středa 4. května 2022

KOSMETIČTÍ ODPADLÍCI - DUBEN 2022

Krásnou středu vám všem! Jak se máte a jak si užíváte jarního počasí? Už máme květen, venku to začíná všechno krásně kvést a svítit sluníčko. Z toho mám ohromnou radost. A o to větší, že máme zahrádku a spoustu zasazených věcí. Tak jsem zvědavá, co z toho bude. A jestli nám taky něco vyroste. No ale teda musím uznat, že to ohromně uteklo. Připadám si, jako by byl stále třeba konec ledna. A přitom už je květen. Před chvílí byl konec roku a teď je zas skoro půl roku pryč. Hrůza, jak ten čas letí.

A jelikož čas tak ohromně letí, mám tu opět další várku spotřebovaných produktů. Stihla jsem dopotřebovat od Loreal Elseve Total Repair 5 double elixir, který jsem chtěla vyzkoušet na základě recenzí jedné blogerky. Nádherně voní, vlasy docela dobře vyživuje a krásně se pak lesknou. Snadněji se rozčesávají. Dále jsem dopotřebovala od značky Bohemia Gifts vlasový šampon. Ten mi upřímně moc nevyhovoval. Vlasy sice dokonale umyl a odstranil z nich všechnu špínu i stylingové prostředky, ale vlasy taky hodně vysušil a vůbec o ně nepečoval. Suchý šampon od Balea nebyl vůbec špatný. Příjemně voněl a vlasy hezky odmastil a dokonce dodal objem. Zanechával trochu bílý povlak. Nicméně balení vydrželo opravdu dlouhou dobu. Antiperspirant od Rexony měl velmi krásnou vůni a ráda jsem ho teď v chladnějším období používala. Bílé fleky sice trochu zanechával, ale i tak byl moc fajn. 


Pleťová maska Mixa exfoliating mask anti imperfection byla taky mým oblíbencem. Na pleti se měla nechávat jen tři minutky, ale já ji tam nechávala i déle. Pleť byla po použití krásně čistá, vláčná, jemná a projasněná. Co mi moc nevyhovovalo, tak to bylo balení. Cca od půlky se vůbec nedal obsah vytlačit ven. Ziaja enzymatický peeling má překrásnou vůni, která mě okouzlila pokaždé, co jsem produkt použila. Nanášela jsem ho na pleť cca jednou týdně. Na pleti mě peeling neštípal ani mi nezpůsoboval jiná podráždění. Pleť zanechal čistou a projasněnou. Krém na ruce Swedish Spa od Oriflame mi moc nesedl. Konzistenci měl velmi hutnou a špatně se roztírala. Na rukou zanechával nepříjemný a hodně ulepený povlak. Používala jsem ho na noc, abych ho spotřebovala. Ale přišlo mi, že ani nic moc nedělá. Jediné co, tak příjemně voněl. Rexona antiperspirant Hi-impact jsem koupila v nějakém velkém výprodeji a stál mě kolem dvacky. Musím uznat, že moc krásně voněl a byl příjemný. Bílé fleky zanechával, ale ochránil před nepříjemným zápachem dost slušně. 

Pleťového krému Revitalift Filler od Lorealu jsem se upřímně docela bála a váhala jsem, zda ho mám vůbec začít používat. Asi se ptáte proč. Je to proto, že u většiny pleťových produktů od Lorealu se mi stávalo, že se mi po nějaké době používání objevila na pleti taková krupička. A to jsem samozřejmě znovu nechtěla. Ale krému jsem nakonec dala šanci. A udělala jsem dobře. Byl takový hutnější, takže jsem ho používala přes zimní období. Používala jsem ho pod makeup, se kterým si sednul skvěle. Příjemně hydratoval a zanechával pleť krásně vláčnou a jemnou. Efektu proti vráskám jsem si moc nevšimla. Mořskou vodu od Dr. Max jsem vám chtěla ukázat, abych vám ji doporučila. Je to skvělý produkt na čištění nosu, i když zrovna nemáte rýmu. Řasenka od Golden Rose Miracle Lash je mým oblíbencem již po mnoho let, takže nemá cenu to dál rozvádět. Je to mé X té balení a rozhodně ne poslední. Nivea krém měl doma přítel a byl otevřený už dlouho, tak jsem se ho rozhodla dodělat, aby se nezkazil. Používali jsme ho při masáži nohou, protože je dost mastný. Zároveň jsem si ho mazala na chodidla v hrubší vrstvě. Byl fajn, ale znám lepší krémy. Miluju ale tu krásnou niveáckou vůni.


A nakonec jak jinak, než spotřebované pleťové masky. Bez toho už by to nebylo spotřebováno. Všechny masky mi moc vyhovovaly. Kdybych měla vyzdvihnout jednu z nich, tak to bude ta levandulová, ta byla skvělá. Polštářky pod oči od Balea byly výborné a budu kupovat znovu. Co mi ale nesedlo vůbec a je mi teda hodně líto toho, že vyhazuju skoro třičtvrtě produktu, je sada pudru a bronzerů od Golden Rose. Značku Golden Rose mám hodně ráda a proto mě to opravdu hodně překvapilo, jak špatný byl tenhle produkt. Jednotlivé produkty byly tak moc zapečené, že nešly vůbec nabírat. Štetcem jsem v tom musela hrabat velmi dlouho, abych vůbec něco nabrala. Rozhodla jsem se tedy, ze seškrábu tu horní vrstvu a zkusím to používat dál, že to třeba bude lepší. Ale nebylo. Jelikož se s tím opravdu nedalo nalíčit a nemám každé ráno půl hodiny, abych vydolovala minimum bronzeru, rozodla jsem se produkt prostě vyhodit. Nemám ve zvyku vyhazovat plná balení a vždy se produkty snažím nějak dopotřebovat. Ale tohle se nedá. Jediné plus bylo bytelné balení a pěkné odstíny bronzerů. Ale jelikož byly absolutně nefunkční, pěkné odstíny jsou mi k ničemu. 


Jaký produkt vás zaujal nejvíce? Baví vás ještě tyto články? Píšu je totiž už více jak 5 let :D




14 komentářů:

  1. Ahoj, jasně tohle je můj oblíbený formát <3 ráda ho čtu i píšu.

    OdpovědětVymazat
  2. Nejvíc mne asi zaujal ten sprej na vlasy Double elixir. A s Niveou hodlám naložit podobně - ani netuším, kde se mi tu vzala, ale na obličej je pro mne moc hutná, takže ji taky asi spotřebuju na nohy.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Moni a krásnou neděli přeji. Tak Loreal sprej na vlasy mne zaujal a potom plet. krém. Ziaja krém na ruce už musím i já vyzkoušet :). Moc pěkný článek.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  4. Ten sprej na vlasy od Elseve jsem také používala a celkem mi vyhovoval, měla jsem po něm hebké vlasy. :) Mixa též nikdy nezklame, je to skvělá značka. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten sprej nádherně voní :) Ano Mixa je fajn značka :)

      Vymazat
  5. Ahoj Moni,
    já mám tvoje spotřebováno moc ráda, určitě to je můj nejoblíbenější formát článků (nákupy a účet za kosmetiku moc často nevydáváš, tak se těším aspoň na toto). Znám tu tvoji řasenku, na základě tvé recenze jsem si ji taky koupila a byla jsem s ní spokojená. Měla jsem ten krém na ruce z Oriflame a musela jsem ho dát kolegyni, to bylo naprosto otřesné!
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, máš pravdu. Účet za kosmetiku teď nevydávám, ale musím to napravit. I když já moc tu kosmetiku teď nenakupuju, to je taky pravda.

      Vymazat
  6. Články mě baví, bohužel se nemohu moc zapojovat, většinou mám zkušenost s 1, max 2 produkty... :) Třeba Nivea modrý kalíšek znám a jsem moc spokojená. Občas si ho koupím.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No Děčína je jediný antiperspirant, který mi proti pocení zabírá, bohužel ale s takovým množstvím hliníku, které s rizikem rakoviny prsu nemůžu akceptovat

      Vymazat
    2. To jsem ráda, že tě články baví.
      Co se týče hliníku, já jsem četla, že se v žádné studii stoprocentně nepotvrdilo toto tvrzení.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)