neděle 8. května 2022

PÁR VEČERŮ S DOBRÝM VÍNEM OD BODLAKU



Krásnou neděli vám všem! Dnes tu pro vás mám netradiční článek, který se bude týkat vína. Ano, ano. Přesně tak. Když mi přišla nabídka z e-shopu www.vinoodbodlaku.cz, nemohla jsem jinak, než přijmout. Narazila jsem tam totiž na zajímavá vína, která bych s přítelem ráda ochutnala a tak jsme se domluvili a já spolupráci přijala. Je pravda, že alkohol nevyhledávám. Ale skleničku dobrého vína si dám ráda, i když velmi zřídka. Nicméně na e-shopu mají kromě klasických vín i šumivá vína a dokonce i vína bez alkoholu. Líbí se mi, že je e-shop přehledný. Vína si můžete vybrat podle typu, odrůdy, země i obsahu cukru. Vína přišla v pevné bytelné krabici a úplně v pořádku. Krabice nebyla rozbitá a ani samotná vína. Toho jsem se bála nejvíc, že se po cestě rozbijí. Ale vše bylo v naprostém pořádku a zabalené byly skvěle. Samotná objednávka byla i velmi rychle vyřízena a odeslána. A co jsem si tedy nakonec vybrala a vyzkoušela já?

Jako první mi padlo do oka víno, které je bez obsahu alkoholu. Což mě zaujalo na první pohled a chtěla jsem ho vyzkoušet. Jedná se o perlivé červené polosladké víno s chutí ovoce, jako jsou například borůvky, ostružiny nebo švestky. Víno vypadá i voní jako klasické červené šumivé víno. Upřímně bych ani na chuti vůbec nepoznala, že je bez obsahu alkoholu. Ve vínu jsem cítila hodně ovocných tónů. Bylo na mě i na přítele méně sladké. Určitě bych snesla, kdyby bylo o kapku více sladké, ale to je jen o mém osobním vkusu. I tak bylo velmi dobré a určitě bych si ho někdy dala znovu. 

Víno najdete zde: klik za 189 Kč




Jako druhé jsme s přítelem vybrali víno, které se hodí k dezertům či ovocným salátům. Už samotná lahev je velmi pěkná a byl by to určitě krásný dárek. Jedná se o růžové  sladké víno s tóny jahody, třešní a medu. Chutnalo mi určitě nejvíc ze všech a stejně tak příteli. Bylo výborně slaďoučké a to nám oběma vyhovovalo a moc chutnalo. Má krásnou barvu i vůni. Za mě tedy nejlepší víno ze všech, které jsem odtud vyzkoušela. Určitě bych si ho dala znovu na nějaké oslavě či příležitosti a taky bych ho určitě koupila jako dárek. Pokud milujete sladká ovocná vína, rozhodně do něj běžte! Pochutnáte si. Navíc je i za skvělou cenu.

Víno najdete zde: klik za 219 Kč




A jako třetí jsme si vybrali bílé víno. Zlákala nás především cena. Tedy spíš velká sleva. Víno stálo původně 894 Kč a nyní ho měli za krásných 149 Kč. Tak jsme ho chtěli zkrátka vyzkoušet. Nikdy jsem tak drahé víno neměla, tak jsem toho využila, přestože jsem věděla, že se jedná o suché víno a já mám ráda sladké. Jedná se tedy o veltlínské zelené suché víno s tóny jablka, mandlí a zeleného pepře. Chuťově je opravdu kyselejší, což jsem samozřejmě čekala. Je hodně osvěžující a umím si ho představit klidně v nějaký horký letní den. Hezky vychlazené by opravdu příjemně osvěžilo. Chuťově nám přišlo fajn, ale upřímně se žádný "zázrak" nekonal. Nejsme hold znalci vína a tak ani toto drahé víno neumíme dostatečně ocenit, tak jak by to dokázal někdo, kdo se ve vínu vyzná :) I tak nám ale chutnalo a jsme rádi, že jsme ho vyzkoušeli. Na osvěžení super, ale za sebe bych určitě vybrala to druhé sladké víno, to bylo zkrátka nejlepší :)

Víno najdete zde: klik za 149 Kč (bez akce za běžných 894 Kč)


Jaké víno máte rádi?

*Produkty mi byly poskytnuty ZDARMA k vyzkoušení. NEJEDNÁ se o placenou spolupráci.
Děkuji www.vinoodbodlaku.cz


8 komentářů:

  1. Víno na tyhle teplé jarní večery je nutností! Sama preferuji bílé nebo růžové, ale od Bodláků jsem také jednou zkusila a moc mi chutnalo. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já víno moc ráda nemám, dám si ho jen jednou za čas, a to mám ráda spíše sladší :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám ráda polosuchá nebo suchá bílá vína, takže mne naopak z tvého výběru zaujal ten poslední kousek.

    OdpovědětVymazat
  4. Miluji vína, přítel má doma dokonce něco jako vlastní mini sklípek :) Každý rok jezdím i do sklípků. Od Bodláka jsem ještě neměla.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)