sobota 2. dubna 2022

KOSMETIČTÍ ODPADLÍCI - BŘEZEN 2022

Krásný sobotní podvečer! Jak se máte? Mě dnešek utekl neskutečnou rychlostí. Konečně se mi ale podařilo, pořádně se vyspat. V poslední době se i o víkendu budím brzy ráno. Třeba kolem šesté, sedmé. Někdy i dřív. To se mi dřív vůbec nestávalo. Klasicky jsem spala hodně dlouho, třeba i do jedenácti a spala bych i dál. Nevím čím to je, ale je to tak. No i dnes jsem se vzbudila kolem šesté. Ale nakonec jsem se ještě nějakým záhadným způsobem donutila spát dál. Vzbudila jsem se po deváté, takže úspěch! 

Ráno jsme při pohledu z okna zjistili, že je venku kontejner na bioodpad a tak jsme se nasnídali a šli vyházet odpad ze zahrady. Ani jsme nevěděli, že tam bude. Ale moc se nám to zrovna hodilo, protože jsme měli na zahradě právě kopu bioodpadu, se kterou jsme nevěděli, co dělat. Takže super. Nicméně venku byla ohromná zima a foukal ledový vítr. Tak jsme se po odnesení bordelu rozhodli, že v práci na zahradě pokračovat nebudeme a půjdeme domů. Uvařila jsem, malinko něco poklidila a už je večer. Alespoň vám sepíšu článek se spotřebovanými produkty. Tentokrát jsem na sebe pyšná, protože se mi podaří vydat ho hned začátkem dalšího měsíce. Tak se pojďte podívat na to, co jsem stihla dopotřebovat.


Hydrogelová kokosová maska pod oči od Isany byla skvělá. Rozhodně bych si ji pořídila znovu. Příjemně oční okolí hydratuje a projasní. Guess vůně je má nejoblíbenější za poslední roky. Mám ji už doma znovu a tuhle vůni jednoduše miluju. Makeup od Revlonu na mastnou pleť je moc fajn. Dá se jednoduše rozetřít a na pleti vypadá přirozeně. Na pleti vydrží v hezkém stavu celý den. Korektor od Essence z řady Sensitive jsem dodělala do poslední kapky. Moc mi vyhovoval. Jako prakticky všechny korektory této značky. 


Růžová voda od Purity Vision byla moc fajn a určitě bych si ji pořídila znovu. Krásné balení, příjemná vůně. Výborná na dočištění či osvěžení pleti. Tonikum od Alciny jsem dostala k nějaké objednávce zdarma. Nic moc jsem od něj nečekala, ale příjemně mě překvapilo. Velmi dobře dočistilo pleť, nevysušovalo a zanechalo pleť příjemně svěží. Krém na ruce od Neutrogeny je jeden z nejlepších produktů, které jsem za poslední dobu vyzkoušela. Výborně se vsakuje a nezanechává mastný povlak na rukou. Ruce zůstávají příjemně provoněné a hydratované. Na běžné denní používání je to skvělý kousek! Oční gel od Ziaja kolegyni nevyhovoval a tak mi ho dala. Mě vyhovoval moc. Oční okolí příjemně osvěžil, hydratoval a jemně projasnil. Gel nelepí a rychle se vstřebává. 


Maska na vlasy od Avonu byla průměrná. Konzistenci měla hutnou a špatně se z balení dostávala. Nechápu, proč u těchto produktů do vany, dělají taková balení. Mokrýma rukama se to cca od poloviny spotřebovaného obsahu vůbec nedá vytlačit. Maska vlasy hezky vyživuje, ale rychleji se mastí. Šampon Gliss Supreme Lenght mi vyhovoval. Velmi dobře pěnil, voněl a vlasy zanechával nadýchané a leslé. Čistící pleťový krém od Yves Rocher jsem dostala opět od kolegyně, které nevyhovoval. Já už ho měla a vyhovoval mi hodně. Balení vydrží neskutečně dlouho. Pleť moc dobře umyje, vyčistí a zanechá ji vláčnou a jemnou. Dvoufázový odličovač značky Bebe jsem kupovala v Německu. Oční makeup rychle a dobře odličoval. Nedráždil a nevysušoval. Za mě povedený kousek.


Plátýnkové pleťové masky miluju. To už jste si asi za ty roky stihli všimnout, že? Z těchto masek byly fajn všechny, až na tu třetí od Balea, která má obal jako krásná nazdobená káva se šlehačkou. Byla hrubá a málo navlhčená. Na pleti mě štípala. Ostatní masky byly skvělé. Nejzábavnější byla rozhodně ta s potiskem žirafy. Já žirafy miluju! A nejlepší z těch všech byly určitě ty první dvě.


ZNÁTE NĚKTERÝ Z PRODUKTŮ?





10 komentářů:

  1. Ahoj, teda to je alespoň pro mě přehlídka samých nových produktů. Růžový Gliss Kur mě osobně dráždil pokožku hlavy a masky Balea si kupuji spíše ty hydrogelové když už.

    Měj se hezky a budu se těšit na příští článek,
    S.

    OdpovědětVymazat
  2. Znám jen šampon Gliss, byl v pohodě, ale asi bych ho znovu nepotřebovala, ale třeba oční gel Ziaja už mám poněkolikáté, za pár korun a vyhovuje mi, nemám ráda takové ty hutnější, mastnější oční krémy, takže si kupuji na oční okolí produkty spíš lehčí, gelové konzistence.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak já jsem ze všech tebou vyzkoušených kousků měla jen pleťovou masku Balea (tu s veverkou) - myslím, že jsem ji měla v posledním článku Z kosmetické poličky. A vlastně teď ještě používám ten odličovací krém YR a zatím nejsem nijak nadšená, ale ani výrazně zklamaná. Uvidíme, jestli ještě poupravím názor.

    OdpovědětVymazat
  4. Zo všetkých produktov som skúšala len makeup od Revlonu na zmiešanú pleť. Musím súhlasiť je moc fajn.
    A vôbec som si v dm-ke nevšimla žirafovú masku. Tú musím vyskúšať.

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, já mám nyní stejnou masku na vlasy od Avonu, jenže je ve velkém balení a vyhovuje mi, dokonce mne velmi mile překvapila, jak výborně voní a vlasy jdou skutečně snáz rozčesat. ☺♥
    Měj prima víkend.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)