čtvrtek 21. dubna 2022

BRAND BOX - KVĚTINOVÁ NADÍLKA

A máme tu další nový brand box. Já už jsem se na něj popravdě celkem těšila a byla jsem moc zvědavá, co přijde tentokrát. V boxu jsem hned po otevření zahlédla něco, co už v boxu bylo a to jsou chipsy s příchutí rajčat a bazalky. Je to náhradní produkt za jednu položku, která v boxu nebyla. Chutnaly mi, takže mi to ani nevadí. Potom jsem našla Podravku natur chilli 24,90 Kč. Jedná se o směs koření jako je sladká paprika, chilli, směs zeleniny, česnek, oregano, kmín a samozřejmě sůl. Bez obsahu lepku, laktózy, glutamátu a barviv. Jak už asi čekáte, tento kousek mě nijak neohromil. Ale jelikož je fajn svým složením, určitě ho v kuchyni využiju a vyzkouším.

Dál na mě vykoukly čokolády. A to konkrétně Orion ateliér hořká čokoláda s 80% a 90% kakaa 54,90 Kč. Vyrobené z kvalitního kakaa, které je získávané 100% udržitelnou formou. Jsou vyrobené jen ze 3 ingrediencí. Čokolády ráda vyzkouším ať už na pečení a nebo jen tak, až mě bude honit mlsná. Dál tu máme produkt od Ketodiet low carb crispy v bílé čokoládě 49 Kč, což jsou křupavé kuličky v záplavě bílé čokolády. Ráda zkouším nové "zdravější" varianty sladkostí i slaných věcí, takže jsem moc zvědavá a těším se na chuť. Potěšilo mě, když jsem zahlédla Mentos Clean breath funkční bonbony 29,90 Kč. Zprvu jsem si myslela, že se jedná o žvýkačky. Nicméně to tak není. Jedná se o funkční bonbony, které obsahují zinek a mají po dobu více než 2 hodin snižovat nepříjemný dech. Někdy si ráda dám na osvěžení nějaký bonbon, takže do kabelky a na výlet, super kousek. Navíc je v praktické krabičce se šikovným dávkováním. Tenká malá lehká krabička se vejde kamkoliv a navíc to vypadá i moc hezky.


Dál tu máme Tchibo barista cold brew 55 Kč, což je kávová specialita. Jedna varianta je s příchutí slaného karamelu a druhá s příchutí tmavé čokolády. Škoda, že kofeinové produkty nemůžu. Ale přenechám příteli, který je z příchutí nadšený a určitě si je vychutná i za mě. Vinea Frizzante 12,90 Kč je nealkoholická hroznová limonáda s květinovými a ovocnými tóny. Perlivostí by měla připomínat šumivá vína.

Co si ale určitě ráda dám, jsou Mattoni Esence bez cukru i sladidel 19,90 Kč. Nemají skoro žádné kalorie a jelikož jsem si podobné nápoje oblíbila, tyhle dva mě nadchly. Jedna varianta je s příchutí jablka a máty, což se mi trefilo do vkusu parádně a druhá varianta je s příchutí citronu. Bez obsahu cukru, sladidel, barviv a konzervantů. Pouze čistá chuť ovoce spolu s minerální vodou. Dál tu máme Birell světlé vylepšené nealkoholické pivo 19,90 Kč. Pivo má vylepšenou recepturu, která má oslnit i ty nejzkušenější pivaře. V létě se nám k nějaké grilovačce bude určitě hodit.

Nakonec jsem našla časopis, který mě neurazil, ale ani nenadchnul a sama bych si ho nekoupila. Ale když už ho mám, přečtu ho a pak ho asi přenechám k přečtení ještě mamce. 

Box bych tentokrát hodnotila na 4/5. Na můj vkus je zde tentokrát až moc pití. Celkem 6 kousků pití. Mělo být dokonce 7 - jak jsem zmiňovala v úvodu, přišly ale náhradní produkty, protože produkt do boxu nedali. Potěšily mě čokolády, Mattoni, Mentos a Ketodiet křupavé kousky v bílé čokoládě. Nudným produktem je za mě koření a nealko pivo. 




CO BYSTE VYZKOUŠELI?

JAK SE VÁM LÍBÍ OBSAH BOXU TENTOKRÁT?

www.Novinkyschuti.cz


6 komentářů:

  1. Moniko, docela jsme se v názoru na box shodly - hodně pití, ale jinak docela fajn. Mám už taky hodnocení na blogu, tak můžeš kouknout :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Moni, tak chipsy by mne zajímaly, ale prý nestojí za to. No a časopis za mne vážně nee. ..., ale to je věc osobní preference. ☺♥ Krásný den přeji.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No taky bych raději jiný časopis, samozřejmě :D :)

      Vymazat
  3. Takových dobrot v jednom boxu, plechovky s pitím by mě velmi potěšily, teď na jaro se hodí! :D :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)