neděle 27. února 2022

KOSMETIČTÍ ODPADLÍCI - ÚNOR 2022

Po delší době jsem si opět obarvila vlasy. Na barvení vlasů nejčastěji používám barvy od Garnier Color Naturals, protože mi drží nejvíce a nejdéle. Tentokrát jsem vybrala odstín 4 středně hnědá. Barva mi chytla pěkně, nebyla až tak moc do černa, jak jsem čekala. Barva tedy pěkná a efekt taky. Další vlasový produkt, který jsem spotřebovala, je Bohemia Herbs jemný vlasový šampon s extraktem z bylin a vůní levandule. Má příjemnou levandulovou vůni a hezkou nafialovělou barvu. Vlasy umyje důkladně a odstraňuje všechny nečistoty i stylingové přípravky. Bohužel ale vlasy hodně vysušuje a vůbec o ně nepečuje. Proto bych si ho znovu už nepořídila. Ve sprše jsem dopotřebovala sprchový gel Avon senses Buttermilk and Cocoa. Čekala jsem, že bude mít víc kakaovou nebo čokoládovou vůni. To bohužel neměl. Nicméně i tak voní moc pěkně, ale docela jemně. Myje dobře a pokožku nevysušuje. Jelikož mě hodně zajímá kosmetika z klasických supermarketů a hypermarketů, vybrala jsem si vychvalovaný Cien deospray s vůní Floral Fragrance. Stojí pár korun a je bez obsahu aluminia. Voní velmi pěkně a květinově. Co se týče účinků, řekla bych, že je to takový průměr. Ale za těch pár korun, proč ne. Kdybych nutně potřebovala deospray a do jiného obchodu bych se nedostala, vezmu si ho.





Herbadent bylinná ústní voda mě hodně překvapila. Skvělá bylinková ústní voda, která výborně pečuje o ústní dutinu. Za mě rozhodně ano. Je sice dražší, ale i za tu cenu se vyplatí, pokud chcete kvalitnější péči o ústní dutinu a nebo máte nějaký problém. Celkově mám značku Herbadent, co se týče ústní hygieny, velmi ráda. Dalším odpadlíkem je Oriflame feet up krém na nohy Ginger oil and tangerine. Krém jsem měla v šuplíku hodně dlouho a teprve nedávno na něj přišla řada. Má jemnou zázvorovou vůni a všimla jsem si, že obsahuje i drobné třpytečky nebo spíš takový jemný shimmer. Pokožku chodidel hydratuje středně dobře. Pleťový krém SVR Intense moisturizing cream jsem měla v nějakém Look Fantastic boxu. Má velmi jemnou příjemnou vůni. Rychle se vstřebává a je velmi příjemný. Hydratuje moc dobře. Používala jsem ho na noc a vyhovoval mi. Líbilo se mi i balení. Nemusela jsem sahat do žádného kalíšku rukama, ale jen jsem trochu vytlačila. Super. Oriflame zázračný kelímek jsem našla jako přílohu časopisu. Myslela jsem, že ho budu používat víc, ale moc jsem po něm nesahala. Takže jsem ho nakonec spotřebovala na tvrdé paty. Na to byl dobrý. Ale určitě ho znovu nepotřebuju.



K Vánocům jsem dostala mýdlo od Oriflame frosted dreams s jemnou nevtíravou vůní. Pokožku rukou nijak nevysušuje a dobře myje. I tak mám ale raději tekutá mýdla. Dalším kouskem, který jsem našla v Look Fantastic boxu, je Ahava minerální mýdlo. To je skvělé na pupínky. Používala jsem ho na pupínky na zádech a když jsem ho používala pravidelně, tak mi viditelně pomáhalo a pupínky redukovalo. Isana hydrogelové pásky pod oči s Aloe vera jsou moc příjemné. Příjemně ochladí a hydratují oční okolí. Určitě pořídím další. Isana hyaluron pleťová maska i Ice Bear vita pleťová maska jsou super. Obě příjemně hydratují, příjemně chladí a mají dobré plátýnko. 

Maska od Gabriella Salvete je jedna z nejlepších, co se týče plátýnka. Je velmi jemné a přizpůsobivé. Samotná maska je ale taky skvělá. Tohle se rozhodně povedlo. Navíc stojí pár korun. Hyaluronová pleťová maska taky moc dobře hydratovala a zanechala pleť jemnou. Balzám na rty od Green Pharmacy dobře hydratoval a vyživoval rty. Co mi ale nevyhovovalo byla jeho vůně. Vlastně neměl skoro žádnou vůni a to byl asi kámen úrazu. Protože nevoněl vůbec příjemně a vadilo mi to i na rtech. Řasenku Sexy Pulp jsem dostala k nějakému nákupu, jako dárek. Když trochu vyschla, tak mi moc vyhovovala. Udělala krásně prodloužnené a oddělené řasy. A omluvte vlas na poslední fotce, při focení jsem si ho nevšimla :D 


A co jste za únor spotřebovali vy?

10 komentářů:

  1. Já toho budu mít za únor hrozně málo. Nedošlo mi skoro nic.
    Ta řasenka je myslím z YR, tuším, že zrovna používám podobnou. A zázračný kelímek mne nechával dlouho v klidu, ale musím říci, že na nos odřený z mé covidové rýmy je fajn.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj,
    mně teda tyhle barvy držely skoro nejhůř z toho, co jsem v drogerii našla. Já mám skoro celou kakaovou řadu z Avonu koupenou pro mamku ke svátku, tak jsem zvědavá. Opakovaně jsme si obě kupovali ten jejich univerzální krém. Z Feet Up oriflame řady na nohy se mi naposledy moc líbil krém a scrub z melounové řady, to bylo na léto vážně super parfemace a příjemné produkty. Zázračný kelímek u nás všichni milujou, já se přiznám, že spíš sáhnu po balzámu v tyčince než v kalíšku. Já toho budu mít za únor zase ranec a článek vyjde v neděl.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt jo? Teda, to se divím. Taky mám raději tyčinky, než kalíšky

      Vymazat
  3. Sprchový gel s podmáslím a kakaem od Avonu jsem měla a docela mě bavil. Co mě ale vůbec nebavilo byl Zázračný kelímek od Oriflame, většinou si kupuji ty varianty, co mají nějakou parfemaci a tahle bez vůně mi přišla taková nijaká. Ale teď mám s vůní borůvek a paráda:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, dragon fruit mám ráda i jeho vůni, jen škoda, že nejsem příznivec prakticky žádných PLÁTÝNKOVÝCH masek, prostě mi nevyhovují. Ahava mýdlo jsem měla taky několikrát, bylo skvělé. Moji spotřebovanci vyjdou v průběhu března, nyní jsou tam lednoví. ☺☺
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, tak to je škoda. Já je miluju :D Ale to sis asi všimla

      Vymazat
  5. To tělové mléko od Avonu vypadá moc dobře, ale i ostatní produkty jsou určitě skvělé - super, že jsi toho opět tolik stihla vyzkoušet. :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)