pondělí 7. března 2022

BRAND BOX - OBJEVUJEME SPOLEČNĚ - ÚNOR 2022

Krásné pondělí vám všem! 

Jak jste si užili víkend? Když píšu článek, je teprve sobota ráno. Včera večer jsem dělala velký úklid bytu, abych o víkendu nemusela uklízet a mohla odpočívat. Docela jsem si s tím úklidem po práci mákla. Ale večer jsme si udělali pohodičku s pizzou, dortíkem a Survivorem. Taky na něj koukáte? My koukáme pravidelně a baví nás to. I když ten střih a zvukové záznamy nejsou úplně kvalitní, ale co už. Já jsem už tradičně usnula, takže opět nevím kdo nakonec šel do duelu a kdo vypadl. A takhle už jsem u Survivora vytuhla asi 5x. Takže ho vždycky zpětně dokoukávám na internetu. Což mě teda bude čekat i dneska a jsem zvědavá na výsledek. No ale zpět k pointě dnešního článku. Dnes tu pro vás mám ukázku Brand boxu, který mi přišel v únoru.


ORION ATELIÉR HOŘKÁ ČOKOLÁDA LÍSKOVÝ OŘÍŠEK - 54,90 Kč
Unikátní novinka s kousky pražených lískových oříšků. Ta mě zaujala moc. Mám čokolády ráda. Akorát se nám nyní nahromadilo doma nějak moc čokolád a ještě se na ni nedostala řada. Krásný je i obal, takže by to byl rozhodně i super dárek. Ještě je v nabídce jedna varianta a to s příchutí slaného karamelu, což mě taky hodně zaujalo.

HANNASAKI TAIMINTTEA SYPANÝ ČAJ - 119 Kč
Čaj s mateřídouškou a mátou, který působí jako antiseptikum, řeší nadýmání, posiluje játra a slinivku, pomáhá při nachlazení, působí dezinfekčně a protizánětlivě a lze ho používat i na stres a nespavost. Ráda vyzkouším. Bylinné čaje pijeme pravidelně a rádi. Především mátový čaj má u nás doma stálé místo. 

JOJO SMOOTHIES NESTLÉ - 22, 90 Kč
Mix barev a ovocných příchutí s jemnou jogurtovou příchutí. Obsahuje příchuť jahody, jablka a černého rybízu. Smoothies jsme už vyzkoušeli. Jsou chuťově velmi dobré a mají super konzistenci. Nicméně jsou na mě hrozně moc přeslazené. Kdyby byly o polovinu méně sladké, bylo by to za mě o hodně lepší. Takhle sním 5 bonbonů a končím, protože jsem totálně přeslazená.





JUPÍ IMUNITA RAKYTNÍK 64,90 Kč
Sirup s rakytníkem pro podporu imunity celé rodiny. Tento kousek jsem si chtěla pořídit i já sama, protože chuť rakytníku mám velmi ráda a už v televizi v reklamě mě sirup hodně zaujal. Takže mě moc potěšilo, když jsem ho nakonec našla v boxu. Chuťově je kyselejší, ale i tak velmi dobrý. Spojením s vodou vznikne výborný osvěžující nápoj. Myslím si, že bude skvělý i na léto s pár kostkami ledu.

SUŠENÁ RAJČATA PODRAVKA 49,90 Kč
Rajčata vypěstovaná ve slunném Středomoří a naložena ve slunečnicovém oleji se špetkou středomořských bylinek. Bez éček. Sušená rajčata doma máme rádi, ale musíme na ně mít vyloženě chuť. Určitě je využiju do nějakých těstovin nebo omáčky na maso. 

ADRIANA PASTA FARFALLE 49,90 Kč
Farfalle ve tvaru mašle jsou 100% semolinové těstoviny. Ty určitě využijeme jako přílohu k omáčce a nebo na těstovinový salát. Ale jsou určitě tím nejnudnějším z celého únorového boxu.







Tentokrát jsem se vám rozhodla nafotit i složení jednotlivých produktů, pokud by vás to zajímalo. Podařilo se mi to nafotit docela čitelně, z čeho mám tedy velkou radost. No a nakonec shrnutí mých dojmů. Nejvíce mě rozhodně potěšil Jupí sirup, který jsem si i já sama chtěla koupit. Zajímavá je i čokoláda, bonbony a sušená rajčata. Čaj mě potěšil taky. Nejnudnějším z celého boxu jsou tento měsíc těstoviny, ale i ty doma samozřejmě využijeme. Celkově bych tentokrát box hodnotila na 4/5.

CO ŘÍKÁTE NA ÚNOROVÝ OBSAH?


www.novinkyschuti.cz


6 komentářů:

  1. Pro mne byl nejmíň zajímavý ten čaj - nemám bylinkové v oblibě a navíc má doma čajů mraky. Takže ten nejspíš někomu věnuju, stejně jako jsem věnovala JoJo kolegyni, co má děti školou povinné. Jinak všechno využiju. Ostatně - čokoláda už je fuč.

    OdpovědětVymazat
  2. Obsah boxu mi přijde super, jen by tam možná mohlo být více produktů :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Někdy je více a někdy zas méně, hold podle hodnoty produktů no :)

      Vymazat
  3. Jen jak jsem uviděla ty Jojo bonbóny, dostala jsem na ně chuť! :D Super obsah boxu. :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)