sobota 8. ledna 2022

KOSMETIČTÍ ODPADLÍCI - PROSINEC 2021

Krásný den vám všem! Když píšu tenhle článek, tak je sobota večer a já jsem úplně totálně unavená a celý den bych nejraději spala. S přítelem si děláme srandu, že už jsme jak důchodci. No jo, asi někdy jsme :D. Je to určitě i tím počasím a taky tím že jezdíme později z práce, je už tma a pak máme i doma práci. Sedneme si až později večer a odpadneme oba k telce s večeří a jsme rádi, že jsme rádi. V poslední době nestíhám nic z toho, co bych chtěla a co mě baví. To mě docela štve a musím s tím něco udělat. Nicméně dnes jsme měli příjemné odpoledne, protože jsme se rozhodli, že si pořídíme myčku. V obchodech jsme ale nesehnali to, co bychom chtěli a tak jsme ji koupili z internetu a v pondělí pro ni jedeme. Alespoň jsme do ní koupili kapsle, sůl a další věci a už se na ní moc těšíme. No, ale jdeme už k dnešnímu článku. Ukážu vám co jsem v prosinci stihla spotřebovat. Myslela jsem že budu mít za prosinec maximálně třeba pět kousků, ale nakonec toho mám docela dost.


Konečně se mi podařilo dopotřebovat nějaký sprcháč. Mám jich teď otevřených více a používám je na střídačku, takže je ve všech pořád hodně. Sprchový gel od Dove nourishing silk byl skvělý. Nádherně silně voní, dělá hutnou pěnu, se kterou se skvěle myje. Nevysušuje a pokožka voní i po umytí. Anti-perspirant Dove original kupuju pravidelně a taky je mým oblíbencem. Krásně voní čistotou, nedělá fleky a ochrání po mnoho hodin. Dlouho jsem chtěla vyzkoušet šampon od Rose of Bulgaria, protože je dost doporučovaný. No mě teda vůbec neoslovil a jsem ráda, že jsem ho spotřebovala. Příjemně voní a má krásné balení i barvu samotného šamponu. Vlasy umyje hodně dobře. Odstraní z nich všechny nečistoty i zbytky stylingových přípravků. Ale zanechá je hodně vysušené a nepěkné. Vůbec o ně nepečuje. Navíc se vlasy hodně rychle znovu zmastí. Takže za mě propadák. Krém na ruce od Avonu s banánovou vůní je super. Na běžné denní použití fajn krém. Středně dobře hydratuje, příjemně voní a rychle se vstřebává.


Peeling Yves Rocher příjemně voní a má hodně hrubá zrníčka. Ale nijak mě neoslovil, abych ho koupila znovu. Co mě taky neoslovilo je krém značky Mádara SOS hydra recharge cream. Má konzistenci, která se nedá vůbec dobře rozetřít a navíc divně smrdí. Spotřebovala jsem ho na natírání nohou a už bych ho znovu rozhodně nechtěla. Přišlo mi, že ani moc dobře nehydratuje. Odličovací balzám od Alverde jsem měla z adventního kalendáře. Byl opravdu hodně hutný a dost mastný. Pleť umyje dobře. Mám ráda mycí krémy, protože mi pleť nevysušují a zanechají ji vláčnou. Tento byl vcelku fajn, jen naopak byl na mě až moc hutný a mastný. Ale na suchou pleť to bude určitě pecka. Balzám na rty od Yves Rocher nádherně ovocně voní a je to klasický balzám na rty se středně dobrou hydratační schopností. 


Co mám hodně ráda, jsou čistící spreje na ruce, od Bione Cosmetics. Jeden s vůní levandule a druhý s vůní malin. Skvělé spreje do kabelky, když nemáte možnost umýt si ruce. Nádherně voní, nelepí a skvěle ruce vyčistí. Mám po několikáté a určitě ne naposled. Dále tu mám jíl-hlínu, ale ani nevím, od jaké to je značky. Míchala jsem to s vodou a aplikovala na pleť jako masku. Skvěle to vyčistilo pleť i póry. Pleť zůstávala příjemně vláčná, viditelně čistější a projasněná. Pleťový krém Sebamed active protection cream jsem našla v nějakém kosmetickém boxu. Čekala jsem od něj hodně. Stojí totiž kolem osmi stovek. Ale byl to obyčejný pleťový krém. Nic extra. Někdy se hůř roztíral a na pleti štípal. Ale nic hrozného. Hydratoval středně dobře. Ničím mě nezaujal a rozhodně bych ho znovu nechtěla.


Pleťová maska Payot mě zklamala. Na pleti štípala a měla jsem po ní úplně zarudlý obličej. Maska od Garnier hyaluronic aloe serum byla moc fajn. Příjemně pleť osvěží a hydratuje. Navíc má moc dobré plátýnko. Stejně tak maska Garnier s vitaminem C. Tu jsme si dali spolu s přítelem a nemám co bych vytkla. Masky pod oči s Q10 od značky Balea se nalepily pod oči a měly hydratovat a vyhlazovat. No, upřímně mi to přišlo dost divné. Ta lepivá část byla jako kdyby byla na ní izolepa a tu jsem měla pod očima. Nebo nějaké lepidlo. Zkrátka mi to nebylo moc příjemné a mám raději ty hydrogelové chladivé masky pod oči. Přišlo mi, že to nic nedělalo. Jen jsem to nalepila a pak odlepila a nic se nedělo. Jako bych nic nepoužila.


Odličovač od Bielendy Clean Skin Expert je vcelku fajn. Dobře odličuje oči i pleť. I když se přiznávám, že od této značky jsem měla i lepší dvoufázové odličovače, které rychleji rozpouštěly oční makeup. Ale nijak nedráždí ani nevysušuje a mohla bych ho doporučit. Vůně Cherish od Avonu je velmi příjemná a mám ji v oblibě už hodně let. Určitě to není poslední balení, které mám. Očividně jsem hodně  unavená, protože na první fotce je vyfocená řasenka, ale pak jsem ji už samostatně nevyfotila :D Je to řasenka od značky Golden Rose, kterou miluju a doporučuju vám ji už několik let.


 JAKÁ JE VAŠE SPOTŘEBA ZA PROSINEC? A CO VÁS V MÉM ČLÁNKU ZAUJALO?

14 komentářů:

  1. Ahoj Moni,
    na tvé kosmetické spotřebováno jsem se moc těšila:-) Mně v prosinci došlo snad vše, na co jsem sáhla:-D Článek mám už skoro připravený, vyjde asi v pondělí nebo někdy příští týden. Dove sprchové gely mám moc ráda. Momentálně mám doma opravdu hodně gelů v zásobě, nesmím si sama žádné nové kupovat:-)Dove spreje si taky kupuji, mám je hodně ráda. Značku Rose of Bulgaria znám od tebe, v soutěži jsem vyhrála myslím krém na ruce a byl moc příjemný. Krémy na ruce z Avonu mám celkově hodně ráda. Peelingy na vlasovou pokožku si u Yves Rocher kupuji docela často, jsou dobré. Jejich balzámy na rty taky znám a plně souhlasím s tvým hodnocením. Ty čistící spreje Bione mě dost zaujaly, asi je omrknu. Ochranný krém Sebamed mám taky doma a taky mě moc nenadchnul. Ta Paot maska je tedy docela zklamání, značka je hodně drahá. Garnier masky znám a přijdou mi lehce nadprůměrné, ale v plátýnkových maskách mám jiné oblíbence. Jsem ráda, že vím, že si Balea polštářky pod oči nemám kupovat. Já mám nejraději ty od Gabrielly Salvete. Jsou hodně levné a skvělé. Goden Rose řasenka nebyla špatná, ale já jsem si u nich oblíbila jinou verzi.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, tak to mě moc těší! :) Teda, tak to je super! :D Taky mám aktuálně více sprcháčů a žádné nové nekupuju. To jsem ráda, že nejsem sama, koho ten drahý krém od Sebamed, nenadchnul.. Díky za tip na polštářky od GS :)

      Vymazat
  2. Slušná spotřeba. Já toho budu mít taky spíš víc než obvykle, ale určitě ne tolik (protože moje obvykle je tak kolem 8 kousků). Z toho, co jsi spotřebovala jsem myslím měla ten sprcháč od Dove jako vzorek, jinak nic. A tuším tu masku od Garnieru mám v balíčku, co jsem si koupila v povánočních slevách.
    Jinak já mám pocit, že jsem taky furt utahaná a že nic nestíhám... Jsem ráda, že v tom nejsem sama ...

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj,
    s Dovem musím jenom souhlasit, my jsme ho v rodině už spotřebovali hromady. Rose of Bulgaria jsem zkoušela akorát jako vzorečky krémů a těch já mám teď dost, ale právě se mi líbilo, jak to voní a že to mělo docela lehkou konzistenci. Avon krémy jsem vždycky objednávala mamce, když byly v katalogu za dobrou cenu a sama jsem měla několikrát ten jejich kakaový. No a mojí spotřebu už najdeš u mě na blogu. Měj se krásně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že máš taky ráda Dove. Krémy od Avonu na ruce jsou většinou moc dobré. Taky se měj krásně :)

      Vymazat
  4. To je riadne veľa spotrebovaných produktov. Ja som za december nespotrebovala asi nič, haah. Ale masky od Garnier mám moc rada a obe som skúšala aj ja a obe boli skvelé!
    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak nevadí, určitě spotřebuješ další měsíc :)

      Vymazat
  5. Ani jsem nevěděla, že Bione vyrábí voňavé spreje na ruce, já teď mám v autě a i v šuplíku v práci nebo v kabelce dezinfekční spreje na ruce od Avonu a hrozně z toho čpí alkohol, ani se mi to nechce používat, tohle by byla super náhrada:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Hned mě zaujaly ty masky na obličej, moc ráda je používám a zrovna od Garnieru mi vždy vyhovují. :))

    OdpovědětVymazat
  7. Článek mě zaujal hlavně v tom, že spoustu produktů, které zmiňuješ sama používám a zajímal mě názor někoho jiného, protože za sebe jsem s nimi povětšinou spokojená. Deodoranty Dove mám ráda hlavně proto, že jsou opravdu šetrné ke kůži a dají se použít i po holení a tipla bych, že i nějaký ne úplně dlouhý čas po tomto. Jinak masky od Garnieru mám v plánu už dlouho vyzkoušet, tak třeba se k tomu konečně dokopu :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)