejmě krutě nepovedlo - mně chyběla řasenka :(: Jinak na mé dojmy můžeš kouknout na mém blogu - zrovna jsem článek o boxu publikovala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jej, tak to je teda blbý no, daachjo. Snad to příště už bude v pohodě a tohle byl jen nějaký špatný výpadek, ale je to nepříjemný

      Vymazat
  2. Ahoj, mě z prospektu chyběl vzorek pracích kapslí, ale co jsem tak pochopila, tak místo toho mi dali plné balení Sidoluxu Baltic Amber a místo pasty na zuby mám Savo desinfekci ve velkém balení. Přijde mi, že oproti předchozím se ty obsahy teda hodně lišily.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sidolux dávali jako dárek, vzorek tam měl být :)

      Vymazat
  3. Osobně bych tam nemusela mít produkty Tesori, mě se popravdě tyhle orientální vůně nelíbí. Ale z toho zbytku bych využila všechno, nejvíc nadšená bych byla z perliček Lenor a řasenky od Dermacol.

    OdpovědětVymazat
  4. Obsah boxu se mi líbí, některé produkty bych ráda vyzkoušela :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. Super obsah boxu, moc by mě potěšil. :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)